Jelenleg 52 vendég és egy Tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Még egy visszajátszás az alsó osztályból.
[Skoda T 25 - Mountain Pass]
Aki majmok közt a legtöb xp-t kapja, az a legnagyobb majom?
(Tudom, hogy ha tudnék is játszani, akkor kettővel több megsemmisítésem lett volna, de akkor is veszítettünk volna. Egy unicum viszont talán lehozta volna egyedül.)
Már a helyezkedésed is rossz volt az egész csatában. Addig volt jó, hogy elindultál a többiekkel.
Utána a külső soron mentél, mert...miért is? Ha értelmesebb lett volna a spotter, már ott kaptál volna 3 lövést.
A hosszas semmittevés után észrevetted, hogy vissza kell menned. Ez eddig jó volt. Majd megálltál egy olyan pozícióban, ahol semmi hasznod. Kilőttél egy tankot. Igen! És? Állhattál volna hátra a házhoz vagy fel a bokorsorba kihasználva a spotmechanikát és megoldod az A-44-et meg a KV-2-t szimplán a fejed használva. Ehelyett meg álltál a semmi közepén. Itt még nem is lett volna vészes a dolog, DE leállsz írkálni a SEMMI közepén, majd sérelmezed, hogy eltalált és lőszer rekeszezett a KV-2. Ha adtál neki időt és lehetőséget, az nem az ő, nem az RNG sara, hanem a sajátodé.
Szóval teljesen jogtalan a felháborodásod olyan tekintetben, hogy "egyszerre egy tankot tudsz lőni". Az egész csata tele volt helyezkedési hibával. A csőlátás alias 25x zoom állandó használata meg egyenesen émelyítően zavaró. Átlagos 8x zoommal az Ikv-t is hamarabb lőhetted volna ki példának okáért.
Figyelem: Spoiler!
Figyelem: Spoiler!Már a helyezkedésed is rossz volt az egész csatában. Addig volt jó, hogy elindultál a többiekkel.
Utána a külső soron mentél, mert...miért is? Ha értelmesebb lett volna a spotter, már ott kaptál volna 3 lövést.
A hosszas semmittevés után észrevetted, hogy vissza kell menned. Ez eddig jó volt. Majd megálltál egy olyan pozícióban, ahol semmi hasznod. Kilőttél egy tankot. Igen! És? Állhattál volna hátra a házhoz vagy fel a bokorsorba kihasználva a spotmechanikát és megoldod az A-44-et meg a KV-2-t szimplán a fejed használva. Ehelyett meg álltál a semmi közepén. Itt még nem is lett volna vészes a dolog, DE leállsz írkálni a SEMMI közepén, majd sérelmezed, hogy eltalált és lőszer rekeszezett a KV-2. Ha adtál neki időt és lehetőséget, az nem az ő, nem az RNG sara, hanem a sajátodé.
Szóval teljesen jogtalan a felháborodásod olyan tekintetben, hogy "egyszerre egy tankot tudsz lőni". Az egész csata tele volt helyezkedési hibával. A csőlátás alias 25x zoom állandó használata meg egyenesen émelyítően zavaró. Átlagos 8x zoommal az Ikv-t is hamarabb lőhetted volna ki példának okáért.
Hihetetlen, hogy hozzáértő által leírva mennyire pofonegyszerű a megoldás. Kilépés után halvány fogalmam nem volt, mi történt, de így leírva már nem is értem, mit nem láttam ebben.
Persze ettől függetlenül újra elő kell hoznom a csata közbn énemet és összeegyeztetni a mostanival. Az is erősen lehetséges, hogy csata közben nem bírok mindenre koncentrálni, amit elméletileg a csata hevén kívül tudok. +a csőlátás, amit a legnehezebb lesz leküzdeni, de a csapatért meg kell tenni. 14 érző lény lelkiállapota múlik rajtam.
AMX Canon d'assaut 105.. Ma kaptam meg ajánló programban. 7. meccs, képzetlen legénység.
wotreplays.eu/s...ut_105
Légyszi írjatok gyorsan valami vitriolos kritikát!! mivel kezdek elszállni magamtól és itt fogom osztani az eszet!..JÓ!! ..persze kurva jó vagyok.
AMX Canon d'assaut 105.. Ma kaptam meg ajánló programban. 7. meccs, képzetlen legénység.
wotreplays.eu/s...ut_105
Légyszi írjatok gyorsan valami vitriolos kritikát!! mivel kezdek elszállni magamtól és itt fogom osztani az eszet!..JÓ!! ..persze kurva jó vagyok.
wotreplays.eu/s...ut_105
Azt nem ertem miert lottel el 80 ezernyi prem ammot tier 7-ben #dzsezuszkrisztoszlojjunkmindentgoldammovalmerazkibaszotttop
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...