Jelenleg 122 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 14 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 1 hete #66476 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Sziasztok,
lehet ,hogy ez a kérdés már fel lett téve ide, de nemigazán találtam ahogy nagyon gyorsba átfutottam pár oldalt, mind1

Az lenne a kérdésem ,hogy a t-54 re melyik ágyút érdemesebb használni? a 200mm átütőűt ami pontosabb, gyorsabban szűkűl? vagy a 219 es átütőűt ami lasabban szűkűl és pontatlanabb??

A többség (én is) az Obj-140 felé vezető löveggel használja

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hete #66523 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti
A KV1s az egy brutális offenzív tank bár már lassan lekésel róla a t150 egy elég jó mindenes. strongholdba mi jobban szeretjük a t150et vinni

11 éve 1 hete #66535 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok,
lehet ,hogy ez a kérdés már fel lett téve ide, de nemigazán találtam ahogy nagyon gyorsba átfutottam pár oldalt, mind1

Az lenne a kérdésem ,hogy a t-54 re melyik ágyút érdemesebb használni? a 200mm átütőűt ami pontosabb, gyorsabban szűkűl? vagy a 219 es átütőűt ami lasabban szűkűl és pontatlanabb??

A 200 mm-eset és kenjed nekik a HEAT-et ha máshogy nem megy.

11 éve 1 hete #66541 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Sziasztok,

Én is a 200mm-es átütésüt használom. Kipróbáltam a másikat is teszten normál löszerrel. Igazából az dönti el, hogy megengedhetsz-e magadnak csatánként egy nagyobb mennyiségü gold löszert, vagy nem. Én nekiálltam farmolni és nem érdekelnek a mínuszos körök. Így kihozhatom a tankból a maximumot. Simával viszont kell az a 219mm, a 200mm átütés sokszor már kevés. Például az E-75 hasához már többnyire nem elég.

11 éve 1 hete #66544 Írta: Jackal_hun

Sziasztok,

Én is a 200mm-es átütésüt használom. Kipróbáltam a másikat is teszten normál löszerrel. Igazából az dönti el, hogy megengedhetsz-e magadnak csatánként egy nagyobb mennyiségü gold löszert, vagy nem. Én nekiálltam farmolni és nem érdekelnek a mínuszos körök. Így kihozhatom a tankból a maximumot. Simával viszont kell az a 219mm, a 200mm átütés sokszor már kevés. Például az E-75 hasához már többnyire nem elég.

Ahogy a 219mm sem elég az E75 hasához, mert az sem viszi be. Valahol 230-250 körül van ha jól emlékszem. Ergó mind a kettővel HEAT-et vagy kénytelen lőni. Egy dologra kell vigyázni, ha jól emlékszem oldalról van rajta spaced armour (vagy csak az E 100-on?).

Mellékesen pont belefutottam ebbe a problémába tegnap egy bázis védés kapcsán a T69-emmel egy T10-es csatában. HEAT volt betöltve és nem romboltuk le a bázis közepén az ellátmányt és kénytelen voltam kettőt ellőni rá a 4 ből (mert jobb mint a 25mp-s újratöltés)

11 éve 1 hete #66591 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Ahogy a 219mm sem elég az E75 hasához, mert az sem viszi be. Valahol 230-250 körül van ha jól emlékszem. Ergó mind a kettővel HEAT-et vagy kénytelen lőni. Egy dologra kell vigyázni, ha jól emlékszem oldalról van rajta spaced armour (vagy csak az E 100-on?).

Mellékesen pont belefutottam ebbe a problémába tegnap egy bázis védés kapcsán a T69-emmel egy T10-es csatában. HEAT volt betöltve és nem romboltuk le a bázis közepén az ellátmányt és kénytelen voltam kettőt ellőni rá a 4 ből (mert jobb mint a 25mp-s újratöltés)

E-75 nincs spaced oldalt.
Csak vastag, de T-54 simán átlövi.
Ezért T-54-gyle nem is akarom meglőni E-75-öt szemből, inkább arra használom a tankot, amire való: megkerülöm.

Bár eddig kevés csatát futottam vele (és free-ből rögtön megvetem a löveget) HEAT-ot eddig egyet sem lőttem vele, at hiszem

11 éve 1 hete - 11 éve 1 hete #66653 Írta: BAGETT
Tesztszerveren nem sokat próbálgattam, asszem kettöt löttem egy E-75 hasára a 219-es pennel és mind a kettö átvitte. El is gondolkoztam rajta, hogy ez elég jó lenne. Persze lehet hogy csak mázli volt. Egy meden amúgy is fontosabb a DPM és a célzás, szóval inkább a gyengébb átütésübe töltök ilyenkor goldot.

