Jelenleg 139 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Japán harckocsik

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100602 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

A Chi-To fejlesztett tornya miben jobb az alapnál??? Érdemes kifejleszteni?

Már hogyne lenne érdemes kifejlesztni.

Gyorsabban céloz, kicsit gyorsabban tölt, de ami a legfontosabb 6.5 helyett 10 fokos lesz az ágyúsüllyedés. Meg persze kicsit több HP.

Köszi! :)
Akkor mégis ki lesz fejlesztve,ha ennyi pluszt ad. Elég hülyén is tettem fel a kérdést,mert mindenképpen kell a Chi-Ri tankhoz is ez a fejlesztés.
Esetleg arról is tudnál valamit mondani? Ahogy elnézem a Chi-Ri ágyút a 155 pennel az rémálom lesz. Bár...még meggondolom,hogy menjek-e tovább.

Legszarabb T7-es tank amivel valaha játszottam. Wotlabson van róla elemés.

Jah a DPM egy nagy kamu, legalább 5 indokot tudnék mondani, amiért sosem fogod még csak megközelíteni sem a 450/10mp-t
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNknight

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #100618 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
Akkor az STA-1 az életbe nem lesz kifejlesztve,mert nem megyek tovább. :(

10 éve 7 hónapja #100708 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Hááát azért ennyire ne vegyék el a kedved.

Én is most gyűröm a"csodálatos" chi ri - t. Már "csak" 30k XP és irány az STA1. Eddig 99 csatám van vele.

DE!

Azért annyira nem vészes mint amennyire mondják. (Érdekes de nekem az amcsi T32 is nagyon bejött pedig szidják mint a bokrot)

Ha top tier, nagyon jól el lehet vele lenni. De még T8 - ban se vészes. Az viszont tény, hogy 9 - esek közt még prém lőszerrel is necces.

Ha távolabbról lövöldözöl és hagyod, hogy beszűküljön minden lövés előtt, akkor meglepően pontos. Még így a pontosság nerf után is.(Persze ilyenkor nem árt távolabb lenni a fronttól) Közelről meg simán bele lehet engedni a tárat az ellenbe. Sokkal többször ad átlag feletti sebzést (140/150/ lövés) ami egy tárnál bizony nem kevés. Simán lehet közelről 400+ okat sebezni. Aránylag tűrhető időn belül újra is táraz.

Ne érts félre, azt nem mondom, hogy jó tank, de messze nem olyan rossz, mint aminek be van állítva. Az elején nekem se jött be, de most már kezdem bírni. Az is igaz, hogy nem ez lesz az a tank, amit majd egyszer visszaveszek :cheer:

Free XP - ből átugrani borzasztó nagy PAZARLÁS! Az STA1 111k XP, de ahhoz, hogy kifejleszd, kell még a chi ri 2 ágyúja (5400 XP + 5800 XP) plusz a chi ri tornya is, ami 10200 XP. Tehát összeadva 132,4k free XP. És akkor van egy stock STA1 - ed amin van egy 155 penes ágyú... Na azzal garantáltan nem fogsz hozzálőni a csatákhoz.

Szóval átugrani... Nem olcsó dolog. És sztem totál felesleges, mert ahogy fent írtam, nem olyan rossz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNknight

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100796 Írta: Kelly_Joe
Megválaszolva: Kelly_Joe

Szóval átugrani... Nem olcsó dolog. És sztem totál felesleges, mert ahogy fent írtam, nem olyan rossz.

Abszolut egyetértek. (Már feljebb kifejtettem pár oldallal, az a tank amivel Radley-t tudok csinálni, az annyira nem lehet rossz. PL. STA-1-el nem tudtam, de CHiri-vel igen)

Én most a Type61-et tolom stock-ról, igazából el működik az alapágyúval, de borzasztó a WN8-am vele. Egyszerűen 4-5-6lövésre van időm, mielőtt kiszednek. A nagy torony már megvan, de kissé bizonytalan vagyok, hogy a motort-láncot húzzam, nyerve egy kis mobilitást, vagy a jó ágyút?

(A Free XP-met a Patton-ra tartogatom, ez a stock Type61 játszhatóbbnak tűnik egy alap Pattonnál...)

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #101169 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship.. :kiss:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

10 éve 6 hónapja #102665 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
Végül pontot tettem a japán ágra! Soha az életben nem fogok ezzel a sz*r ággal többet játszani. Nincs idegrendszerem T8-ig elmenni.
MERT: Nem fekszik ez a vánszorgó tempó,0 páncél,minimális sebzés. Chi-To esetében a rengeteg T8 csata és lepattanó,pontatlanság a 24% winrate. Miután megvettem kapásból 22 buktával indított. Aztán ott van a jutalom,hogy megint szarba lépek: Chi-Ri
Minden nemzetből tartani akartam 2-3 járművet,de ez buktam!

