Jelenleg 79 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 59 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 11 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 20 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Német harckocsik

10 éve 10 hónapja #74361 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
A Dagi VK rohadt jó lett, mióta (vissza)buffolták a mobilitását. Most már nem úgy megy mint valami rohadt hájas med, hanem tényleg light lett belőle.
Régen a 105-össel brutálisan hatékony volt, mikor még 150 pennel járkált. Vicces volt rámenni az IS-3-ra meg barátaikra, és beleverni 350-et 6 secenként. :P
Aztán nerfelték az arany pent, meg a HE thresholdot, azóta kb csak lightok ellen hatásos. Beléjük még most is odaver egy jókorát, de tier 7 nehezeket már csak hergeled vele. Rohadtul nem éri már meg használni.

7,5 cm L/48 for da win! Rohadt jó DPM, only goldal, aztán meg hallgatni a sok sírást, hogy mekkora OP a Dagi...priceless. :D
Én imádom ezt a kis disznót, nem túl gazdaságos az tény, de rohadt fun. A 3 csíkot mindenképp ki akarom húzni rajta.
Az ember azt gondolná, hogy 1,1k átlagra már megadja...a f@szt. Van egy pár szuperunájkum pártfogója.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #74362 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
A Leopard (VK1602) még mindig fos, vagy csak én nem tudom játszani? (Vszeg mindkettő tudom ... ) :( :oops:

10 éve 10 hónapja #74368 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

A Leopard (VK1602) még mindig fos, vagy csak én nem tudom játszani? (Vszeg mindkettő tudom ... ) :( :oops:

Háááát, nekem a kis Lőcs után rohadt nagy csalódás volt.
A mobilitásával nem lenne probléma, csak nincs olyan játékélmény mint a Lőccsel, plusz akkora mint egy fél panel. (Azaz mint egy fél Panther, mert a Panther a panel :lol: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: LordStiggy

10 éve 10 hónapja #74373 Írta: LordStiggy
Nekem is azzal vannak problémáim, könnyű tank nem túl hatékony ágyú nélkül manapság ...
A 3cm-es meg 200-300 m-ről nem sok mindent lő be, közelebb meg nehéz odaférkőzni a nagyfiúkhoz (már ha akarsz azonkívül még tenni vmit a csatában) :S

10 éve 10 hónapja #74377 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Nekem is azzal vannak problémáim, könnyű tank nem túl hatékony ágyú nélkül manapság ...
A 3cm-es meg 200-300 m-ről nem sok mindent lő be, közelebb meg nehéz odaférkőzni a nagyfiúkhoz (már ha akarsz azonkívül még tenni vmit a csatában) :S

Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #74379 Írta: LordStiggy
Hát az mégtrágyább igen :D :side:

10 éve 10 hónapja #74380 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Vk 45.02 (P) Ausf. A-ra melyik löveget érdemes rakni, a 8,8 cm-est vagy a 10,5 cm-est? Még valami stratégiát is tudnátok mondani hozzá, hogyan kell túlélni ezt a harckocsit? Elvileg nem szabadna sokkal rosszabbnak lennie, mint a Tiger II-nek, amivel valahogy sokkal jobban megy a móka.

10 éve 10 hónapja #74399 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Jackal
Nálam pont fordítva volt :) A Leo után csalódás volt a VK. Olyan az egész mintha fájna neki, hogy csatába kell menni.. Mint amikor összejöttök egy kis grundfocira és valaki hozza az ovis öccsét. Buli, hogy ottvan de igazából nem sok vizet zavar.. Én a 10.5-el használtam csak arannyal és leginkább az artykra vadásztam. A végjátékban már lehetett a nagyokat is hergelni, addig meg valamelyik bokorban lapultam és spotolgattam. Nem voltam vele megelégedve, meg közben belefutottam pár epic AFK videóba ezért hamar megléptem freeből. :) Az AFK viszont sokkal jobban használható.

10 éve 10 hónapja #74401 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Vk 45.02 (P) Ausf. A-ra melyik löveget érdemes rakni, a 8,8 cm-est vagy a 10,5 cm-est? Még valami stratégiát is tudnátok mondani hozzá, hogyan kell túlélni ezt a harckocsit? Elvileg nem szabadna sokkal rosszabbnak lennie, mint a Tiger II-nek, amivel valahogy sokkal jobban megy a móka.

Jó reggelt!

Amit Tankosmedve kérdezett, az engem is érdekelne, nemsokára meglesz a kredit a VK-ra.

Előre is köszi!

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #74403 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Sziasztok!

