Sziasztok!
Összejött egy kis aranyam és gondolkodom a tankvásárláson. A játékban aranyért megvehető tankok melyikét nem ajánljátok, ami biztos baklövés lenne? Illetve melyik a "legjobb" aranyért megvehető a kínálatban?
Köszi a segítséget és
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
skill4ltu épp most csinált az összes prém tankról egy összefoglaló kategorizálást, hogy melyik mennyire éri meg. 4 kategóriába sorolja őket (Bad, Playable, Good, Epic)
Light:
TD:
Med:
Heavy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke, Raptorial Bird
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#300663Írta: FrissHúús
Megválaszolva: FrissHúús
Sziasztok.
Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szenvedek a T55A két utolsó küldetésével,az SPG-15 és a HT-15 -el.
Garázsomban csak GWPanther van SPG-ből mert nem igazán preferálom a játékot velük de hát a küldik miatt kell valami.(Nem nagyon megy vele ki a 3000 DMG)
Nehéz tankokból IS-7 és E-100 megvehető már meg a T-10 valamint az Obj-257.
IS-3 a garázsban de nem sikerül vele sehogy sem a 12000.....
Melyik tankokat javasolnátok erre a két küldetésre a mostani metában ? Fejlesztek új ágat is nem probléma időm van .
Előre is köszönöm a válaszokat
Sziasztok.
Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szenvedek a T55A két utolsó küldetésével,az SPG-15 és a HT-15 -el.
Garázsomban csak GWPanther van SPG-ből mert nem igazán preferálom a játékot velük de hát a küldik miatt kell valami.(Nem nagyon megy vele ki a 3000 DMG)
Nehéz tankokból IS-7 és E-100 megvehető már meg a T-10 valamint az Obj-257.
IS-3 a garázsban de nem sikerül vele sehogy sem a 12000.....
Melyik tankokat javasolnátok erre a két küldetésre a mostani metában ? Fejlesztek új ágat is nem probléma időm van .
Előre is köszönöm a válaszokat
Az E-100-at most nagyon eltalálták. Egész játszható lett a 12.8-as ágyúval. A lényeg ezeknél a küldiknél, hogy minél több HP-s tankkal menj, és próbálj meg minél többet sebezni. Sokat segít az is, ha felteszed a "fejlesztett edzést" , hisz ez is emeli a rólad lelőhető HP-t. Természetesen szerencse sem árt, hogy kifogj egy ügyetlen bagázst, és jókor légy jó helyen, meg hát az adott járművet sem árt, ha tudod használni.
SPG-ből is jobb a magasabb osztály, hisz ott több a lőhető HP. A németek is megfelelőek, de a legjobb talán az angol vonal. Itt keress olyan gócpontokat, ahol sok ellenséges tank tobzódik. Mint ahogy a HT-nál, itt sem árt a szerencse és a megfelelő játéktudás.
Last edit: 4 éve 8 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrissHúús
Sziasztok! Elértem az ünnepi hangulatban a X. szintet és megkaptam a jelvényt, ami lecseréli a tavalyit, kék szallagon a csillag, kék középpel. Azonban mégsem jelenik meg a játékoslitában a nevemnél, és a tavalyi is eltűnt onnan. Sok játékosnál meg látom, hogy ott van. Vajon mi módon tudom megjelentetni? Köszi, ha segítesz!
Sziasztok!
Ellőszőr is boldog új évet mindenkinek!
Kérdésem az hogy kötvény boltban mikor várható új tankok érkezése?
"Kötvény bolt:
Itt is változásokra számíthatunk, igyekszünk majd kétévente frissíteni a boltot. Érdekesebb cuccok is elérhetővé válnak majd." www.wotinfo.hu/...tervek
ui.: A kétévente lehet, hogy évente kétszert jelent. A fordítás egyik lehetséges értelmezése.
Last edit: 4 éve 8 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
A tervrajzokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Nézegettem a hozzászólásokat a 19.03.19-es tervrajzos ismertető kapcsán, de nem találtam választ rá...
Szóval...ha van mondjuk 150 univerzális, meg mondjuk 100 nemzeti töredékem. A példa kedvéért legyen ez angol. Kitudom belőle fejleszteni és megvenni a X-es FV-t, vagy a X-es Super Conq-ot, stb...ha az adott ágat nem kezdtem el?
Tehát a tervrajzokat feltudom úgy használni, hogy egy tank előtt nem kell kiszenvednem az előtte lévő többi tankot? Vagy mindenképpen csak a következő tank kifejlesztésének gyorsítására tudom felhasználni?
Köszönöm a válaszotokat! Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
A tervrajzokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Nézegettem a hozzászólásokat a 19.03.19-es tervrajzos ismertető kapcsán, de nem találtam választ rá...
Szóval...ha van mondjuk 150 univerzális, meg mondjuk 100 nemzeti töredékem. A példa kedvéért legyen ez angol. Kitudom belőle fejleszteni és megvenni a X-es FV-t, vagy a X-es Super Conq-ot, stb...ha az adott ágat nem kezdtem el?
Tehát a tervrajzokat feltudom úgy használni, hogy egy tank előtt nem kell kiszenvednem az előtte lévő többi tankot? Vagy mindenképpen csak a következő tank kifejlesztésének gyorsítására tudom felhasználni?
Igen, bármilyen tankra fel tudod használni a töredékeket. Nem befolyásolja hogy az előző tankok ki lettek e fejlesztve.
Szép napot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nyegreg
Szia! Csak annyit kell még tudnod, hogy az ágon lévő tankok azon moduljait, melyek a fejlesztés irányában vannak, ki kell fejlesztened szabad XP-ből.
Boldogabb új évet!
Röviden, nem tudod kifejleszteni.
Kicsit bővebben: a Super Conqueror-hoz kell 12 tervrajz, ezeket meg tudod csinálni univerzálisból és nemzetiből, DE. Nem tudod megvenni! Sőt, kifejleszteni sem tudod. (én így vagyok az obj.140-el) Ugyanis a kifejlesztéshez az előző tank oda vezető moduljait is ki kell fejlesztened. Vagyis a Conqueror tornyát és ágyúját. Viszont ezeket csak akkor tudod fejleszteni, ha a Conqueror ki van fejlesztve. Ki van ez találva. Vagyis, az ágon ki kell fejlesztened minden tankot és a következő tankhoz vezető modulokat. Meglehet úgy oldani, hogy az ágon egy tankkal sem játszol, csak marha sok tervrajz és free xp kell hozzá.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...