Sziasztok,
lehet ,hogy ez a kérdés már fel lett téve ide, de nemigazán találtam ahogy nagyon gyorsba átfutottam pár oldalt, mind1
Az lenne a kérdésem ,hogy a t-54 re melyik ágyút érdemesebb használni? a 200mm átütőűt ami pontosabb, gyorsabban szűkűl? vagy a 219 es átütőűt ami lasabban szűkűl és pontatlanabb??
A többség (én is) az Obj-140 felé vezető löveggel használja
Sziasztok,
lehet ,hogy ez a kérdés már fel lett téve ide, de nemigazán találtam ahogy nagyon gyorsba átfutottam pár oldalt, mind1
Az lenne a kérdésem ,hogy a t-54 re melyik ágyút érdemesebb használni? a 200mm átütőűt ami pontosabb, gyorsabban szűkűl? vagy a 219 es átütőűt ami lasabban szűkűl és pontatlanabb??
A 200 mm-eset és kenjed nekik a HEAT-et ha máshogy nem megy.
Sziasztok,
Én is a 200mm-es átütésüt használom. Kipróbáltam a másikat is teszten normál löszerrel. Igazából az dönti el, hogy megengedhetsz-e magadnak csatánként egy nagyobb mennyiségü gold löszert, vagy nem. Én nekiálltam farmolni és nem érdekelnek a mínuszos körök. Így kihozhatom a tankból a maximumot. Simával viszont kell az a 219mm, a 200mm átütés sokszor már kevés. Például az E-75 hasához már többnyire nem elég.
Sziasztok,
Én is a 200mm-es átütésüt használom. Kipróbáltam a másikat is teszten normál löszerrel. Igazából az dönti el, hogy megengedhetsz-e magadnak csatánként egy nagyobb mennyiségü gold löszert, vagy nem. Én nekiálltam farmolni és nem érdekelnek a mínuszos körök. Így kihozhatom a tankból a maximumot. Simával viszont kell az a 219mm, a 200mm átütés sokszor már kevés. Például az E-75 hasához már többnyire nem elég.
Ahogy a 219mm sem elég az E75 hasához, mert az sem viszi be. Valahol 230-250 körül van ha jól emlékszem. Ergó mind a kettővel HEAT-et vagy kénytelen lőni. Egy dologra kell vigyázni, ha jól emlékszem oldalról van rajta spaced armour (vagy csak az E 100-on?).
Mellékesen pont belefutottam ebbe a problémába tegnap egy bázis védés kapcsán a T69-emmel egy T10-es csatában. HEAT volt betöltve és nem romboltuk le a bázis közepén az ellátmányt és kénytelen voltam kettőt ellőni rá a 4 ből (mert jobb mint a 25mp-s újratöltés)
Ahogy a 219mm sem elég az E75 hasához, mert az sem viszi be. Valahol 230-250 körül van ha jól emlékszem. Ergó mind a kettővel HEAT-et vagy kénytelen lőni. Egy dologra kell vigyázni, ha jól emlékszem oldalról van rajta spaced armour (vagy csak az E 100-on?).
Mellékesen pont belefutottam ebbe a problémába tegnap egy bázis védés kapcsán a T69-emmel egy T10-es csatában. HEAT volt betöltve és nem romboltuk le a bázis közepén az ellátmányt és kénytelen voltam kettőt ellőni rá a 4 ből (mert jobb mint a 25mp-s újratöltés)
E-75 nincs spaced oldalt.
Csak vastag, de T-54 simán átlövi.
Ezért T-54-gyle nem is akarom meglőni E-75-öt szemből, inkább arra használom a tankot, amire való: megkerülöm.
