Sixtyfeetofbridge post=307175 userid=33906Köszi a reagálást Mikroby.
Engem kb. az ágyú érdekel:
a célzási idő, a célzókör szűkülése, a pontosság, snap shot képesség.
Mennyit kell várni MÉG a 2.5 sec felett, hogy legyen esélyem találni is.
Nekem Frontlinera kellene, és azért ott van, hogy nagy távolságra kell lövöldözni.
Az egyértelmű, hogy a kötvénybolt fénypontja lett azonnal,
ugyanakkor 8.000 kötvény még így is sok, amennyiben esetleg
long range a tank használhatatlan.
Főleg, hogy én Free-to-play accounttal nyomom.
Rágódok még rajta kicsit, van időm május 21-ig.
Amit most írok fenntartásokkal kezeld, az én véleményem. Kérdezz meg másokat is.
Szerintem nem igazán jó nagy távolságú snipeolásra max középtáv. Még a szűkülés, célzás hagyján, hiszen ezeket lehet boostolni, viszont az a szórás...
"Papíron is rossz, olyan mint az AMBT" de érzésre még rosszabb.
Hiába a 300-as alfa gyakorlatilag 250-290 lesz az, nekem nagyon ritkán ad 300 felett.
Mégis azt mondom, hogy hibái ellenére talán a "legmegérősebb" kötvénytank, ha nem akarsz felszereléseket venni kötvényért.
Ha FTP accountod van - gondolom nem áll rakásra a a prémtank - akkor megéri, bár nagy pénzeket csak akkor fogsz keresni vele ha jól játszol a tankkal. (lévén szinte kötelező a pótkaja, és gyakran kéri a goldot, mert bár a 232 átütés "papíron" nem rossz de csak Papíron)
Mivel nem nagyon van összehasonlítani mivel, egy pár tankot bedobáltam az összehasonlításba, ha valamelyiket ismered, máris van mihez hasonlítani, de magad is összehasonlíthatod bármelyik tankkal amit ismersz. Az alapján meg tudod ítélni.
tanks.gg/compar...a-t-27
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...