Jelenleg 122 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 14 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 4 napja #67713 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Ahova 200 pen nem elég, oda az esetek 99%-ában 220 sem lesz az,
(tier 9-10 heavyk gyengepontjai) szóval mindenképp kell néha goldt lőnöd, mindkét ágyúval.
Viszont SOKKAL rosszabb aiming time és accuracy, toronyforgás, és mozgás közbeni pontosság, és kevesebb DPM.

Valamint a rosszabb pontosság (pontatlanság?) miatt több lesz a célpontot elhibázó, vagy lepattanó lövésed, szóval szerintem még többe is kerülne a D-54g-yel játszani.

Használd a D-10-et.

Amúgy meg ha valaki sajnálja/nincs keret gold ammora, ne T-54el játszon, mert csak kínlódni fog egy amúgy OP tankkkal.

Teljesen egyetértek. Nyilván a leírtak csak a szemből való támadásra vonatkoznak, oldalról/hátulról a kisebb ágyú is visz mindent.

Szerintem a nagyobb átütésű löveg mellett egyetlen reális érv szól, ha tudod hogy a T62A-t akarod kiszedni a végén, és xp-t akarsz spórolni hogy hamarabb meglegyen.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 napja #67756 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Ha mégsem jön ma a 9.3-as, akkor talán meglehet nekem is a kv-85. Melyik ágat ajánlanátok inkább egy kezdőnek? Egyelőre megállok majd t6-n, de később továbbviszem az ágat. Annyit látok, hogy a T-150-es ágnak általában jobb a páncélzata, ezért valamivel lassabb és nehezebb fordul tank+torony is. A lövegek vagy ugyanazok, vagy a kv-85-ös ágnál kicsit erősebbek (de jó, ha 10 mp-ként tudok lőni, amit azért eléggé keveslek)

Szóval pro és kontra érveket szeretnék kérni. :)
(Bár nekem a lassúsága ellenére a t-150-es jobban tetszik, de nincs tapasztalatom, viszont a játékban alig néhányat látok belőlük.)

11 éve 4 napja #67776 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Ha mégsem jön ma a 9.3-as, akkor talán meglehet nekem is a kv-85. Melyik ágat ajánlanátok inkább egy kezdőnek? Egyelőre megállok majd t6-n, de később továbbviszem az ágat. Annyit látok, hogy a T-150-es ágnak általában jobb a páncélzata, ezért valamivel lassabb és nehezebb fordul tank+torony is. A lövegek vagy ugyanazok, vagy a kv-85-ös ágnál kicsit erősebbek (de jó, ha 10 mp-ként tudok lőni, amit azért eléggé keveslek)

(Bár nekem a lassúsága ellenére a t-150-es jobban tetszik, de nincs tapasztalatom, viszont a játékban alig néhányat látok belőlük.)

T-150 pró : jó löveg (pen-dmg-DPM) (Nekem 8,6 alatt tölt, gyorsítóval, ventivel, BIA majd lesz.)
jó páncélzat (beforgatva meg egyenesen kiváló)
jó HP-pool (legnagyobb, leszámítva a Churchill VII-t és a TOG II-t)

Kontra : lassú (bár a kv-85 lassabb lesz) , lassan forog, és mint szovjet, snapshotolni (kapáslövés) nem lehet vele.

És azért látsz keveset, mert a KV-1S egy kultusz lett. 500-600 csatás emberkék megvásárolják, és azt hiszik, stock tank +50/75-ös legénység, és övék a világ.
És akkor kopp/bilibe lóg a kéz.A T-150 sok szituációban jobb, mint a kv-1s, az erősebb páncél-gyorsabb töltés kombó miatt.
Majdnem 200 csatám van vele, és ezzel a tankkal a legjobb a WN8-am (1860), szóval használható masina. Összehasonlításul a KV-1S-el (pedig imádom) a WN8-am mindössze 1390.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: singes

11 éve 4 napja #67778 Írta: singes
Megválaszolva: singes

T-150 pró : jó löveg (pen-dmg-DPM) (Nekem 8,6 alatt tölt, gyorsítóval, ventivel, BIA majd lesz.)

Kontra : lassú (bár a kv-85 lassabb lesz) , lassan forog, és mint szovjet, snapshotolni (kapáslövés) nem lehet vele.

És azért látsz keveset, mert a KV-1S egy kultusz lett. 500-600 csatás emberkék megvásárolják, és azt hiszik, stock tank +50/75-ös legénység, és övék a világ.
És akkor kopp/bilibe lóg a kéz.A T-150 sok szituációban jobb, mint a kv-1s, az erősebb páncél-gyorsabb töltés kombó miatt.
Majdnem 200 csatám van vele, és ezzel a tankkal a legjobb a WN8-am (1860), szóval használható masina. Összehasonlításul a KV-1S-el (pedig imádom) a WN8-am mindössze 1390.