Az E-75 oldalról elég sérülékeny, gyakorlatilag egy doboz lekerekítések nélkül. Meg az a szép nagy szögletes torony... szinte könyörög hogy kerüld meg és onnan lödd. Persze csata elején ehhez még túl sok ágyú szegezödik rád.

11 éve 1 hete #66689 Írta: haiti44
Megválaszolva: haiti44
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a T44-re megveszem a fejlesztett rugókat akor ráfér a nagy torony és a löveg ????
Válaszokat előre is köszönöm :)

11 éve 1 hete #66691 Írta: Buldog41
Megválaszolva: Buldog41

Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a T44-re megveszem a fejlesztett rugókat akor ráfér a nagy torony és a löveg ????
Válaszokat előre is köszönöm :)

Hogyha a felszerelése gondolsz, [+10% felfüggesztés teherbírás, +20% felfüggesztés tartósság, -50% sérülés, ha a felfüggesztést éri találat],
akkor igen, stock felfüggesztéssel is felrakható.

Hogyha pedig a T-44M felfüggesztésre, akkor az egyértelmű.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: haiti44

11 éve 1 hete #66696 Írta: haiti44
Megválaszolva: haiti44
Igen a felszerelésre gondoltam :)
Köszönöm válaszod :)
Biztos megveszem :)

11 éve 1 hete #66850 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Gondoltam beszámolok arról, hogy a kv-1-mben megvan a nagy ágyú, így végre hatásosan veszem fel a versenyt nálam nagyobb tierekkel is. Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot!
Külön kösz Jackal-nak a múltkori gyakorlást. Azóta jobb a beállásom, így jóval többet pattintok, és sokkal többször adok le célzott lövést, ami végre meg is látszik a win ratingemen és a wn8-mon. (ma 34 játékból 21 győzelem volt, és 1k fölött van a wn8-m a mai napra! :) továbbá 1,61 a kills/death és 47 %-ban túléltem) :)

Szóval még1x kösz, és elnézést a dicsekvésért, de végre egész jónak érzem a teljesítményemet!!! :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DrangHun, Jackal_hun

11 éve 4 napja #67640 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Sziasztok. T54-re melyik csövet tegyem A D54 vagy a D10T2C-t? :blink:

11 éve 4 napja #67657 Írta: BAGETT

Sziasztok. T54-re melyik csövet tegyem A D54 vagy a D10T2C-t? :blink:

Ha bepötyögöd a t-54 betüket a fórum keresöjébe elég gyorsan megvan a válasz.
Ha nem bánod hogy golddal kell lövöldöznöd akkor a pontosabb/gyorsabb, ha nem engedheted meg magadnak akkor jobban jársz a nagyobb átütésüvel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU

11 éve 4 napja #67686 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Ahova 200 pen nem elég, oda az esetek 99%-ában 220 sem lesz az,
(tier 9-10 heavyk gyengepontjai) szóval mindenképp kell néha goldt lőnöd, mindkét ágyúval.
Viszont SOKKAL rosszabb aiming time és accuracy, toronyforgás, és mozgás közbeni pontosság, és kevesebb DPM.

Valamint a rosszabb pontosság (pontatlanság?) miatt több lesz a célpontot elhibázó, vagy lepattanó lövésed, szóval szerintem még többe is kerülne a D-54g-yel játszani.

Használd a D-10-et.

Amúgy meg ha valaki sajnálja/nincs keret gold ammora, ne T-54el játszon, mert csak kínlódni fog egy amúgy OP tankkkal.

11 éve 4 napja #67691 Írta: Jackal_hun

Gondoltam beszámolok arról, hogy a kv-1-mben megvan a nagy ágyú, így végre hatásosan veszem fel a versenyt nálam nagyobb tierekkel is. Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot!
Külön kösz Jackal-nak a múltkori gyakorlást. Azóta jobb a beállásom, így jóval többet pattintok, és sokkal többször adok le célzott lövést, ami végre meg is látszik a win ratingemen és a wn8-mon. (ma 34 játékból 21 győzelem volt, és 1k fölött van a wn8-m a mai napra! :) továbbá 1,61 a kills/death és 47 %-ban túléltem) :)

Szóval még1x kösz, és elnézést a dicsekvésért, de végre egész jónak érzem a teljesítményemet!!! :woohoo:

Örülök hogy segíthettem, ha lesz időm, még gyakorlózunk:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.