Jelenleg 140 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 10 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 19 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 napja

Német harckocsik

10 éve 10 hónapja #74630 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

1340 csatát mentem a VK36-al szóval tudom hogy is lehet vele játszani ;) Medtankként imádtam ma is ott ül a barakkban a 3 skilles legénysége ;)

és én 90% ban 88-assal használtam

Nem ám kioktatás volt, csak leírtam, én hogyan látom vele az életet! :) Pace
Csataszámom 1431 :oops:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #74631 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Nekem csak 1020 :) Én is 88mm-el használtam főleg.

Tedd fel valamelyik kisebbet, próbáld ki azzal. :)

10 éve 10 hónapja #74641 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Nekem csak 1020 :) Én is 88mm-el használtam főleg.

Tedd fel valamelyik kisebbet, próbáld ki azzal. :)

Már eladtam, de használtam a Konisch löveggel is, azt csak szórakozásból, nagyon jó csak drága mulatság volt :)

Most a TigerP a nagy kedvencem, no meg Pz3/4 ugye örök :D valamint nagyon bejön a Jagdtiger

10 éve 10 hónapja #74646 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
I)Köszönöm srácok. Hát az indientől én sem ájultam el. Olykor jó köröket játszottam vele, de valahogy nem volt benne erő. Mondjuk a top 5 meccsem egyikét ezzel a tankkal játszottam(mármint izgalom terén). PTA-t még ennyire sem szerettem. Nekem valahogy azok a tankok jönnek be, amelyek azért el tudnak nyelni egy két lövést, és nem annyira vékony a páncélod, hogy az ellen inkább elmozdítja a célzókört az addigi célpontjáról ,csakhogy Téged lőjön, hogy a biztos találatot bevigye a puha páncélodon.
Pershing szerintem ennek megfelel és valahogy jobb a kialakítása arra a játékra, amit én játszom, mint a másik kettőnek. Arról nem is beszélve, hogy a Peshingig mondjuk nem akkor szívás eljutni, mint a STA-1-ig.
Viszont az STA-1 ágát lehet tovább vinném, a Pattonokat viszont tuti nem fejlesztem. Szerintem azok a tankok a jelenlegi Random feltételek mellett, kb. játszhatatlanok.

II)

VK3001 P vs VK3601?

Attól függ melyik ágon akarsz továbbmenni. Régen egyértelmű volt, hogy a VK36 vonala az erősebb, mára szerintem 50-50%. Talán még mindig a VK36 vonala egy hajszálnyival, mivel jó kezekben, a Tiger, TigerII, E100 erősebb mint a másik ág ugyanolyan szintű tankjai. Azonban a VK4502 nagyon erős lett. Szerintem kicsit eltúlozták a Buff-ot, mert azt a tankot 3-ból egyszer tudom szemből belőni.

Viszont ha csak a fent említett kettő közül kellene választanom, akkor sztem a VK3001P erősebb, ráadásul jobb páncélzata is van. Persze csak akkor, ha azt tudod használni. A számok mást mutatnak, de valahogy arról jobban pattogsz.
A VK36 mára sztem könnyebben belőhető, régen volt, hogy 3 alkalommal is pattantam szemből róla az IS-sel.
Csak a 88-as ágyút használd. Elég T6-ban, pontos, ráadásul nagyon olcsó a muníció, tehát lehet vele farmolni is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

10 éve 10 hónapja #74652 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

I) Azonban a VK4502 nagyon erős lett. Szerintem kicsit eltúlozták a Buff-ot, mert azt a tankot 3-ból egyszer tudom szemből belőni.

A VK4502-re most direktben nem érdemes hajtani, akármilyen dög lett is, mert ki fogják venni, és helyette egy "Maus prototípus" kerül be T9-be. Mivel az én fogalmaim szerint a Maus maga is legjobb jóindulattal is egy prototípus, csak Isten tudja, hogy befüvezve-behernyózva Serb üdvöskéi mit álmodtak meg "Maus prototype" fedőnév alatt.

10 éve 10 hónapja #74691 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Még a VK36.01H - hoz szólnék hozzá. (Bár lehet megköveztek érte)

Nekem nincs valami jó véleményem róla. Bár ehhez az is hozzá tartozik, hogy mikor mentem vele, még nagyon az elején voltam a wotnak. Persze nem mintha most nagy játékos lennék. Kíváncsiságból visszavenném, most hogy menne, szerintem jobb lenne valamivel az eredményem vele.

