Jelenleg 69 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 7 hónapja #268992 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Túlgondolod. A defenderrel lehet a leghatékonyabban farmolni, számomra ez a fő indok amiért ott van a kívánságlistámon.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #268993 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Rendben.
De nem is picsogod tele a fórumot hogy miért nincs?
:beer2:
És itt most nem ferrarira értettem mert ő sem.
De ami hónapok óta itt megy az tényleg katasztrófa.
Minden hírnél kb 6 hsz után felmerül.
Tényleg so boring....

7 éve 7 hónapja #268998 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

Serious_Threat a youtube csatornáddal mi történt ha nem titok? :whistle: Jeleleg 2 db Batchat videód van "fenn" :unsure:

7 éve 7 hónapja #269001 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Hali!

Serious_Threat a youtube csatornáddal mi történt ha nem titok? :whistle: Jeleleg 2 db Batchat videód van "fenn" :unsure:

Azt az egy darab videót hagytam fent, helyfoglalónak, hogy ne legyen teljesen üres a csatornám, egyébként a régóta tervezett visszatérés március elején aktuális lesz, szóval remélhetőleg az 1.0-val egy időben fogok elkezdeni újra streamelni. Ezért döntöttem úgy, hogy az egyébként is több, mint két éves videókat privátba teszem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986, d2f463311e248255e6682aab05d0b976, Ba_nshee

7 éve 7 hónapja #269008 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Kérdésemet ismét feltenném ha nem baj: Amcsi szerveren tolom, defit érdemes megvenni ha nem sh-zom?

7 éve 7 hónapja #269015 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Orosz szervert nem érdemes példának venni (épp úgy ahogy a kínait se vesszük), fórumon olvastam (és ott volt a ling, nem kamu volt) Oroszországban volt egy akció miszerint egy Big Mac mellé kaptál egy defendert. Azóta tele vannak defenderrel de így sincs igazán értelme a dolognak. .

Szerintem ez egy büdös nagy kamu.
Egy ilyen akciónak nyoma kell hogy legyen neten.
Én legalábbis nem találtam semmit.
És eléggé irreális, egy 12ezer forintos cuccot egy 2000 forintos menü mellé tenni. Esetleg úgy el tudom képzelni, hogy kokakólás pohárra rá lett nyomatva egy defender.

www.google.hu/s...aurjaM:

lusták vagyunk rákeresni???

7 éve 7 hónapja #269016 Írta: sk-skuba
Megválaszolva: sk-skuba
Szerintem csak félre értette a dolgot, Gondolom úgy érette, hogy a szenyáért örökbe kapja a tankot, és nem csak kölcsön.

7 éve 7 hónapja #269041 Írta: -
Megválaszolva: -

Kérdésemet ismét feltenném ha nem baj: Amcsi szerveren tolom, defit érdemes megvenni ha nem sh-zom?

Szia!

Szerintem érdemes, persze, amennyiben szeretsz heavy tankokkal játszani. :) Jó Randomra is, nem csak SH-ra. Tier X-ben őt is megeszik azért, ha úgy van, de eddig a hallottak / látottak alapján jónak tűnik.

7 éve 7 hónapja #269044 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Robb, akkor felteszem máshogy a kérdést: melyikből szeretnél többet látni a t8 erődötökben? WZTD vagy Defender? Defender, vagy IS6/KV5/IS5/IS3A?

Személy szerint inkább sh/tb-ben farmolok, mint randomban...

Teljesen egyetertek, leszukultok randomra.
Menjetek toljatok nehany SH-t. Elfogtok csodalkozni mennyi defender jon szembe. Marpedig az ott sajat tier es sajat tieru tankokkal kell helyt allni ellenuk. Amikor szembe jon 3-4 bizpny rs meg esetleg hasznalni is tudjak bizony elgondolkodtato, h mennyire opp, es mit is kene veluk kezdeni.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #269046 Írta: -
Megválaszolva: -

Robb, akkor felteszem máshogy a kérdést: melyikből szeretnél többet látni a t8 erődötökben? WZTD vagy Defender? Defender, vagy IS6/KV5/IS5/IS3A?

Személy szerint inkább sh/tb-ben farmolok, mint randomban...

Teljesen egyetertek, leszukultok randomra.
Menjetek toljatok nehany SH-t. Elfogtok csodalkozni mennyi defender jon szembe. Marpedig az ott sajat tier es sajat tieru tankokkal kell helyt allni ellenuk. Amikor szembe jon 3-4 bizpny rs meg esetleg hasznalni is tudjak bizony elgondolkodtato, h mennyire opp, es mit is kene veluk kezdeni.

Azért nem kell ennyire isteníteni se azt a tankot. Mi Defendertelenek Löwékkel, VK100.01P-kkel, meg mindenféle tankokkal megyünk osztagba, vagy csapatba pl M-T-Z-vel, és bizony, eszegetjük azokat a Defendereket, amikor úgy van. Vannak pályák, ahol ezt nehezebben lehet megtenni (csőpályák, nyílt terep), mert nem tudod elrejteni a Löwe gyengepontját, olyankor a taktikus találja ki, mi legyen.

Nagyon sok függ attól, hogy alakul a két csapat taktikája. Igaz, általában "meglátjuk mit csinál a másik fél" alapon egy rövid ideig pozíciókból nézünk, aztán az idő függvényében elindulunk mi is, ha nem támadnak. Sok rád rohanó Defenderrel nem igazán lehet mit kezdeni, ha nyílt terepen kapnak el.