Akkor marad a T-150, és így ráérek jövő szombaton megvenni 30% kedvezménnyel. :)
Csak a beforgatást kellene még nagyon sokat gyakorolnom. :(

11 éve 4 napja #67780 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721
Ha ráérsz, chaten is beszélhetünk, nem kell teleírogatnunk a fórumot ;)

11 éve 4 napja #67788 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Akkor marad a T-150, és így ráérek jövő szombaton megvenni 30% kedvezménnyel. :)
Csak a beforgatást kellene még nagyon sokat gyakorolnom. :(

Érdekes módóon a T150 nekem is bejött, jobb is vele a WN8-am mint a KV1-s-el, de szerintem a KV1-S ág jobb. Persze a kérdés, mi a cél. És még egy dolog, ha eljutsz az ST-1-hez az kegyetlen szar stoccként, az egyik legborzalmasabb a játékban.

Nézzétek meg a Stock ágyút, gyakorlatilag az IS top ágyúja, két szinttel magasabban. Már T9-ben is egy vicc, de de T10-ben a medek is röhögve pattintják (kivéve Leo, Batchat)

NE legyen az az illúziótok, hogy a páncél a jó játékosoktól megvéd és ez magasabb szinten hatványozottan igaz. Tény hogy valamennyi védelmet ad, de cserébe nem érsz oda sehova és ez nagyobb baj, mert a végén így is úgy is megölnek, ha létszámfölénybe kerülnek. Szóval ez lehet hogy alacsony szinten jól működik de...
Mellékletek:

11 éve 4 napja #67807 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Figyelem: Spoiler!

Singes: szerintem barátkozz a T-150 vonallal, kezdő vagy és az sokkal megbocsátóbb jármű, valamint az ágyúja -szerintem - T8-ban is használhatóbb (a KV-1S sokszor forrófejű gondolatokat szül, heveskedni kezd, és abból általában nem jól jön ki az ember...) utána KV-3 is hasonló érzés (talán jobb is)(KV-4-ről majd beszélünk idejében.. :sick: )

11 éve 4 napja #67809 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

A KV4 maga az identitászavar: sniper ágyúval durva páncél, camo nélkül:D

11 éve 4 napja #67829 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
Az összes orosz nehéz tankot ajánlom az összes kezdőnek. Miért? Mert mind más. Tessék videókat és visszajátszásokat nézni, azokból sok minden kiderül, amit szavakkal leírni nem lehet vagy túl sok energiát igényelne.

A KV-1S-re több, mint 200 csata után kezdtem ráérezni. Még mindig nem jön be túlságosan, de legalább már pozitív élmény vele a játék. Valahogy így lehetne összefoglalni, amit gondolok róla: nagyon megfontoltan kell vele játszani, de mindig ugrásra készen kell állni.

11 éve 4 napja #67848 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

Nézzétek meg a Stock ágyút, gyakorlatilag az IS top ágyúja, két szinttel magasabban. Már T9-ben is egy vicc, de de T10-ben a medek is röhögve pattintják (kivéve Leo, Batchat)

NE legyen az az illúziótok, hogy a páncél a jó játékosoktól megvéd és ez magasabb szinten hatványozottan igaz. Tény hogy valamennyi védelmet ad, de cserébe nem érsz oda sehova és ez nagyobb baj, mert a végén így is úgy is megölnek, ha létszámfölénybe kerülnek. Szóval ez lehet hogy alacsony szinten jól működik de...

Nem olyan rossz az ST-1. Oroszhoz képest igen jó csőlehajlása van, brutál tornypáncélja, és a test felső részét is igen nehéz belőni. Egész tűrhető gép. Az egyetlen ruszki heavy, amivel lehet jól hull-downozni. Nem olyan vészesen lassú, mint egy e75. ÉS elég hülye formájú páncélja van, nincsennek rajta olyan nyilvánvaló gyenge pontok, mint az e75-nek a torony frontja, kupolája, és a haspáncél felső sarkai. A hasa mindkettőnek gyenge pont. Az st1-el sokkal több lepattanót összeszedek, mint az e75-el. Bár lehet, hogy csak azért, mert nem lövi mindenki reflexből golddal. Nekem legalábbis sokkal jobban megy az st1-el a játék. Mondjuk az is-8-al még jobban ment. Az legalább megmozdul, és sokkal pontosabb menet közben is.
Az st-1 egyetlen hibája, hogy bűn lassan céloz.

