Sziasztok,én elkezdtem brit nehéz ágat és egyre jobban tetszik a tier V nehéz tank.De olvasgattam elemzéseknél többi brit nehéztanknál hsz-at,eléggé lehúzzák őket.Tényleg rosszak? Vagy inkább rájuk kell érezni és büntetnek? 
A tier 5-6-7 lassu de jol pancelozott. Keveset sebzo de gyorsan tuzelo agyuval. Top tierkent valasztasz veluk egy oldalt, elindulsz es megprobalod vegigtolni. Ha valaki eled kerul, akkor a brutalis tuzgyorsasaggal meg lehet lepni rendesen. Sajnos ha az ellenfel lemmingjei a masik oldalon jonnek, akkor ezzel mar nem fogsz odaerni, segiteni a csapatodnak.
A 8-as Caervarnon (vagy Cerna) mar mozgekonyabb, konyebben pancelozott. A tornya pattogos es jo a csolehajlasa. Az agyu viszonylag keveset sebez, de gyorsan tuzel, pontos es jo az atutese. A tank egyetlen hibaja, hogy nagyon serulekeny a loszerrekesze (szembol ellovik, ha atutik a testet).
A 9-es Conqueror nekem szemelyesen nagy kedvencem. Szerintem a legjobb 9-es heavy agyut kapta meg. Jo atutes, pontos, celzasi ido az nincs is gyakorlatilag. Kicsit lomha a tank, a tornya ngyon pattogos es jo a csolehajlasa. A frontpancel also resze papir, szoval varosi harcban korlatozottan alkalmazhato. Leginkabb tamogato szerepkor. Hagyod hogy valami kemenyebb csapattars legyen elotted es felvegye a sebzest, te pedig csak kinezel es losz, ugysem kell varni a celzasra. A dombos palyak fekszenek igazan a tanknak. Sajnos arty talalatra nagyon erzekeny, valamint a loszerrekesze neki is serulekeny.
A 10-esrol nem tudok nyilatkozni, meg 30K xp valaszt el tole.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...