Nem olyan gyakori az a full Defender osztag vagy csapat. Lehet az ELO pontok alapján azon a szinten nem igazán rohangálnak ilyenekkel, 1-2 van egy csapatba max, és ennyi. Fentebb lehet, hogy többen vannak, 6-7-8k overall ratinges SH vagy TB-ben voltam eddig csak. Akik ezen a szinten vannak, vagy lentebb, ők valszeg még kevesebbet fognak ebből látni.

Az más kérdés, hogy a fentebbi állítás mennyire tartaná meg magát, ha megint betennék mondjuk 1-2 napra a Defender vásárlást... mindenki azt akarja, rommá lett hypeolva. Azt valahol szomorúnak tartom, hogy mindenki csak egy overall fasza tankot akar ahelyett, hogy ha nehezen is, de a max 2 rolet ellátó tankokat ismernék meg, aminek van több gyengesége is azért, mint csak az alja, meg azok a nagyon alacsony kupakok.

Anno az IS-3 volt ebben a szerepben a régi metában. Az se volt elpusztíthatatlan, csak overall jobban tudtak érvényesülni benne, semmi több.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #269047 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Én nem klánozok, nem SH zok, szakaszba is csak spontán szoktam menni, a random világában tengetem napjaimat.
Annyiszor és annyian leírták már, hogy a Defender NEM OP ! Ez azoknak a rögeszméje, akiknek nincs meg. Ahelyett, hogy megtanulnák hol kell lőni, tehetetlenségüket a tank OP ságára kenik.
Ha a csekély paraméteringadozásoktól eltekintünk, az IS-3 al egyenértékű tank. Úgy is kell vele játszani, nagyjábból ugyanott is lőhező be. Átütés alapból ugyanannyi, kicsit páncélozottabb mint az IS-3, más vonatkozásban - töltés, szükülés stb. - viszont gyengébb. Sokat van T. X-ben, a nagyfiúkkal nem kell arcoskodni.
Persze, hogy megéri megvenni, mert ha szereted az orosz heavyket, és elviseled a VIII as tier nehézségeit az IS 3 mat már nem fogod használni, mert az említett egyenértékűség mellett ezzel még keresni is szépen lehet.

Szerk: nagyjából egy időben írtunk, és elöttem StahanW kolléga is az IS-3 al von párhuzamot. Nyilván nem véletlen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: -, Kulung69

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #269056 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Balista1: nekem nincs Defender.. de szeretnék. TB/SH-ban határozottan kellemetlen ellenfél. ( én Patriot-tal és GF41-gyel járok jellemzően ilyenekbe.. )

A Defender gyakorlatilag felér harcértékben az IS-3-al, ami a többi prém IS-3-klónról nem mondható el. ( Persze kicsit más.) ... Ésehhez jön még a prém státusza: hozza a zsét, és nem kell bele külön legénység... tehát az X-es IS legényei ülnek és tornásznak benne. Naná hogy kéne!

Randomban meg...nemritkán WZ-111-et tolok (nekem a kínai heavy legényeim kell hogy tornásszanak) ... és az MM úgy gondolja, hogy a defender is heavy meg én is ... és mondjuk top tier-ek vagyunk, és nincs más top tier heavy. Mégis mi a lófaszt csináljak ellene?

Egy ideje arra jutottam, hogy ilyenkor tolom a WZ-vel a medek útját, remélve hogy hamarabb odaértünk az ellenséges bázishoz mint ahogy a defender áttolja a heavy utat...

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #269057 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Nekem nincs WZ 111 em, a 112-t is becseréltem. Nyilván ezeknél jobb tank a Defender. De azért egyik trierben sem egyformák az azonos osztályba tartozó tankok. / Hál'Isten /
Most akkor adjuk el az összes IX-X es tankunkat mert szembe jön egy japán szörnyeteg és ha mi is olyat veszünk minden jó lesz? 15-15 esetén attól, hogy az ellenfél top tier tankja erősebb, mint a miénk - még nem lefutott a játszma. Számos opció van. / Ha szembe találod magad vele, tóld be a goldot és lőd hasba. A szinté prem. 111- nél nem fog tönkretenni néhány lövés gold. / Én is használom Def-ben ülve alkalmanként a IX-X esek ellen./
Más dolog, de szerintem a jelenleg kallodó IS 6 okból lehetne egy jó ellenfelet csinélni a Defendernek, csak az átütést kellene felvinni a Def. környékére. Hogy ez jó üzlet lenne e a WG-nek, nem tudom?

7 éve 7 hónapja #269061 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69
Sziasztok! Szerintetek érdemes megvenni a VII -es angol td -t, az AT -t? Most van rá 30%-os akció és van egy 20 %-os kuponom. Tényleg, ez a kettő összevonható? Előre is köszi a válaszokat! :)

7 éve 7 hónapja #269070 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Sziasztok! Szerintetek érdemes megvenni a VII -es angol td -t, az AT -t? Most van rá 30%-os akció és van egy 20 %-os kuponom. Tényleg, ez a kettő összevonható? Előre is köszi a válaszokat! :)

A kupont nem válthatod be. Speciális ajánlatra, Limitált idejű akcióra, és gold-ra.
Az AT 15a-t akkor vedd meg ha a stock AT-15 től nem kaptál agyfaszt. (bocs a csunya szóért) :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 10 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.