11 éve 4 napja #67849 Írta: Jackal_hun

Nem olyan rossz az ST-1. Oroszhoz képest igen jó csőlehajlása van, brutál tornypáncélja, és a test felső részét is igen nehéz belőni. Egész tűrhető gép. Az egyetlen ruszki heavy, amivel lehet jól hull-downozni. Nem olyan vészesen lassú, mint egy e75. ÉS elég hülye formájú páncélja van, nincsennek rajta olyan nyilvánvaló gyenge pontok, mint az e75-nek a torony frontja, kupolája, és a haspáncél felső sarkai. A hasa mindkettőnek gyenge pont. Az st1-el sokkal több lepattanót összeszedek, mint az e75-el. Bár lehet, hogy csak azért, mert nem lövi mindenki reflexből golddal. Nekem legalábbis sokkal jobban megy az st1-el a játék. Mondjuk az is-8-al még jobban ment. Az legalább megmozdul, és sokkal pontosabb menet közben is.
Az st-1 egyetlen hibája, hogy bűn lassan céloz.

Egy szóval nem írtam hogy rossz tank. Azt írtam, hogy a stock grind borzalmas és ez igaz is. Egyébként jó tanknak tartom fullosan.

11 éve 4 napja #67864 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Hát igaz, ha előtte ki van fullozva legalább az is3, de mégjobb, ha az is8 is, akkor az nagyban megkönnyíti az életet az st-1-ben.

Én vettem egy fejlesztett felfüggesztést, lenyomtam pár kört a bl9-esel, utána ment fel a fullos torony, és a top csúzli az is8-ról. A többi meg már nem volt vészes.

11 éve 3 napja #68037 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Aki tudja, majd írja meg légyszi, hogy milyen a kv-85. Kíváncsi vagyok, hogy melyik irányba hajlik a kiegyensúlyozatlanság. Megéri a következő patch-ig megtartani, vagy adjam el a fenébe. Bevallom nem akarnék vele 100 meccset játszani, hogy kiderítsem :lol:

A korábbiakhoz: az ST-1 az egyedüli tank tier 9-ben, amely fel tudja venni az E75-tel a versenyt. A felső haspáncélja középen viszont gyenge, e75 simán belövi, ezzel szemben az ST-1 az e75-ét nem. 1 vs 1-ben ki-ki meccs. De engem E-75-tel még nem győzött le st-1. Sőt még csak az életem felét sem szedte le, mivel az e75 nagyon gyorsan forog, és emiatt hatékonyabban pattint. Hull down miatt biztos jó az ST-1, de szerintem sidescrape-ben az E75 veri.
Az igaz, hogy nem nagyon ismerik az ST-1 gyenge pontjait és többet pattint az oldalán is. De én úgy érzem, hogy az E75 jó kezekben talán a játék egyik legfélelmetesebb jószága. Jól forgatva lőhetik reggelig. Tegnap 4500 lepattanóm volt úgy hogy egy e50m, t62a és obj 140 megállás nélkül csak gold-ot lőtt és sistergett, mint állat. Végül a túlerő legyőzött, de kettőt szétkaptam.
Legjobb az volt az E75-tel, mikor két hete nekimentem egy az egyben egy jagde100-nak 50 élettel szemből. :) nem tudott átlőni. Én meg harmadjára lőttem át már csak egy lövés kellett volna és a saját artynk volt kedves hátulról a jagde100 helyett engem kilőni. :pinch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 3 napja #68135 Írta: bela455
Megválaszolva: bela455
Sziasztok. Megjelent a garazsomba a kv-1s helyet a kv-85 ok. Felszerelesek azok nem. Volt a kv-1s-en toltesgyorsito,celzasgyorsito es venti. Most ujjra megkell vegyem?..................na ne az 1,5k credit,nem er anyit a tank.....ja a tankon levo fogyocikek is mind eltuntek. Egy fullos kv1-s helyett kaptam egy hianyos felszereltsegu kv-85-ot. Nalatok is igy van?

11 éve 3 napja #68136 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Sziasztok. Megjelent a garazsomba a kv-1s helyet a kv-85 ok. Felszerelesek azok nem. Volt a kv-1s-en toltesgyorsito,celzasgyorsito es venti. Most ujjra megkell vegyem?..................na ne az 1,5k credit,nem er anyit a tank.....ja a tankon levo fogyocikek is mind eltuntek. Egy fullos kv1-s helyett kaptam egy hianyos felszereltsegu kv-85-ot. Nalatok is igy van?

Nem került a raktárba? Azt nézted? Lehet betették oda.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.