Jelenleg 97 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 54 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 14 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268765 Írta: -
Megválaszolva: -

Bocs srácok, igen. Hivatalosan nem bár én úgy érzem történt változás. Én ezt "defender nerf"-nek hívom. Mondjátok azt nem történt ilyen, bár ennek ellenére mikor bejött IS-7 szemből a frontját nem tudta átlőni, most ez nem probléma. Amikor megvettem 9-10k pattanó majdnem minden körben volt (magyarázhatjuk azzal ,hogy nem tudták hol kell belőni bár a hasa meg a kupola már akkor is opció volt), mostmár lényegesen kevesebbet tudok vele pattintani mégse vélem úgy ,hogy én játszanék máshogy vele (vagy enyire felhúzták volna a többi tankot). Nézzétek, nem ez volt a lényege amit leírtam, ne ezen akadjunk fenn ;)

Talán azért, mert új tank volt és nem ismerték annyira a játékosok?

Meg mert a játékosok óriás hányada ténylegesen csak gyakorlati úton jut új információhoz? Ergo nem csak azt tanulják meg hónapok alatt, hogy hol lehet lőni, hanem azt is, hogy hol nem, hogy mire nem lövünk és mi ellen nem harcolunk egy-egy helyzetben?

Például még itt is volt most több poszt is különálló játékosoktól, hogy ötször pattantam egymás után a 257 oldalán. "De hátha csak rng volt, mert ez így elég durva lenne." - És ez már egy honlapon, ahol jelentős hangsúly van az ismeret-terjesztésén. Már nem a tömeg, aki ténylegesen csak játszik. De nyugi, fél év múlva a 257 is kevesebbet fog pattintani a régóta várt titkos nerf miatt.

Vagy... minden új tank ellen letekerik a dobásokat, aztán meg visszatekerik. Végül is még mindig barátságosabb elképzelés, mint a manipulált csapatösszeállítás.

Valami hasonlóra gondoltam. Új prémium tank volt ez anno... simán el tudom képzelni ,hogy a hírverés és az eladások felverése érdekében meg volt tekerve az RNG-je, amit utána h lekerült a polcról vissza lett állítva. Nem elképzelhetetlen

Aha, értem. Az RNG tekerés óta gyakrabban száll fel fekete füst visszaszámláláskor a Defenderből?

#másiktéma
Jelenleg Löwét használok SH-ban illetve TB-ben, de ha mondjuk nem lesz Defi sokáig, milyen más idényi prém tankot / állandó normál tankot érdemes megvenni? Nekem a HTk fekszenek, szóval maradnék is annál :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268766 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Bocs srácok, igen. Hivatalosan nem bár én úgy érzem történt változás. Én ezt "defender nerf"-nek hívom. Mondjátok azt nem történt ilyen, bár ennek ellenére mikor bejött IS-7 szemből a frontját nem tudta átlőni, most ez nem probléma. Amikor megvettem 9-10k pattanó majdnem minden körben volt (magyarázhatjuk azzal ,hogy nem tudták hol kell belőni bár a hasa meg a kupola már akkor is opció volt), mostmár lényegesen kevesebbet tudok vele pattintani mégse vélem úgy ,hogy én játszanék máshogy vele (vagy enyire felhúzták volna a többi tankot). Nézzétek, nem ez volt a lényege amit leírtam, ne ezen akadjunk fenn ;)

Meg mert a játékosok óriás hányada ténylegesen csak gyakorlati úton jut új információhoz? Ergo nem csak azt tanulják meg hónapok alatt, hogy hol lehet lőni, hanem azt is, hogy hol nem, hogy mire nem lövünk és mi ellen nem harcolunk egy-egy helyzetben?

Például még itt is volt most több poszt is különálló játékosoktól, hogy ötször pattantam egymás után a 257 oldalán. "De hátha csak rng volt, mert ez így elég durva lenne." - És ez már egy honlapon, ahol jelentős hangsúly van az ismeret-terjesztésén. Már nem a tömeg, aki ténylegesen csak játszik. De nyugi, fél év múlva a 257 is kevesebbet fog pattintani a régóta várt titkos nerf miatt.

Vagy... minden új tank ellen letekerik a dobásokat, aztán meg visszatekerik. Végül is még mindig barátságosabb elképzelés, mint a manipulált csapatösszeállítás.

Valami hasonlóra gondoltam. Új prémium tank volt ez anno... simán el tudom képzelni ,hogy a hírverés és az eladások felverése érdekében meg volt tekerve az RNG-je, amit utána h lekerült a polcról vissza lett állítva. Nem elképzelhetetlen

Aha, értem. Az RNG tekerés óta gyakrabban száll fel fekete füst visszaszámláláskor a Defenderből?

