Jelenleg

9
látogatónk van

Kesumisu Mod Pack

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #203457 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Frissítve!!

Bekerült mindkét mod csomagba a WN8 kalkulátor.
Visszakerült a spot hang (többek között)
Frissült az xvm a legfrissebb dev. verzióra.

Mod9.15.1v10

>>> Kesumisu MOD Pack leírás és letöltés <<<
"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dotty

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #203461 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Na így már mindjárt más. A spot jelző hang az kötelező szerintem. Egész ügyes kis modpack lett ez így. :great: Jobb mint, a jacktor féle pack.

6 éve 7 hónapja #203462 Írta: Kesumisu

Na így már mindjárt más. A spot jelző hang az kötelező szerintem. Egész ügyes kis modpack lett ez így. :great:

Én minden wot frissítés után modok nélkül játszom. Szerintem nem létfontosságú a spot hang. Egész jó már az alap játék is.

Pótoltam a screenshotokat (elég hülye szó lett ez így) is.

"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"

6 éve 7 hónapja #203466 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Már az eredeti játékban is alap a spot utáni hang. Én a lámpát alig figyelem. Az a 1-2 másodperc is fontos lehet, míg nem a lámpára nézek rá. Hallom a spot hangot és kotrok is fedezékbe, nem nézelődöm. Wot frissítése után szerintem mindenki modok nélkül játszik egy darabig. :)

6 éve 7 hónapja #203718 Írta: Kesumisu
Frissítve

Mindkét mod használható az új verzió alatt is, az xvm frissítve lett a 6.4.1.1 verzióra.

Mod9.15.1.1v11

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gacsaly, Frankenstein Bourne

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #204139 Írta: Kesumisu
Frissítve

Xvm Dev.6323 verzióra frissítve.
Playerspanel árnyékolva lett, háttér eltüntetve. Sikerült az xvm-mel linkelni a Nation-iconokat hasonló képen a Risky_Contour_Icons modhoz. Mivel színezni nem tudtam, linkeltem a tank típus ikonjait is.
A többsoros tankistán megjelenő extra adatok kicsit átalakultak...

Mod9.15.1.1v12

6 éve 7 hónapja #204225 Írta: Kesumisu
Frissítve

Ezek az xvm-es emberkék elég jól belehúztak:
már a playerspanel mellet Tank HP Bár is van. Kicsit átgyúrtam,szolidabbra vettem, egészen jónak mondható.
(Az xvm nightly mod, ezért ebben ís van vízjel a csata kezdetén, ill. a garázsban is figyelmeztet, de használható)

Tettem fel screenshots-ot is.

Mod leírás

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #204761 Írta: Kesumisu
Xvm Frissítve

Xvm frissítve a dev6361-es verzióra. Ebben már a hitlog (sebzéspanel) automatikusan igazodik a playerspanelhez.

Mellékletek:

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #205136 Írta: Kesumisu
XVM Frissítve

XVM 6.4.2. release verzióra frissítve.
Más nem változott az előzőhöz képest.

Egyéb megjegyzések:

- a hitlog (sebzés panel) és a totalHP (csapat HP) a battleLabelsTemplates.xc-ben pozicionálható, állítható. A hitlog a playerspanelhez igazodik automatikusan, de állítható kicsit a pozíciója.
- az egyéni HP kijelző a Playerspanel.xc-ben a "def" résznél található ("hpBarBg", "hpBar", "hp"). Ide tettem a "Nation" (tank nemzetiség icon) és a "vtype-key" (tank típus icon) konfigját is.

6 éve 7 hónapja #205168 Írta: Kesumisu

XVM Frissítve

XVM 6.4.2. release verzióra frissítve.
Frissítve 6.4.2.1 verizióra
Más nem változott az előzőhöz képest.

Egyéb megjegyzések:

- a hitlog (sebzés panel) és a totalHP (csapat HP) a battleLabelsTemplates.xc-ben pozicionálható, állítható. A hitlog a playerspanelhez igazodik automatikusan, de állítható kicsit a pozíciója.
- az egyéni HP kijelző a Playerspanel.xc-ben a "def" résznél található ("hpBarBg", "hpBar", "hp"). Ide tettem a "Nation" (tank nemzetiség icon) és a "vtype-key" (tank típus icon) konfigját is.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gacsaly

6 éve 7 hónapja #205227 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
Sziasztok!

Letöltöttem, használom, örülök hogy így döntöttem! :)
Kifogástalanul működik, mintha az én szájízem szerint készült volna!
Remek MOD pack!
Köszönöm a munkádat!

Üdv. Sat Okh! :)

6 éve 6 hónapja #206152 Írta: Kesumisu
Mod Frissítve!

- xvm tartalmaz Nagy kaliber és Tank Átlag Sebzés mérőt (a dev. 6396-os verzióból integrálva)
- Napi Stat. cserélve lett. Az új Session Statistics Battle Results került a mod-ba. Ez már az alapjátékból szedi ki a tank ikonokat, ezért kb 10 MB-al kisebb lett a mérete. Az új tankok képei is automatikusan megjelennek. Sajnos a garázsban a felugró csatajelentés (kisebbik) az alap maradt. A konfig egy részét átalakítottam az előzőhöz hasonlóra.

Frissítettem a mod leírást is.

Az xvm nélküli mod törlésre került.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sat_Okh

6 éve 6 hónapja #206171 Írta: Sat_Okh
Szia!
Köszi, letöltöttem, jól üzemel! A sebzési panelen nem jelzi a kilőtt tankokat! (piros halálfej ikonok)
Egyedi hiba, csak nálam? Rosszul csináltam valamit?

6 éve 6 hónapja #206187 Írta: Kesumisu

Szia!
Köszi, letöltöttem, jól üzemel! A sebzési panelen nem jelzi a kilőtt tankokat! (piros halálfej ikonok)
Egyedi hiba, csak nálam? Rosszul csináltam valamit?

Nálam rendben működik:

A hitlog (sebzéspanel) a ....\World_of_Tanks\res_mods\kesu mappából logolja az ikonokat.
Töröld ki a res_mod mappa tartalmát, majd másold újból be a letöltött mod-ból.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gacsaly, Sat_Okh

6 éve 6 hónapja #206199 Írta: Sat_Okh
Köszönöm a segítséget, most működik!

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.