Jelenleg 140 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Japán harckocsik

10 éve 7 hónapja #94112 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Lazits, játsz whiskyvel lazán, nehogy agyvérzésed legyen. Egyik ismerősömnek (zöld/kék WN8)kedvenc csúzlija a Csiribi, tuti rábszélne. De amíg ki nem próbálod, nem tudhatod NÁLAD mit alkot, valamint ahogy a kedves előttem szóló megjegyezte, addig is fejlődnek a srácok/lányok :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #94114 Írta: Kelly_Joe
Megválaszolva: Kelly_Joe

Sziasztok!

Lassan meglesz, akarom mondani ki lesz fejlesztve a Chi-Ri. Kérdésem a következő lenne: megóvom-e magam több agyvérzéstől és infarktustól, ha összeszedek annyi free xp-t, hogy az STA-1-et veszem meg egyből, és a Chi-Ri-t átlépem egy lazának mondható mozdulattal?

Én anno csak az elején voltam rosszul a Chiri-től, aztán megszerettem. Megnéztem, 164csata, 1622WN8, 3TOPGUN, és a döbbenet 1db Radley Walters medal...
Na, azt a meccsemet szívesen visszanézném, elképzelni nem tudom, hogy jöhetett össze...
Amit szerettem benne , az a pontossága. Amit nem, az a páncélja. Egy sunnyogó gyilokgép. Senkinek ne menj neki vele (egy T37 finggá lő, miután kitáraztál), a nagyok csatájához sunnyogj oda, és hátulról kínálgassad őket, le se fognak szarni, csak miután beléjük vertél 2tárat. Utánna érdemes még 2-t beléjük tolni, hamár arra jártál, majd elmenni máshol osztani az áldást... :lol:

Az STA-1-el 368 csatám van, 1520 körüli WN8, semmi Topgun. Ennek ellenére szeretem az STA-1-et, de most tervezem a 9-es megvételét.

10 éve 7 hónapja #94115 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Köszönöm, akkor a küldik miatt felhalmozódó free xp-nek megvan a helye :-) Most van 78k körül, a maradék 30k is meglesz szerintem hét végére :-)

Ha megvan a táras löveg és fullos lesz, azért pár kört menj vele. Néha egészen jó köröket futottam, nem mindig volt olyan sz.r mint ahogy beharangozták. :P

10 éve 7 hónapja #94151 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
A Chi-ri szvsz. a legszarabb T7 tank (persze az angol AT-k azért vetekednek vele). Egyszerűen egyetlen pozitívum sem jut eszembe, amit mondhatnék ezzel kapcsolatban. Az ágyúja egy fos, csak az emberek szeretik felnagyítani az ilyeneket, hogy "gyorsan lő" ami pl. nem igaz, csak senki nem számolt soha utána, hogy kb. ugyan annyi idő alatt lő 1 kört mint az IS, nincs páncélja, megeszi az arty, lassú mint a bűn, a páncélja egy igazi fos, nem beszélve olyanokról, hogy nincs camoja, nem üt át, a dombon felfele menet belövik a kupolát mielőtt egyáltalán lőni tudnál, iszonyat szar end gameben, rohadt sokáig kell kitennie magát ellenséges tűznek, folytassam? Nagyon kevés tankot utáltam teljes szívemből, de ez volt az egyik (azért a Churcill Gun Carrierhez szarságban kevés tank mérhető:D).

Kíméld meg magad az agyérgörcstől és ugord át, a köv. 3 tank nagyságrendekkel jobb, azok élvezhetőek.

