Jelenleg

17
látogatónk van

Kesumisu Mod Pack

6 éve 8 hónapja #209685 Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
Ismét óriási köszönet!
Azt nem is reméltem, hogy egy ilyen részletekbe menő leírás mellett még meg is csinálod. :woohoo:
Már rászántam magam az általad is említett szöszmötölésre. Csak nekem az jellemzően inkább 2 nap, mint 2 óra...
Rövidesen ki is próbálom. :banana:
Érzem az írásodon, hogy eleged kezd lenni, ezért nem zaklatlak.
Még egyszer nagyon köszönöm. :great:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 8 hónapja #209687 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Figyelem: Spoiler!

Egy apró megjegyzést tennék ha nem gond, nálam csak a notepad ++ -al sikerült jól szerkeszteni a cfg fájlokat, sima notepaddal mindig szívás lett a vége, valahogy kihagyott részleteket a fájlból... (lehet csak én voltam béna...)

"The expendable"
VENTI VIDI VICI

6 éve 8 hónapja #209688 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu

Egy apró megjegyzést tennék ha nem gond, nálam csak a notepad ++ -al sikerült jól szerkeszteni a cfg fájlokat, sima notepaddal mindig szívás lett a vége, valahogy kihagyott részleteket a fájlból... (lehet csak én voltam béna...)

Igaz, én is azzal szerkesztem. De megfelel a Total commander is, abban van összehasonlítás opció.

>>> Kesumisu MOD Pack leírás és letöltés <<<
"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"

6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #209689 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga

Csakis TC!

Először F3 keresem, utána F4 módosítom :)

6 éve 8 hónapja #209691 Írta: Kesumisu

Csakis TC!

Én csak akkor használok TC_t, ha össze kell hasonlítani két configot. Egyébb esetben a Notepad++.

"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga

6 éve 8 hónapja #209692 Írta: Mikszi67

Csakis TC!

Egészen eddig én is TC-t használtam és nálam a szerkesztésnél a sima gyári notepadot (jegyzetfüzet) hozta be szerkesztőnek... na de mindegy, én csak szólni akartam, hogy én mit tapasztaltam.. :)

"The expendable"
VENTI VIDI VICI
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga

6 éve 8 hónapja #209840 Írta: Yan-Chi
Megvan a lövés, illetve a lövedék eltűnésének oka. Legnagyobb sajnálatomra a kedvenc modom a hitlog okozza. :(
A mod_HitlogAnnouncer.* , illetve a mod_battleflash.pyc fájlokat kiiktatva ismét látszik merre megy a lövedékem.
Ez volt az eddig egyetlen, normálisan működő xvm nélküli hitlog, és azóta sem találok mást, csak ennek az eredeti orosz verzióját, ami értelemszerűen szintén beteg.
Ha valaki tudna egyet, boldoggá tenne ha megosztaná.

6 éve 8 hónapja #209875 Írta: Kesumisu

Megvan a lövés, illetve a lövedék eltűnésének oka. Legnagyobb sajnálatomra a kedvenc modom a hitlog okozza. :(
A mod_HitlogAnnouncer.* , illetve a mod_battleflash.pyc fájlokat kiiktatva ismét látszik merre megy a lövedékem.
Ez volt az eddig egyetlen, normálisan működő xvm nélküli hitlog, és azóta sem találok mást, csak ennek az eredeti orosz verzióját, ami értelemszerűen szintén beteg.
Ha valaki tudna egyet, boldoggá tenne ha megosztaná.

Törőld a mod_HitlogAnnouncer_Fix.pyc fájlt és látod a lövedéket.
Elfelejtettem kivenni a modból.

Javítom...

6 éve 8 hónapja #209877 Írta: Kesumisu
Javítás

XVM nélküli mod-ból törölve a mod_HitlogAnnouncer_Fix.pyc fájl. Ezzel nem tűnik el a lövedék.

6 éve 8 hónapja #209982 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi
Valaki tudna adni linket egy működőképes damage panelhoz?

előre is köszönöm

6 éve 8 hónapja #209986 Írta: Kesumisu

előre is köszönöm

Ha jó az is ami ebben a modban van, akkor a xvm nélküliből könnyen ki tudod szedni.

- a config mappából kell a komplett damage log mappa
-a 0.9.15.2\scripts\client\gui\mods mappából kell a a mod_damagelog.pyc és a mod_damagelog.swf

Ha kell az átlátszó damage panel, akkor :
- a 0.9.15.2\gui\flash mappából kell a damagePanel.swf

Ezeket értelemszerűen a helyükre kell másolni a saját mododba.

6 éve 8 hónapja #209988 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi

előre is köszönöm

Ha jó az is ami ebben a modban van, akkor a xvm nélküliből könnyen ki tudod szedni.

- a config mappából kell a komplett damage log mappa
-a 0.9.15.2\scripts\client\gui\mods mappából kell a a mod_damagelog.pyc és a mod_damagelog.swf

Ha kell az átlátszó damage panel, akkor :
- a 0.9.15.2\gui\flash mappából kell a damagePanel.swf

Ezeket értelemszerűen a helyükre kell másolni a saját mododba.

nem igen használok módokat hálás lennék ha egy kicsit részletesebben leírnád mit hova kell tenni.
tök hülye vagyok a számítogépekhez

6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #209998 Írta: Yan-Chi

"Kesumisu" post=209875

"Törőld a mod_HitlogAnnouncer_Fix.pyc fájlt és látod a lövedéket.

Javítom..."

Sajnos az sem segít. Ahogy már írtam is, próbáltam az orosz eredetijét is, amiben nincs a mod_HitlogAnnouncer_Fix.pyc file, de az sem működött. A becsapódás látszik -látszott is- de a lövedék repülése nem.
Majd még kipróbálom valamikor teljesen csupasz telepítésre csak ezt feltenni, hátha akad valamivel és magában működik.

6 éve 8 hónapja #210000 Írta: Kesumisu

"Kesumisu" post=209875

Javítom..."

Sajnos az sem segít. Ahogy már írtam is, próbáltam az orosz eredetijét is, amiben nincs a mod_HitlogAnnouncer_Fix.pyc file, de az sem működött. A becsapódás látszik -látszott is- de a lövedék repülése nem.
Majd még kipróbálom valamikor teljesen csupasz telepítésre csak ezt feltenni, hátha akad valamivel és magában működik.

Nem értem, vagy 30 csatát játszottam az xvm nélküli moddal, de nálam jónak tűnik, látszik a lövedék repülése is. Jó lenne, ha tesztelné még valaki...
Lehet, hogy csak nekem nem tűnik fel...

6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #210026 Írta: Mikszi67

"Kesumisu" post=209875

Javítom..."

Nem értem, vagy 30 csatát játszottam az xvm nélküli moddal, de nálam jónak tűnik, látszik a lövedék repülése is. Jó lenne, ha tesztelné még valaki...
Lehet, hogy csak nekem nem tűnik fel...

Mentem 3 kört vele, nem vettem észre furcsaságot, egyszer direkt a levegőbe lőttem, hogy látszon a csíkja, akkor mutatta, utána fight volt, a legkisebb gondom volt a csík :)

"The expendable"
VENTI VIDI VICI

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.