Hali!
Én nagyon szerettem azt a tankot, pont most gondolkodom, hogy visszaveszem.
Mindenképpen a 10,5-t tedd rá, pár milliméter csak az eltérés átütésben, és jobb a célzásideje is. Érdemes használni az oldalát, (sidescrape, nem tudok erre magyar szót) és nem túl közel menni a tűzhöz. Ha top tier vagy akkor természetesen menni kell. Én valahogy úgy használtam mint a Pz.Kpfw VI-t. Így elég hatékony volt egy elég jól sebző löveggel, az elején kicsit nekem pontatlan volt, de lehet azért mert a legénység elég gyenge volt rajta, aztán mikor a VK3601 átment nehéz tankba, akkor abból átraktam a 3 skilles legénységet, és nagyon jó lett.
Üdv, jó játékot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lemur_catta, Amada125

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #74405 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Sok pálinka, minden megszenvedett meccs után legalább egy feles... :side:

Haha ez nagyon igaz, megvan a kis dagi de rohadtul szenvedek vele, az előtte levők meg tényleg csak részegen.

(Uhh, valaki tegye már egybe az előzővel, nem tudom, hogy ment kettőbe.)

10 éve 10 hónapja #74410 Írta: Bando72
Megválaszolva: Bando72
Hali!

Na VK 28.01 aliasz Dagileó
Nálam örök kedvenc tank marad azt hiszem így 1,6 k csata után tudok róla mesélni is valamit ;)

Talán nincs is más tank a játékban amit ennyiszer nerfeltek-buffoltak az idők során. Állandóan változtatták a paramétereit így volt hogy egy időre leraktam de el nem adtam ;)

mozgékonyság:
Pro: 27 Tonna 650 Le 72 Km/h végsebesség mire is jók ezek az adatok mire is? ;) Hát az ellen scoutjait levadászni! Rámész, egy lövés és fék nélkül jön a Rejtő jenő féle durr bele :) egy amx pláne az ELC ezt azonnali kimúlással hálálja meg neked.

kontra: a szokásos Német átkot ez a tank is megkapta 0-ról 15-20 km/h ig lomhán gyorsul fölötte meg rákapcsol. Ezért a fedezékből való startolás rázós szitukban eléggé orosz rulett ha nem tudsz nekifutni.

Fegyverzet: két lehetőséged van manapság L48-as 75 mm-es fegyó 50-50 ben goldal
vagy a 10,5 ös rövid howitzer(derpgun)
próbálgattam sokat mindkettővel a
Pro: 7,5 ös előnye a rapid tűz teljesen kihúzva töltikével + Bia 2,8 mp enként lő

kontra a kicsi sebzés 110 és a goldammo is csak 158-at üt át szóval a richochet kifejezést sűrűn fogod hallani.

Azonban én több okból is a 10,5 ös fegyót preferálom rajta.

Pro: töltike + bia 6,6 mp enként lősz vele nálam 5 gold a többi HE a felosztás (goldot csak néhány spéci esetben használok amx 13-75 13-90 ellen szemből amit hajlamos a HE lőszer nem átütni). A papír Német td ág megjelenésével egyértelmű számomra a derpgun és HE kombó nincs is annál szebb mikor 450-eket vágsz az RHM tornyába kinyírva a fél legénységét meg a toronyforgatását. ;) T8-T9 tankokba is tudsz szemből sebzést bevinni ha jó helyen lövöd és mondjuk kiütöd az ágyúját is. ha meg lefoglalja valaki akkor jön a bécsi keringő körülötte és az első lövéseddel láncon tartva mehet a durr bele :)

kontra: pontatlanság és a tűzgyorsasága pontatlanságra egy tipp: ha messzire kell lőnöd a derpgunnal ciki nem ciki de használ az autoaimet érdekes módon sokkal pontosabbá válik tőle

és egy általános német tipp:
mivel kevés kivételtől eltekintve nem vagyunk nagy negatív kitéríthetőséggel megáldva néha trükköznünk kell

hogyha nem látsz rá az ellen tankra mert nem hajlik le annyira a csöved de mondjuk pont a tetejét megcsípnéd(piroslik a körvonala) akkor autoaim és szépen rárakja neked a tank közepére a célkeresztet mintha még 5 fokot hajlana lefelé az ágyúd ;) és utána szépen jól be is köszönhetsz neki :)

felszerelés:

nálam abszolút scout a tank és inkább aktív mint passzív szóval látcső periszkóp töltésgyorsító.

képzettségek:
ÁLCA mindenkinek elsőre(vagy ha másképp játszol akkor lehet háló helyette) aztán vezető kuplung vagy off road, lövész pillanatkép.

Összességében egy nagyon jól használható kis tank DE SPECIÁLIS. Vagy ráérzel és örök szerelem vagy nagyon nem és akkor kínlódás lesz.

majd még írok a LájtPárducról is...

10 éve 10 hónapja #74413 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Néhány gondolat, mentem vele 10 meccset tegnap, borzalmas volt. 3 meccsen nulla sebzés, insta kill volt 1x, kétszer meg elbasztam. Az alap lánccal nagyon nem szeret fordulni, pl. volt egy ilyen szitu hogy akartam kanyarodni egy ház előtt, na mondom itt még simán elfér, ehelyett arccal csapódtam be a ház oldalába majdnem 90 fokos szögben. Be is akadtam és mivel nagy disznaj, pucsít mint az állat, szal kaptak kettőt seggbe, vége is volt a meccsnek. A második lánc sokkal jobb.

