Jelenleg 140 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Japán harckocsik

10 éve 7 hónapja #94388 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79
Ezt igazából én sem értettem, de ebben az egy(és egyedi) esetben, akkortól változott meg az MM és kezdett el működni a top-cső, mikor ki lett fejlesztve az rádió.

lehet véletlen egybeesés is, fogalmam sincs.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #94407 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Attól jó tank egy tank hogy mindenki leszarja? Érdekes:D

Szerintem ez az MM rádió összefüggés véletlen lehet.

10 éve 7 hónapja #94409 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Attól jó tank egy tank hogy mindenki leszarja? Érdekes:D

Szerintem ez az MM rádió összefüggés véletlen lehet.

Van valami ebben.

Pl. Pershing - nem nagyon van belőle, általában ignorálnak, nem velem foglalkoznak, csak amikor már késő...

T8-ban ugye ott van IS-3!! ÚRISTEN MI LESZ MOST!!! stb. tankok, még egy T-37-et is veszélyesebbnek tartanak...

Persze ezt jól ki is használom B)

p.s.: Chi-Ri még csak pár kört mentem, a platform télleg nem valami faja, de a tűzerő/látótáv rendben van!

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94411 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Mielőtt bárki is beleélné magát, hogy figyelmen kívül fogják hagyni a csirit, engedjétek meg, hogy kiábrándítsam. Ha az alternativ célpontok közül a csiri az egyik, akkor majdnem mindig a csirit fogják lőni, mert lassú, nagy, és a találat majdnem biztosan sebzést is jelent. Ez fokozottan igaz, ha az ember top tier. A 7-esek között talán csak az emil vonzza jobban a skúlót.

10 éve 7 hónapja #94414 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Én kellemeset csalódtam a Chi-Ri-ben. :whistle:

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94475 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80
Egyet értek az előttem szólókkal.
Ha 2-3 célpont is van akit lőni tudok és köztük van a Chi-ri akkor jó esélyel én is azt lövöm. (kivéve ha valakit killelni lehet...)

1, szinte biztos sebzés
2, ha nincs egylövéses célpont akkor a "biztos" sebzéssel gyorsan levihető a hp, és gyorsan csökkenthető az ágyuk száma...
3, utálom mikor apránként csipegeti az életem a háttérből, miközben egy egyébként keményebb ellenféllel küzdök...

Szóval igen sokan álábecsülik, mert gyenge páncél, lassu és kis pen kis sebzés, de emelett apránként csipegeti le az életed és pont ezért baromi idegesítő tud lenni, így a csata aktuális állása és a helyzet alapján én simán előre szoktam venni az étlapon...

J.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94480 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Pár kommentel ezelőtt már leírtam nekem milyen élmény volt a chi-ri,viszont most tovább olvasva csak megerősíteni tudom, hogy mindig őt lövik ha lehet, szemétség vagy sem de ha van 1 chi-ri a csapatunkba én bizony megyek vele, nagyon ritka hogy engem lőnek meg helyette az ő hp-ja nekem + sebzés :D

10 éve 7 hónapja #94494 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Pár kommentel ezelőtt már leírtam nekem milyen élmény volt a chi-ri,viszont most tovább olvasva csak megerősíteni tudom, hogy mindig őt lövik ha lehet, szemétség vagy sem de ha van 1 chi-ri a csapatunkba én bizony megyek vele, nagyon ritka hogy engem lőnek meg helyette az ő hp-ja nekem + sebzés :D

Idegesítő tank a Chi-Ri azért kell lőni! :)
Harcolsz valami fajsúlyosabb tankkal, erre előbújik, beléd pilinckázik 3-at , majd eltűnik..
Aztán 9 másodperc múlva jön újra...
Az ember elmorzsol egy "anyukádat" a fogai közt, mert a második sorozat után nem a szemben álló IS-3 a nagyobb veszély forrás, hanem a fostalicskának gondolt Chi-Ri.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79, MPeter71

10 éve 7 hónapja #94524 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Idegesítő tank a Chi-Ri azért kell lőni! :)
Harcolsz valami fajsúlyosabb tankkal, erre előbújik, beléd pilinckázik 3-at , majd eltűnik..
Aztán 9 másodperc múlva jön újra...
Az ember elmorzsol egy "anyukádat" a fogai közt, mert a második sorozat után nem a szemben álló IS-3 a nagyobb veszély forrás, hanem a fostalicskának gondolt Chi-Ri.