10 éve 7 hónapja #94172 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Chiri tier 10-ben? Jó tankra gondolsz? :D

Nekem megvan a chiri, "néha" gond, hogy nincs páncélja, de tier 6-8-ban meg tudja állni a helyét, egyedül az alacsony pen szerintem a gond az ágyúnak. 8.valamennyi seces újratöltésem van most (venti+töltésgyorsító).
Visszagondolva, hogy mennyire lehúzták az elején a tankot, annyira nem is rossz (mint egy B1-es vagy DW2 :evil: :P )

10 éve 7 hónapja #94177 Írta: Jackal_hun

Chiri tier 10-ben? Jó tankra gondolsz? :D

Nekem megvan a chiri, "néha" gond, hogy nincs páncélja, de tier 6-8-ban meg tudja állni a helyét, egyedül az alacsony pen szerintem a gond az ágyúnak. 8.valamennyi seces újratöltésem van most (venti+töltésgyorsító).
Visszagondolva, hogy mennyire lehúzták az elején a tankot, annyira nem is rossz (mint egy B1-es vagy DW2 :evil: :P )

T8-ban? A Tankok felét egyáltalán nem tudod átlőni, a gold valami mocskosul drága bele. Kb. ott sem tudsz semmit sem átlőni vele. Az ágyú az első lövésig pontos, utána már nem.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94198 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Sziasztok!

Lassan meglesz, akarom mondani ki lesz fejlesztve a Chi-Ri. Kérdésem a következő lenne: megóvom-e magam több agyvérzéstől és infarktustól, ha összeszedek annyi free xp-t, hogy az STA-1-et veszem meg egyből, és a Chi-Ri-t átlépem egy lazának mondható mozdulattal?

chiri nagyon durvan legyalazza a legtobb tier5-6 tankot, egyszeruen van egy 400-s alfaja 3 loves a tarban ugye, nagyon jo. hetesben mar necces, minden hetes med xar amugy, de azok mobilak annyira hogy oldalt kerulj, ez meg nem. egyszer ellote magat egy t32, szembol 50m-re kileptem,es lepattantam 3* a hasarol :)

namost ilyenkor lehetne hasznalni a goldot, de ennek a goldja 180mm kb. szal amit a 150 nem visz, azt jo esellyel tier8-9-ben a 180 se. azaz, ha olyan szerencsed van, hogy nagyreszt top tier vagy, akkor nagyon szepen mukodhet a dolog, de ha a meccseid 2/3-a 8-9 tier, akkor azt fogod kivanni bar free xp-bol ugrottad volna az agat...

mondjuk ha felmerul, hogy melyik hetes tank nem gyalazza le barmelyik 5-6st :)...

10 éve 7 hónapja #94214 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Az a baj a sebzéssel, hogy 3x 450 jól hangzik, de a 8 mp + 2 mp + szűkülés kb 11 mp ennyi alatt tölt a KV3, IS, IS2 is vagyis ugyan annyi az alfátok, csak te +2 mpt vagy kint amíg lőhető vagy, páncélod meg nincs és a sebességed sem jobb. Nem beszélve az átütésről és semmiben sem vagy jó mint mondjuk a T29, ami viszont kemény fejű, vagy a Tiger P ami meg overall armourban jó.

Ha medekkel hasonlítjuk össze még inkább szembetűnő a hátrány, T20, Comet, T-34-1 mind jó valamiben, plusz van camojuk, elég gyorsak (mondjuk ki nem gyorsabb egy Chi-ri-nél), vagy ezen a szinten más ágakból élből lightok vannak autoloaderrel...

Hasonlóan gyenge tank még a T43, meg a németek is ilyen semmirekellő 7-esekkel vannak megáldva, de még azok is sokkal gyorsabbak és van néhány jó tulajdonságuk (Panther nagy átütés VK jó(bb) páncél)...szóval nekem a legalja a Chi-ri ezen a szinten:D

10 éve 7 hónapja #94222 Írta: BAND0G
Megválaszolva: BAND0G
Én olyan gyorsan léptem át free XP-ből hogy időm se volt ezen gondolkozni.
Szóval saját véleményem az, hogy sokkal több örömöd lesz az STA-1-el, bőven kárpótolni fog, sztem az egyik legjobb 8-as med a T69 mellett. Azt a csataszámot amit Chi-Ri-be tennél told le inkább az STA-val, még lehet a legények is jobban fognak fejlődni közbe ;) Mondom ezt 157 csatával a hátam mögött az STA-1-el 1964 WN8-al kb 1400 átlag sebzéssel vele, abszolút amatőrként. Én egy jól játszható tanknak tartom, nem gondokoznék a Chi-Rin.