A nagyobb torony nem olyan fontos szerintem, +60 HP? ami kb arra elég hogy a 300-as ágyúk esetleg nem ölnek meg de ennyi.

Jó gyorsan lő, még nincs max legénységem vele, de 3 alatt vagyok, amolyan E25 feeling de kisebb átütéssel és szarabb camoval.

A camoja lightoz képeset eléggé csapnivaló.

Nem nagyon üt át, ehhez képest viszont nem is lát messzire és ez a kettő nehézzé teszi vele a játékot.

Az átütés az külön problémás, mutatom miért:

7.5-ös

110-pen ez elfogadható T6-ban, de ennyi. Gyakorlatilag ott is tud pattanni T150, VK, KV85 meg néhány elejéről és ha szögben állnak, az oldaláról is. Gold őszerrel 158, gyakorlatilag csak ezt érdemes lőni. Hozzá kell tennem, hogy a múltkor egy 30 fokos szögben álló T29-et 7. lövésre vitte át GOLDDAL. SZóval brutálisan sok a lepattanó. A prémium lőszere HEAT és ez eléggé nagy baj, tehát vannak tankok akiket sehonnan nem tudunk átlőni (IS6, IS3, IS8, meg akinek spaced armourja van). Ezzel az ágyúval lehet mozgásból is lőni de nem sok értelme van. Sajna elég sokat veszít az erejéből a távolság miatt, mert kicsi a kaliber.

Amit még tapasztaltam, hogy 700 fölötti sebzésre és 3 killre nem adja meg a unicum WN8-at, tehát nagy rajongótábora lehet, akik magasan tartják ezeket az értékeket (olyan 2K körül kaptam)

Szerintem ez az ágyú inkább az aktív spotot támogatja én ezt tettem rá felszerelésnek: coated optics, rammer, vent (nem megy rá a vstab)

10.5

Még nincs meg, de nekem az jön le az értékeiből, hogy a tank stílusát alapvetően aktív spotterből passzívvá változtatja. Nagy boom, aztán semmi jellegű LENNE? de eléggé gyorsan tölt, ellenben szarul céloz és mozgás közbeni lövést el lehet felejteni vele. A bajom az, hogy szerintem sok tank egyszerűen benyeli azt a 410-es HE-t (ahogy a T49 esetében az alap ágyún is tapasztaltam) a spaced armour itt még nagyobb gond (ugye teljes oldal egyes tankoknál, ágyútalp és lánctalp). Én itt átváltanék passzív spotra, ezzel a felszereléssel:
optics, binoc, rammer , mert a camod elég szar, szóval az ellenség látótávján kívülről kell operálnod

Meglátjuk, még kísérletezem, 10 meccs nem sokat árul el.

Az Awful Panterről mi a véleményed?
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #74423 Írta: Bando72
Megválaszolva: Bando72
Na akkor LájtPárduc:

t7 es light(:P) tank Panther testtel és dagileo toronnyal.

motor:
pro:ő a kevés kivétel egyike akik megtarthatták a 900 Le-s Maybach motort. A súly miatt nehezen gyorsul az első métereken de ez Német betegség. Ha belendül akkor a jobb medekkel tartja a lépést és ezt minden téren értem.

kontra: lassú az első métereken és hajlamos kigyulladni

fegyverzet:
Pro: ennek a tanknak a fő fegyverzete a leánykori nevén Konisch ma Waffe0725 névre keresztelt ágyú 157-es alap átütés és 221 goldal ez mindenre elég kell hogy legyen.
töltikével és Biával 2,8 mp enként osztja az észt

kontra: na itt semmi ;)

Tank.
amit a Dagiról és a rammolásról írtam az itt hatványozottan igaz örökölte a Panther testét így annak a ütközési képességét is. Igazából egyik light tank sem kihívás vele ezzel bátran rammolhatunk szovjet usa vagy japó közepes tankokat is ;)

de a méretéből adódóan álca értéke egy rakott szénásszekérével vetekszik kb bokor mögött is mindenki látja.

ezért az aktív spotter a helyes használata felszerelése ennek megfelelően töltike látcső és a 3. opció szabadon választott ha ramm-ra gyúrsz mehet a repeszpáncél célzásgyorsító felesleges ez az ágyú hajszálpontos és gyorsan is szűkül lehet még háló ha el akarsz hátul tünni a szemek elől lendületvételre ;)

Igazából én azt gondolom hogy ez az a tank a mozgékonyságát tekintve amilyennek a Panthert képzelném el ;)

így 362 csata után azt mondom hogy nekem ez a tank is bejött de semmi köze a Dagileóhoz ez egy fürge medtank viszont az xp rekordomat (2436) is vele értem el igaz akkor még 165-öt sebzett az ágyúja...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

10 éve 10 hónapja #74517 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Bando72

Azt tudod, hogy szartankokkal van sok csatád ? :lol:

VK 28.01 1634
VK 36.01 (H) 1339
Panther 1009
Pz.Kpfw. III/IV 906
VK 30.02 (D) 794
G.W. E 100 746

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 3 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.