Jelenleg 141 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 10 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 19 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 napja

Német harckocsik

10 éve 10 hónapja #75957 Írta: JAY
Megválaszolva: JAY
Nekem ennyi kellett hozzá.
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #76949 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Üdv,

mindenhol dicsérik az E75-öt, így több opció közül választva tegnap úgy döntöttem, ezt veszem meg. Azt tudtam hogy hosszú lesz a stock grind (lánc --> torony --> löveg), de azt nem tudtam hogy ennyire szenvedni fogok vele stock-ként. Free xp-ből csak a lánc ment rá, jelenleg 13 csatám van és kell még 8k xp a toronyhoz, a löveg csak utána jön. Eddig borzalmas élmény volt menni vele, a híres nevezetes páncélja, ami engem oly sokszor megszopatott, most valahogy kevésnek tűnik. A stock torony szart se ér, ahogy a löveg se. Nyugtassatok meg, hogy majd egyszer jó lesz... :ohmy:

10 éve 10 hónapja #76952 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Üdv,

mindenhol dicsérik az E75-öt, így több opció közül választva tegnap úgy döntöttem, ezt veszem meg. Azt tudtam hogy hosszú lesz a stock grind (lánc --> torony --> löveg), de azt nem tudtam hogy ennyire szenvedni fogok vele stock-ként. Free xp-ből csak a lánc ment rá, jelenleg 13 csatám van és kell még 8k xp a toronyhoz, a löveg csak utána jön. Eddig borzalmas élmény volt menni vele, a híres nevezetes páncélja, ami engem oly sokszor megszopatott, most valahogy kevésnek tűnik. A stock torony szart se ér, ahogy a löveg se. Nyugtassatok meg, hogy majd egyszer jó lesz... :ohmy:

Nyugodj meg, jó lesz! ;) Igaz, nem lehet összehasonlítani, de én az IS-el sokkal többet szívtam. Jelenleg 307 csatám van az E75-el, de szeretem. Valamikor 200 körül meglett vele a tank ász, és nem túl régen meglett a gagyidasz csík is. Sajna nem megyek vele túl sokat, mert prémium nélkül ráfizetéses szokott lenni, de még akkor is megéri. Ha top tier vagyok, és jó a csapat is, mosolyt csal az arcomra a teljesítménye, és én csak egy noob E75 felhasználó vagyok. :)

10 éve 10 hónapja #76994 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Sziasztok.
A VK 45.02 (P) Ausf. A-ra kérnék használati útmutatót :) .Amit használni fogok rajta :legénység 3,5 skill (3 teljes skill a 4-dik pedig 50% van). Felszerelés: töltésgyorsitó, venti, célzásgyorsító (vagy stabilizátor?). Csak a lánctalpat és a toronyt kell megcsináljam a tobbi ki van fejlesztve más tankokról.
3-4 nap múlva kezdem a a fejlesztését és addig szertnék minél több játék technikai infót kapni erröl a tankról, mit érdemes vele csinálni, mire figyeljek oda előnyei-hátrányai.
Minden tanácsot, ötletet, videót, magyarnyelvü leirást szivesen fogadok.
Előre is köszönöm.

10 éve 10 hónapja #76999 Írta: PZs_HUN
Megválaszolva: PZs_HUN

Üdv,

Szerintem jobban jártál volna, ha veszel rá fejlesztett rugókat, és free xp-ből a tornyot teszed rá, mert a stock torony használhatatlan. Bár utólag már mindegy, én is megszívtam mert gyűlöltem hogy lassú és az ágyú előtt kifejlesztettem a motort. Így utólag fordítva csinálnám.

Amíg nincs rajta a top löveg, addig elég gyengus. Nem is az átütés hiánya miatt, hiszen azt golddal ki lehet küszöbölni, hanem egész egyszerűen baromi kevés a 320-as alfa 10-es meccsben. Élet halál között dönt, hogy egy lövésből ki tudsz e lőni egy sérült ellenfelet a csata második felében. Én rengetegszer haltam meg sok olyan bekapott sebzés miatt, amikor minimál HP-n maradt az ellenfél mert a 320-as alfával nem tudtam elsőre kilőni. Nagy igazság ugye, hogy az 1 hp-s tank is ugyanannyit sebez mint a 2000 hp-s.

A páncélt meg meg kell tanulni használni. Saját tierjében (IX) brutális, csatákat lehet lehozni vele, de t10-ben is megállja a helyét. Én a Tiger II-t rettentően utáltam, de az E75-el jó barátok leszünk szerintem! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #77070 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Ha top tier vagyok, és jó a csapat is, mosolyt csal az arcomra a teljesítménye, és én csak egy noob E75 felhasználó vagyok. :)

Amíg nem jövök (értsd, jön valaki) szemben egy VK 45b-vel, amit nem tudsz átlőni, mert onnantól - az én arcomon van a mosoly :)

10 éve 10 hónapja #77073 Írta: Tiger205_Bp

Sziasztok.
A VK 45.02 (P) Ausf. A-ra kérnék használati útmutatót :)

LÉPD ÁT FREE XP-ből :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

10 éve 10 hónapja #77074 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Megnyugtatlak, ha egyszer full lesz hatalmas élmény lesz. Addig viszont részvétem, mert nem éppen sétagalopp a grind - én kihúztam majdnem mindet free xp-ből kivéve lánctalpat mert azt átmenetileg görgőkkel helyettesítettem. A páncélja troll, az ágyúja szintén - megtanulod haszálni és csak mosoyl lesz az arcodon :-) Ma reggel egyedül tartottam fel vele egy T34-E75-Ferdinand-T110E4 alakulatot. Iagz a végén kiszedtek, de a kék E75 100Hp-vel menekült el, a Ferdinand és a T34 elhalálozott, az E4 meg ki sem mert mozdulni a végén a pozíciójából. Szóval, igazi fun tank, én az E100 után is megtartottam...

