- Köszönetek: 828
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nem vagyok über szuper játékos, viszont a 105-öt szeretem, jobban mint az EBR-t.Még mindig nagyon ramatyul megy a játék, valszeg már soha nem is fog úgy menni, mint fénykoromban, annyi az új dolog, hogy kb kezdő hibákat követek el minden meccsen
De hát, evvan. Viszont. Az AMX 13 105 tényleg ennyire szar? A kilencest nagyon jó lightnak tartom, de ez a tízes, ez valami fémhulladék. Oké, szarul játszok vele ezt elismerem, de valahogy nem érzem az erőt ebben a járgányban. Érzi valaki más?
Figyelem: Spoiler!Hozzátenném, hogy a legfunabb tier a játékban a kilences és nem a tízes.
Hát azért menni szokott néha az a beletárazás, nyilván számít ki ül az EBR-ben, mert ha jó akkor nem fogod eltalálni, de szerencsére nem ez a jellemző
Figyelem: Spoiler!Pedig sajnos a tank számomra elég ratyi.. A jelenlegi tízes light meta három light körül forog, EBR (aktív spot), Manticore (passzív) és T100 (hibrid damage dealer). A francia egyfajta minibatchat annak minden hátrányával. Egész gyors, de lassan fordul, az ágyú beszűkült célkör nélkül használhatatlan és könnyű tank létére nem esik le a camo ha mozog, cserébe kisebb tárral rendelkezik. Nagyon gondolkodom, hogy teljesen átrakom medre a felszereléseket, improved stabi, venti, és kísérleti akármi, amelyik a célzást meg a szórást javítja, másképp trash a gun Vagy eladom és visszaveszem a kilencest.
Ja és beletárazni egy EBR-be? Ez kb önmagában lehetetlen feladat, de 13 105-tel ez mindenhogyan lehetetlen
Nekem mindkét tank nagy kedvenc, de hogy mihez kezdek ezután a tízessel és főleg a benne lévő hát skilles legénységgel, azt nem tudom....Figyelem: Spoiler!Szerencsétlen progettot is nerfelik (és vel együtt a standard b-t) három év után újra, amit nem értek, mivel a tank népszerűsége nagy ez igaz, de mindkét tank győzelmi aránya eléggé a sor vége felé van.
Novemberben kaptuk, évfordulós jutalomként.Helló egy olyan kérdésem lenn, hogy van a garázsomban egy KV-1SA orosz prém tank ezt honnét kaphattam vagy mikor van róla infó ? nem nagyon foglakoztam a kapott tankokkal ezt is most vettem csak észre gondolom régota ott porosodhat. köszi ha van infód
Hali! Amennyire én tudom per pill:Sziasztok! Erődítmény csatákban mik mostanság a legnépszerűbb járművek 6. 8. és 10. szinten?
A kreditszorzók megnézésére nincsen mód, ezeket csak a WG tudja.Hallo, ezt meg tudom valahol nézni hogy melyik prém tanknak milyen a Kredit szorzólya, tegnap elővettem az AMX CDC-t több a éves pihenöből és meglepődtem milyen jól adta a kreditet, igaz prém fiokkal és 50%-os kreditbónusszal mentem de 30-120 ezer között hozott körönként és nem mentem nagyon jókat csak max 3-as jelvényt de 1500-1800 as sebzésnél már 100 ezer körül volt nyertes csatával.
Ha Game Centerből indítod, akkor ott bal felül ott egy "fej" (fiók) gomb. Oda ráklikkelve kinyílik a fül. Annak az aljában ott a "+ Add account". Ezzel tudod hozzáadni az újabb fiókokat. A fül felső részén pedig ott van egy "két fej egymásra mutató nyíllal" gomb, amivel pedig ki tudod választani a kívánt felhasználódat. Ha jól tudom, egyszerre 10 felhasználó belépési adatai lehetnek itt elmentve (persze bejelentkezve csak egyel lehetsz).Két fókom van a Wotban.Kérdésem:Hogyan lehet belépni külön külön egy gépen?Gondolom a bejelentkező képernyőn kell hozzáadni a màsik fiókot,csak nem tudom hogyan.
Ezt már próbáltad?Sya! Szerintem ne erőltesd, vegyél egy nehéz tankot. Nekem inkább az a probléma hogy hónapok óta nem tudom a boltot megnyitni. Pontosan a karácsonyi event óta. Tud valaki ehhez valamit hozzáfűzni?
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...