Jelenleg

20
látogatónk van

Kesumisu Mod Pack

6 éve 8 hónapja #210027 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Kesumisu, esetleg elkérhetem ezt a célkeresztet külön töled amit a noxvm-ben van? Tetszik nagyon :)

"The expendable"
VENTI VIDI VICI

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 8 hónapja #210036 Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi

Nem értem, vagy 30 csatát játszottam az xvm nélküli moddal, de nálam jónak tűnik, látszik a lövedék repülése is. Jó lenne, ha tesztelné még valaki...
Lehet, hogy csak nekem nem tűnik fel...

Letöltöttem a v4 verziót. Mindent modot kipucoltam és csak a tiédet tettem fel. Ha benn van a HitlogAnnouncer, a lövedék most sem látszik. Amint kiveszem, azonnal látszik. Csináltam replayt vele és nélküle. Mikor visszanéztem őket - mindegy melyiket - attól függően, hogy a visszajátszáskor a vele, vagy nélküle verziót használom, ismét látszik ill. eltűnik a lövedék. Csináltam kismillió fotót egyazon állásról mindkét verzióban. Ha érdekel ilyen mélységben, szívesen elküldöm/feltöltöm, ha megmondod hova és miképp tegyem. Megnéztem szabadkamerás nézőpontból is, itt is gyönyörűen látszik a különbség.
Mindamellett nagyon köszönöm az átalakított betűtípusokat, mintha rám szabták volna. :great:

6 éve 8 hónapja #210041 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu

Kesumisu, esetleg elkérhetem ezt a célkeresztet külön töled amit a noxvm-ben van? Tetszik nagyon :)

Meló után leírom, hogy mit kell kiszedni ...

>>> Kesumisu MOD Pack leírás és letöltés <<<
"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikszi67

6 éve 8 hónapja #210042 Írta: Kesumisu

Nem értem, vagy 30 csatát játszottam az xvm nélküli moddal, de nálam jónak tűnik, látszik a lövedék repülése is. Jó lenne, ha tesztelné még valaki...
Lehet, hogy csak nekem nem tűnik fel...

Letöltöttem a v4 verziót. Mindent modot kipucoltam és csak a tiédet tettem fel. Ha benn van a HitlogAnnouncer, a lövedék most sem látszik. Amint kiveszem, azonnal látszik. Csináltam replayt vele és nélküle. Mikor visszanéztem őket - mindegy melyiket - attól függően, hogy a visszajátszáskor a vele, vagy nélküle verziót használom, ismét látszik ill. eltűnik a lövedék. Csináltam kismillió fotót egyazon állásról mindkét verzióban. Ha érdekel ilyen mélységben, szívesen elküldöm/feltöltöm, ha megmondod hova és miképp tegyem. Megnéztem szabadkamerás nézőpontból is, itt is gyönyörűen látszik a különbség.
Mindamellett nagyon köszönöm az átalakított betűtípusokat, mintha rám szabták volna. :great:

Este még belenéztem pár visszajátszásba lassítva. Igazad van, már én is látom a különbséget. Ha benne van, akkor csak a becsapódás elött néhány méterrel látszódik a lövedék. Ha kiveszem, akkor az egész utazása látszik. Sajnos ezt nem tudom javítani, de azért még bele kukkantok meló után.

"Hülye lehet az ember, én is szoktam hülye lenni. Talán többször is mint kellene, de bunkónak, Barátom! Bunkónak születni kell!"

6 éve 8 hónapja #210057 Írta: uzsgyi
Megválaszolva: uzsgyi
Kesumisu azt szeretném kérdezni, hogyan lehet a tanklistát két sorosra állítani a módpackodban?

6 éve 8 hónapja #210060 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Meló után leírom, hogy mit kell kiszedni ...

Köszi szépen, már kibányásztam magamnak :) :beer2:

"The expendable"
VENTI VIDI VICI
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kesumisu

6 éve 8 hónapja #210067 Írta: Kesumisu

Kesumisu azt szeretném kérdezni, hogyan lehet a tanklistát két sorosra állítani a módpackodban?

Az xvm configjai között találsz egy carousel.xc fájlt, ezt megnyitod notepad++ szerktővel és a "rows" értékét írd át 2-re

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uzsgyi

6 éve 8 hónapja #210279 Írta: Yan-Chi
Láttam Jacktor packjában frissítetted battle assit és a napi statot. Itt is meg fogod tenni?

6 éve 8 hónapja #210422 Írta: Kesumisu

Láttam Jacktor packjában frissítetted battle assit és a napi statot. Itt is meg fogod tenni?

A saját mod csomagom frissítettem először.

Ebben a mod pack-ban más napi statisztika van, a Jackor pack-ban a Kopi féle, az enyémben a SessionStatistics&BattleResults.

6 éve 8 hónapja #210637 Írta: Kesumisu
XVM Frissítve

Mod xvm-el
- xvm 6.4.5
- xvm Tank jelölők bekapcsolva (kicsit át konfigurálva)
- Algerian betűkészlet törölve. Hitlog és Damage log kisebbre véve.

Mod xvm nélkül
- nincs frissítés

Bővebb infó a Leírásban!

Javított képek majd később...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: radon1968

6 éve 8 hónapja #210642 Írta: Yan-Chi
Lassan már az xvm-es verzió is kezd úgy kinézni, hogy még az olyan puritánok is áttérnek rá mint én. :)

6 éve 8 hónapja #210789 Írta: Kesumisu

XVM Frissítve

Mod xvm-el
- xvm 6.4.5
- xvm Tank jelölők bekapcsolva (kicsit át konfigurálva)
- Algerian betűkészlet törölve. Hitlog és Damage log kisebbre véve.

Mod xvm nélkül
- nincs frissítés

Bővebb infó a Leírásban!

Javított képek majd később...

Csatában képek frissítve!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: radon1968

6 éve 8 hónapja #210827 Írta: Kesumisu
XVM Nélküli Frissítve

- HitlogAnnouncer frissítve, így látszik a lövedék
- Hitlogban és a Damage Panelban betűk kicsit vastagabbra szedve.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: radon1968, Yan-Chi

6 éve 8 hónapja #210865 Írta: Yan-Chi
Nagy vagy! :great: :woohoo:
Amint lehet, kipróbálom.

6 éve 8 hónapja #210938 Írta: radon1968
Megválaszolva: radon1968
Köszönöm, szuper munka.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.