Üdv,

Szerintem jobban jártál volna, ha veszel rá fejlesztett rugókat, és free xp-ből a tornyot teszed rá, mert a stock torony használhatatlan. Bár utólag már mindegy, én is megszívtam mert gyűlöltem hogy lassú és az ágyú előtt kifejlesztettem a motort. Így utólag fordítva csinálnám.

Amíg nincs rajta a top löveg, addig elég gyengus. Nem is az átütés hiánya miatt, hiszen azt golddal ki lehet küszöbölni, hanem egész egyszerűen baromi kevés a 320-as alfa 10-es meccsben. Élet halál között dönt, hogy egy lövésből ki tudsz e lőni egy sérült ellenfelet a csata második felében. Én rengetegszer haltam meg sok olyan bekapott sebzés miatt, amikor minimál HP-n maradt az ellenfél mert a 320-as alfával nem tudtam elsőre kilőni. Nagy igazság ugye, hogy az 1 hp-s tank is ugyanannyit sebez mint a 2000 hp-s.

A páncélt meg meg kell tanulni használni. Saját tierjében (IX) brutális, csatákat lehet lehozni vele, de t10-ben is megállja a helyét. Én a Tiger II-t rettentően utáltam, de az E75-el jó barátok leszünk szerintem! :)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: WT14

10 éve 10 hónapja #77077 Írta: Tiger205_Bp
F3rmi , csak neked, csak most (én gyártottam frissen) :)

A kép címe: ne bántsad a kisunokám!

Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #77084 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
lol, köszönöm Tiger :-)
Egy igaz művész veszett el benned :-)

F3rmi , csak neked, csak most (én gyártottam frissen) :)

A kép címe: ne bántsad a kisunokám!

10 éve 10 hónapja #77089 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Ha top tier vagyok, és jó a csapat is, mosolyt csal az arcomra a teljesítménye, és én csak egy noob E75 felhasználó vagyok. :)

Amíg nem jövök (értsd, jön valaki) szemben egy VK 45b-vel, amit nem tudsz átlőni, mert onnantól - az én arcomon van a mosoly :)

Szemből a lánckeréknél sem? Úgy tudtam, ott lehet, bár ritkán futok vele össze és még nem volt időm tesztelni.. :)

10 éve 10 hónapja #77292 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Hali. Mindjárt kipörgetem a jpanthert ferdi vagy jp2? Melyik az ideálisabb. Köszi.

10 éve 10 hónapja #77298 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125

Sziasztok.
A VK 45.02 (P) Ausf. A-ra kérnék használati útmutatót :)

LÉPD ÁT FREE XP-ből :evil:

Sziasztok!

Tényleg ennyire nem jó a VK45.02(P)A? Mert most tervezem megvenni. Vagy hagyjam a francba és lépjek át a Tigris 1 ágára?

10 éve 10 hónapja #77299 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN

Sziasztok.
A VK 45.02 (P) Ausf. A-ra kérnék használati útmutatót :) .Amit használni fogok rajta :legénység 3,5 skill (3 teljes skill a 4-dik pedig 50% van). Felszerelés: töltésgyorsitó, venti, célzásgyorsító (vagy stabilizátor?). Csak a lánctalpat és a toronyt kell megcsináljam a tobbi ki van fejlesztve más tankokról.
3-4 nap múlva kezdem a a fejlesztését és addig szertnék minél több játék technikai infót kapni erröl a tankról, mit érdemes vele csinálni, mire figyeljek oda előnyei-hátrányai.
Minden tanácsot, ötletet, videót, magyarnyelvü leirást szivesen fogadok.
Előre is köszönöm.

Üdv!
A 3. felszerelés a stabilizátor legyen, mert a célzásidővel nincs gond és sokszor menet közben kell majd lőnöd. Páncélja nem túl vastag, sidescrapelni se nagyon lehet vele, arra ne hagyatkozz. Ezt a tankot én med-ként használom, főleg ha nem top tier, mert messziről a 200 pen nem mindig elég tierjebeli vagy afölötti tankok átlövéséhez. A sebességét kihasználva flankelgetni kell vele, és leamortizált tankokat kivégezni. Képességek nálam: BIA, 6.érzék+javítás(itt járok most) majd célzást, sebességet és látótávot növelő skillek. A töltésideje kb. 8-8,5sec-re vihető le, ezzel sokszor meg lehet viccelni a rád rontó ellenséget. Ja és senki nem nézi semmire sem ezt a tankot, ez is nagy előny lehet, főleg ilyen felszereléssel és jól skillezett legényekkel. Nekem egyik kedvencem. A VK-B meg igazi troll (míg meg nem kerülnek vagy nem töltik a goldot a toronyra) heavy.
Jó szórakozást!

10 éve 10 hónapja #77339 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Hali. Mindjárt kipörgetem a jpanthert ferdi vagy jp2? Melyik az ideálisabb. Köszi.

Én a Jp2-t vettem meg. A Ferdinek több a páncélja, de saját tierben (sőt jópár 7-es is) már belövik ugyanúgy az alsó és középső részét. És a Jp2 is meglepően sokat tud pattintani a döntött részén. Viszont ez mellett sokkal gyorsabb és mozgékonyabb, nehezebb lighttal és meddel megkerülni, hamarabb odaérsz, ahova éppen oda kell érni időben. Ez véleményem szerint többször bizonyul döntőnek, mint a Ferdi páncélja. De igazából stílusfüggő.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 2 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.