Bár eddig kevés csatát futottam vele (és free-ből rögtön megvetem a löveget) HEAT-ot eddig egyet sem lőttem vele, at hiszem
Tesztszerveren nem sokat próbálgattam, asszem kettöt löttem egy E-75 hasára a 219-es pennel és mind a kettö átvitte. El is gondolkoztam rajta, hogy ez elég jó lenne. Persze lehet hogy csak mázli volt. Egy meden amúgy is fontosabb a DPM és a célzás, szóval inkább a gyengébb átütésübe töltök ilyenkor goldot.
Az E-75 oldalról elég sérülékeny, gyakorlatilag egy doboz lekerekítések nélkül. Meg az a szép nagy szögletes torony... szinte könyörög hogy kerüld meg és onnan lödd. Persze csata elején ehhez még túl sok ágyú szegezödik rád.
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a T44-re megveszem a fejlesztett rugókat akor ráfér a nagy torony és a löveg ????
Válaszokat előre is köszönöm
Hogyha a felszerelése gondolsz, [+10% felfüggesztés teherbírás, +20% felfüggesztés tartósság, -50% sérülés, ha a felfüggesztést éri találat],
akkor igen, stock felfüggesztéssel is felrakható.
Hogyha pedig a T-44M felfüggesztésre, akkor az egyértelmű.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: haiti44
Gondoltam beszámolok arról, hogy a kv-1-mben megvan a nagy ágyú, így végre hatásosan veszem fel a versenyt nálam nagyobb tierekkel is. Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot!
Külön kösz Jackal-nak a múltkori gyakorlást. Azóta jobb a beállásom, így jóval többet pattintok, és sokkal többször adok le célzott lövést, ami végre meg is látszik a win ratingemen és a wn8-mon. (ma 34 játékból 21 győzelem volt, és 1k fölött van a wn8-m a mai napra! továbbá 1,61 a kills/death és 47 %-ban túléltem)
Szóval még1x kösz, és elnézést a dicsekvésért, de végre egész jónak érzem a teljesítményemet!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DrangHun, Jackal_hun
Sziasztok. T54-re melyik csövet tegyem A D54 vagy a D10T2C-t?
Ha bepötyögöd a t-54 betüket a fórum keresöjébe elég gyorsan megvan a válasz.
Ha nem bánod hogy golddal kell lövöldöznöd akkor a pontosabb/gyorsabb, ha nem engedheted meg magadnak akkor jobban jársz a nagyobb átütésüvel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU
11 éve 4 napja#67686Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Ahova 200 pen nem elég, oda az esetek 99%-ában 220 sem lesz az,
(tier 9-10 heavyk gyengepontjai) szóval mindenképp kell néha goldt lőnöd, mindkét ágyúval.
Viszont SOKKAL rosszabb aiming time és accuracy, toronyforgás, és mozgás közbeni pontosság, és kevesebb DPM.
Valamint a rosszabb pontosság (pontatlanság?) miatt több lesz a célpontot elhibázó, vagy lepattanó lövésed, szóval szerintem még többe is kerülne a D-54g-yel játszani.
Használd a D-10-et.
Amúgy meg ha valaki sajnálja/nincs keret gold ammora, ne T-54el játszon, mert csak kínlódni fog egy amúgy OP tankkkal.
Gondoltam beszámolok arról, hogy a kv-1-mben megvan a nagy ágyú, így végre hatásosan veszem fel a versenyt nálam nagyobb tierekkel is. Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot!
Külön kösz Jackal-nak a múltkori gyakorlást. Azóta jobb a beállásom, így jóval többet pattintok, és sokkal többször adok le célzott lövést, ami végre meg is látszik a win ratingemen és a wn8-mon. (ma 34 játékból 21 győzelem volt, és 1k fölött van a wn8-m a mai napra! továbbá 1,61 a kills/death és 47 %-ban túléltem)
Szóval még1x kösz, és elnézést a dicsekvésért, de végre egész jónak érzem a teljesítményemet!!!
Örülök hogy segíthettem, ha lesz időm, még gyakorlózunk:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth
Battlefield 2D style