#másiktéma
Jelenleg Löwét használok SH-ban illetve TB-ben, de ha mondjuk nem lesz Defi sokáig, milyen más idényi prém tankot / állandó normál tankot érdemes megvenni? Nekem a HTk fekszenek, szóval maradnék is annál :P

Staha: Liberté, Is3 VK100p, Amx 50 120 ez az alap a 8-asban.:) Esetleg a 257, de azzal még nincsenek tapasztalatok.
Nem kell itt érdeklődni, van egy okos klántársad:)

Házon belül megoldjuk, mondjuk oda adhatom az accomat kipróbálni:)

7 éve 7 hónapja #268771 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Jaj hagyjuk már... Mondom a hasát és a tornyát akkor is lehetett lőni. Ugyan ez a helyzet most az Obj 257-el, már a megjelenés előtt kint voltak a videók róla hol lehet lőni és hol nem.

7 éve 7 hónapja #268774 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Jaj hagyjuk már... Mondom a hasát és a tornyát akkor is lehetett lőni. Ugyan ez a helyzet most az Obj 257-el, már a megjelenés előtt kint voltak a videók róla hol lehet lőni és hol nem.

Az egy dolog hogy te meg még egy páran néznek ilyen adatokat megjelenés előtt, de ez a játékosok 80%-ra nem igaz.

7 éve 7 hónapja #268857 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

#másiktéma

Staha: Liberté, Is3 VK100p, Amx 50 120 ez az alap a 8-asban.:) Esetleg a 257, de azzal még nincsenek tapasztalatok.
Nem kell itt érdeklődni, van egy okos klántársad:)

Házon belül megoldjuk, mondjuk oda adhatom az accomat kipróbálni:)

Rob!
Nem 50/100-at akartal irni?

7 éve 7 hónapja #268911 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Orosz szervert nem érdemes példának venni (épp úgy ahogy a kínait se vesszük), fórumon olvastam (és ott volt a ling, nem kamu volt) Oroszországban volt egy akció miszerint egy Big Mac mellé kaptál egy defendert. Azóta tele vannak defenderrel de így sincs igazán értelme a dolognak. .

Szerintem ez egy büdös nagy kamu.
Egy ilyen akciónak nyoma kell hogy legyen neten.
Én legalábbis nem találtam semmit.
És eléggé irreális, egy 12ezer forintos cuccot egy 2000 forintos menü mellé tenni. Esetleg úgy el tudom képzelni, hogy kokakólás pohárra rá lett nyomatva egy defender.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

7 éve 7 hónapja #268921 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Már az amerikai szerveren is kapható a Defender :silly:

7 éve 7 hónapja #268922 Írta: sk-skuba
Megválaszolva: sk-skuba

Az ürge nem azt mondta hogy soha sehol nem lesz kapható, hanem azt, hogy amíg Ő a gőré addig az európai szerveren nem lesz Defender. Szóval érted ..

7 éve 7 hónapja #268923 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Mi ez az örökös sírás a Defenderért?
Az nem csinál belőled jobb játékost.
Mehetsz a leviathan-al is....olyan vagy amilyen vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 7 hónapja #268930 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Egyet értek. Mármint a sírás résszel.
Több skorpiógét, vagy revót látok, mint defendert.
Leírom mi történne a defenderrel.
1. Mindenki megveszi, aki szeretné, mert állítólag op.
2. Akinek van már több prémtankja is, az megy vele 2-300 kört, majd bekerül a többi közé, és néha előveszi.
3. Esetleg sh-ra elöszedi, mert jó, de az nem random csata
4. Valószínűleg senkinek nem ez lesz az első prémtankja, azok általában az ajánlott könnyen beszerezhető tankok, amik farmra kellenek. Innentől elindul a körforgás, lásd 2. pont.

A defenderről röviden, mert van nekem: ugyanúgy elfogy a hp-ja mint a többinek, főleg tier 10 ben. Ennyi.

Vegyétek meg ha legénységhúzó használható harckocsit szeretnétek, de az, hogy kilőhetetlen(mert már ezt érzem) az nem igaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268951 Írta: Artyom1986

Az ürge nem azt mondta hogy soha sehol nem lesz kapható, hanem azt, hogy amíg Ő a gőré addig az európai szerveren nem lesz Defender. Szóval érted ..

Én nem is írtam olyat,hogy ki mit mondott.Nekem van Defenderem nem is azért mondtam :) Szóval érted...

7 éve 7 hónapja #268952 Írta: Artyom1986

Ki sírt? Csak leírtam egy tényt. :awesome:

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268954 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Sziasztok! Amcsi szerón játszom, Defendert megéri megvenni? Nem terveztem az idén költeni a játékra, dehát a Defender nagy úr... Klán szinten nem vagyok érdekelt, ezért tettem fel a kérdést. Ha aktívan sh-znék már rég megvettem volna.

Várom a véleményeteket, előre is köszönöm!

7 éve 7 hónapja #268956 Írta: Paxton84
Megválaszolva: Paxton84

Nézem a hozzászólásokat ,de nem találok sírást. Valaki leírja a véleményét és egyből sírásnak értelmezed. Természetesen jogod van neked is leírnod amit gondolsz.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #268958 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Igen, mert van mellette 56754 db hsz a fórumon all ahol jajj defender, jajj miért nincs, jajjj mindenhol van csak itt nincs.....
Mint valami gyerekek:)

De Artyom, nem kimondottan a te hszed inspirált arra amit írtam, hanem a fórum összessége. Úgy látszik "ugrottam" a névre:)
Bocsi
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 11 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 39 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.