10 éve 7 hónapja #94231 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Csalókák lehetnek az emlékeim, legalább 1 hete nem mentem azzal a tankkal. A 7-es VK-nak van páncélja? A 6-osnál tapasztaltam, de a 7-esnél nem :S A T43-mal nekem annyira nincs gondom vele, néha érdekesen pattint a frontjával és a torony elejével O.o

10 éve 7 hónapja #94246 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN
Furcsa járgány ez a ChiRi! Saját tierjében OK, de t8 szenvedős, t9 rémálom. Érdekes, hogy ennek a tank az ágyúról kéne hogy szólnia (mert medként minden más része gáz), de valahogy elfelejtettek neki pent adni! Különösen a gold lőszernek bántóan gyenge az átütése! Amúgy végig lehet menni a grindon, nem katasztrófa, de nem árt hozzá szerencsés MM! Mérlegeld mennyit ér a free XP-d, lenne e máshol jobb helye. Én jobb szeretem a stock grindokat megúszni free xp-ből, de ez egyéni preferencia.

10 éve 7 hónapja #94344 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79
A Chi-Ri félelmetes jó tank -gold ammoval- nagyon sok ellenfelet le lehet nyomni, mert nem foglalkozik vele hogy kap -150 hp-t. Amikor én toltam vele, akkor az elemzések szerint a 2. legjobb volt tier-jében(lehet benne valami, mert mert nagyon komoly statot hozott).

-STA-1-re, először a rádió, utána többi, valamiért akkor javult meg az MM-je, mikor azt a szart kifejlesztettem rá. Minden mást hiába fejlesztettem ki, büntető MM-je volt nálam.

10 éve 7 hónapja #94347 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu

A Chi-Ri félelmetes jó tank -gold ammoval- nagyon sok ellenfelet le lehet nyomni, mert nem foglalkozik vele hogy kap -150 hp-t. Amikor én toltam vele, akkor az elemzések szerint a 2. legjobb volt tier-jében(lehet benne valami, mert mert nagyon komoly statot hozott).

-STA-1-re, először a rádió, utána többi, valamiért akkor javult meg az MM-je, mikor azt a szart kifejlesztettem rá. Minden mást hiába fejlesztettem ki, büntető MM-je volt nálam.

Milyen elemzések szerint?

A rádió és az MM összefüggése?

Érdekes amit mondasz, de én kételkedek.

10 éve 7 hónapja #94355 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Bogancs, kösz a tanácsot. Eddig mindig a rádiót fejlesztettem utoljára, de ezen túl azzal fogom kezdeni. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun, adush_eu

10 éve 7 hónapja #94361 Írta: Kelly_Joe
Megválaszolva: Kelly_Joe

A "félelmetes" jelzőt kicsit erősnek érzem, de azt gondolom én is, az eredményességének az egyik titka az, hogy mindenki tojik rá nagyívben.

Sikerének másik titka, hogy egyesével lőve nagyon pontos ágyúja van. Sorozatban lőve tényleg pontatlan lesz, várni kell a lövések között.

7-es csatában alaplőszerrel aratni lehet, 8-asban golddal, ésszel még ott lehetsz, 9-esben gyakorlatilag el vagy veszve. A 164 csatámból a 3topgun, 1Radley mellett a 6db Nagy Kaliber érem azt mondatja velem, hogy az egyik legeredményesebb közepes tankom. (Tier7-ben mindenképp a T43 után)

Ennek ellenére az STA-1-et jobban szerettem, sőt az egyik kedvenc Tier8-as tankom volt sokáig, mára azonban meguntam, hogy semmi extra teljesítmény nem jön össze vele, így megveszem a 9-es Japánt... B)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.