10 éve 6 hónapja #102681 Írta: bela455
Megválaszolva: bela455

Végül pontot tettem a japán ágra! Soha az életben nem fogok ezzel a sz*r ággal többet játszani. Nincs idegrendszerem T8-ig elmenni.
MERT: Nem fekszik ez a vánszorgó tempó,0 páncél,minimális sebzés. Chi-To esetében a rengeteg T8 csata és lepattanó,pontatlanság a 24% winrate. Miután megvettem kapásból 22 buktával indított. Aztán ott van a jutalom,hogy megint szarba lépek: Chi-Ri
Minden nemzetből tartani akartam 2-3 járművet,de ez buktam!

Rossz hir szamomra. Tervembe volt a 8-as med,mert kedvelem de ugylatom, hogy az ut nagyon szenvedos odaig. Nemet agakot huzom, ott sincs pancel de hasznalhato agyuk vannak.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #102707 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Annyira nem húzós a chiri. Jó, t8-9-ben életképtelen, de az xp-t nem onnan kell szerezni. Meg nem mondom most fejből hány csatám van vele, de amint tudom megnézem és leírom, hogy mennyit mentem vele, amivel a creditért vehető legénység első skillje 91%-on áll és az STA ki van fejlesztve rajta.
Igaz, hogy a chito után elég nagy visszaesés, de, ha az RNG segít, akkor nincs gond.

10 éve 6 hónapja #102719 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN
Kis türelemmel túl lehet esni a chito, chiri pároson. Viszont free xp-ből ki kell húzni rajtuk a modulokat, mert stock állapotban tényleg siralmasak. Én a végére kezdtem ráérezni a chiri-re amikor már a hátralevő 20k xp-t megvehettem volna freeből úgy döntöttem megspórolom és kifarmoltam a maradék 20-at, mert annyira nem volt szörnyű. Az tény hogy nem árt szerencsés MM hozzá, mert t9 az egy rémálom. t7-t8 viselhető. Én most az STA-nál tartok és az már nagyságrendekkel jobb tank mint az előző kettő, nem szenvedés vele a játék, szóval kitartás!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #102720 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Hát a Chi-To szerintem jó kis tank. Nem hű de jó (Cromwell, T-35-85, VK3002M), de szerintem egyáltalán nem annyira rossz, mint amennyire leírod.
A Chi-Ri-re ugyanez igaz. Hordtam magammal goldot vele, de nem kellett spammelnem vele, csupán tudni kell célozni. Majdnem teljesen igaz rá a többi táras tankos játékstílus: megvárod míg ellövi magát az ellenfél és utána kitárazol, mész vissza fedezékbe tölteni.

A T8-9 pedig megéri a "szenvedést" ;)

10 éve 6 hónapja #102727 Írta: caravan
Megválaszolva: caravan
Sziasztok!
Ne add fel!! A ch-ri teljesen kifejlesztve egy nagyon jó tank. Az STA-1 pedig a tierjében fantasztikusat tud produkálni. Az STB egy vadállat. Most kezdek ráérezni, az eleje roppant szenvedős volt, mint a többi japán, de nagyon megszerettem.

10 éve 6 hónapja #102729 Írta: Jackal_hun
A Chi to nem rossz csak rohadt nagy, de nagy a HP pool, szóval ha jól tartalékolsz, lehet vele aprítani ilyen 3K-kat csináltam vele (bár azért elmarad a többitől)

10 éve 6 hónapja #102735 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Nekem eddig nagyon bejött a Japán ág. (5,6,7) Most vagyok az STA-1 - nél. Eddig bejön, bár sokszor nem úgy jönnek ki vele a dolgok, ahogy terveztem :) Majd meglátom 100 csata után mi lesz a véleményem. (Elég nagy elvárásokkal indultam neki) A Chi-to az szerintem is baromi jó. Azzal nagyokat lehet darálni.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #102737 Írta: Jackal_hun

Nekem az STA-1 az első 8-as med tankom, és még csak tanulom ezt a műfajt, de nagyon megszerettem. Sokat nem mentem még ugyan vele, barátkozni kell a játékmóddal is ugye, de jó lesz ez, nagyon nagyon jó!
A másik nagyobb a T-20, érdekes nekem az is bejön, a két tank hasonlít egymásra, pontos ágyú, jó lehajlással, támogató tanknak hibátlan. A végén meg lehet menni és szedni a morzsákat :-)

A T20 szvsz. a legjobb T7 med még jó hogy bejön:P

10 éve 6 hónapja #102739 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Vagy a Comet :P

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.