idegesitonek idegesito, de azert szogezzuk le az alapertekeket.
1. nagyon nagy es lassu ahhoz, hogy barkinek az oldalaba hataba keruljon/elmenjen felderiteni. egyetlen dologra tudod hasznalni, hogy nagyon hirtelen beledtolja a 400-t, ha sikerul atloni.
es ez itt a poen, a 150mm-s atutes keves ahhoz, hogy a sajat tierben levo tankokat biztonsagosan atlohessed szembol. plane ha tarazasrol beszelunk, mert ha megvarod mig szukul, akkor legalabb 5 mp mire leadod a loveseidet...

az, hogy golddal jatszhato, az megfelelo kiindulasi alap egy 183b eseten, ahol a gold azt jelenti, hogy barmilyen tier9 tankot jol eltalalva maxrol kivesz. 8k credit siman meger 1750+/- 25% sebzest + a chatnel amit irkalnak utana, mert az szivmelengeto :)
de ennek nemtom, lehet mondjuk 3k credit a 130 sebzes ? :) es akkor kapok egy olyan atutest /186mm/ amivel mar egy nyolcas neheztankot szembol nem lehet atloni ?

10 éve 7 hónapja #94577 Írta: Kelly_Joe
Megválaszolva: Kelly_Joe
Én átlagos körüli játékos vagyok, 1400WN8 19kcsatával, én is lövöm a Chiri-t , ha meglátom, hiszen majdnem ingyen frag, de a játékosok 80%-a, főleg tier7-ben azt lövi, aki őt is lövi, illetve, akit először meglát, vagy a legközelebb van, stb.

A noobok nagy része az önfeledt párharcban észre sem veszi, ha egy 3. fél oldalról lövi. Főleg azért nem , mert a "bolhacsípés ez a 150HP" felkiáltással inkább folytatja a tili-tolit az ellen Tankjával, minthogy rálőjön Chiri-re. Chirivel belelősz 2tárat az IS-be, amíg beszedsz 1 400HP-s lövést.
Ezért aztán, ha kibírja az ember, hogy a csata feléig nem vállal komolyabb szerepet, kerüli a lemming train által keltett csoportulásokat, szépeket tud gyilkolni a csata végén. Ettől még nem jó tank, de lehet eredményes.

Én (sajnos) nem vagyok Epic játékos, de azért a 25-30csatánként egy Nagy kaliber, 50-60csatánként egy TOPgun, 3TOPgunonként egy Radley arányokkal bármelyik tankommal kiegyeznék.

www.vbaddict.ne...i-ri-4

Az STA-1-emmel sajnos egy komolyabb medálom sincs, pedig talán a kedvenc Tier8-as medem. Még a Mastert se tudtam vele összehozni kb 400csata alatt... Valószínű a Chiri sunnyogó korszak után túl bátor voltam vele, amit a szintén papír közeli páncélzat nem nagyon tolerál...

Most épp a T54-el vagyok így, 100 elég fájdalmasan béna csata után kezdek ráérezni, hogy mik a határai, hol a helye a csatában, és láss csodát, működik.

A Chirivel is meg lehet találni a jó stílust, számomra külön élvezet volt néha kinyírni a nagy heavyket, beléjük verve 1-2tárat (ami sokszor gold volt). Ettől nagyobb FUN faktor lett azért a Bulldoggal kivégzett magára hagyott T95, és társai, vagy épp a T28-ba tárazott T37, de a Chirit szabad XP-ből átugrani feleslegesnek tartom, én még élveztem is. ;)

Az utolsó coming out mára, az M3Lee-t is szerettem :)

10 éve 7 hónapja #94589 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Na az már perverz :) :evil:

10 éve 7 hónapja #94595 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin
Érdekes egy tank ez a Chi-Ri azt meg kell hagyni. Szigorúan perverzeknek. Mint én. :) 580 meccsem van vele. Mielőtt eladtam gondolkodtam egy elemzésen, de ahhoz le kellett volna állni a fogalmazásgátlóval (kizárt dolog), így meghagytam az erre érdemesebbeknek (és nálam értelmesebbeknek). Azóta sem láttam ilyet az oldalon (sajnos). Ha valaki érez rá késztetést van egy fasza replayem hozzá, update előtti, én nem tudtam visszanézni. wotreplays.com/...3#self

10 éve 7 hónapja #94686 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Az M3Leee dicsőítéséért egyes fejletlenebb országokban halálbüntetés jár, csak mondom :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

10 éve 7 hónapja #94687 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Az M3Leee dicsőítéséért egyes fejletlenebb országokban halálbüntetés jár, csak mondom :silly:

oh M3lee az első acélfalam tulajdonosa :D

10 éve 7 hónapja #94713 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

M3 Lee-n lett először 60% fölötti WR-em és lila statom. Imádtam, nagyon jó tank! :side:

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.