Ami a páncélzatát illeti, olyan mint a tigris, semmi dőlési szög sehol, baromi könnyen átlőhető. Az igaz, hogy forgatva tud pattintani, de azt is inkább saját tierben.

A wot hivatalos honlapján az - az 50 km/h valami áprilisi poén, csak elfelejtették leszedni. Lejtőn sem éri el. De a sebesség olyan amilyen, elvégre heavy.

Ágyú… Hát a 88 – asnak a 132mm es átütése az ajándék. Szerintem ez gyötrelmesen kevés egy T6 heavynek. Hasonló tierű medeknek több van, akik könnyebben az oldalukba, vagy hátukba férkőznek az ellennek. Persze, tudom, gyenge pontokat kell lőni, de azért az se mindig egyszerű. Pláne ha messzebbre lősz, ahol közbejön a pontatlanság, plusz a távolsággal még az átütés is csökken. Tier 8 ban meg le se írom milyen ezzel az ágyúval. Az MM „velem volt” és rengeteget dobott be +2 tierbe. Szerettem nagyon. Lehet a 75/55 – öst kellett volna használnom.

A VK30.01P – nek szerintem jobban áll a 88 - as ágyú.

Ami jó benne, az a sok HP. De az kell is neki.

A Tigris utána egy álomnak tűnt.

Azóta az M6 – al és a T – 150 – el is mentem. Ég és Föld a különbség.

10 éve 10 hónapja #74727 Írta: Bando72
Megválaszolva: Bando72
Ja én sem vettem annak :) peace too ;)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #74729 Írta: Oberjunker

Köszönöm srácok. Hát az indientől én sem ájultam el. Olykor jó köröket játszottam vele, de valahogy nem volt benne erő. Mondjuk a top 5 meccsem egyikét ezzel a tankkal játszottam(mármint izgalom terén). PTA-t még ennyire sem szerettem.

Ez az Indien azaz Leo ág nagyon érdekes számomra, mert pl én nagyon utáltam az Indient de nagyon jó vele a statisztikám, nagyon jól lehet használni úgy, hogy kidugod a tetejét, és mivel nagyon jó a csőlehajlás lehet vele ütni az ellent, valamint gyors is. 59%-os nyerési arányom volt vele. A PTA szarabb mint a Leo1 de mégis jobban szeretem (eddig) de még szokom a Leót. Pár csatám van vele csak. :) (Mondjuk a 3. csatámban 4500 sebzés meg egy rakat medál jött vele, meglátjuk.)

Az Indient én a másik ágról értem el, most szívhatok az Aufkl. P-vel mert a RU meg kéne. De ez az Auf Panther csak részegen elviselhető ahogy Jackal_HUN is írta.

A VK4502-re most direktben nem érdemes hajtani, akármilyen dög lett is, mert ki fogják venni, és helyette egy "Maus prototípus" kerül be T9-be. Mivel az én fogalmaim szerint a Maus maga is legjobb jóindulattal is egy prototípus, csak Isten tudja, hogy befüvezve-behernyózva Serb üdvöskéi mit álmodtak meg "Maus prototype" fedőnév alatt.

Nekem megvan, és a Maus is meglesz addigra szerintem, nem tudom mi a tervük a VK-val, én nagyon bírom, kemény tank. Olvastam olyat, hogy lehet prem tankot csinálnak belőle. :woohoo:

10 éve 10 hónapja #74740 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Köszönöm srácok. Hát az indientől én sem ájultam el. Olykor jó köröket játszottam vele, de valahogy nem volt benne erő. Mondjuk a top 5 meccsem egyikét ezzel a tankkal játszottam(mármint izgalom terén). PTA-t még ennyire sem szerettem.

Ez az Indien azaz Leo ág nagyon érdekes számomra, mert pl én nagyon utáltam az Indient de nagyon jó vele a statisztikám, nagyon jól lehet használni úgy, hogy kidugod a tetejét, és mivel nagyon jó a csőlehajlás lehet vele ütni az ellent, valamint gyors is. 59%-os nyerési arányom volt vele. A PTA szarabb mint a Leo1 de mégis jobban szeretem (eddig) de még szokom a Leót. Pár csatám van vele csak. :) (Mondjuk a 3. csatámban 4500 sebzés meg egy rakat medál jött vele, meglátjuk.)

Az Indient én a másik ágról értem el, most szívhatok az Aufkl. P-vel mert a RU meg kéne. De ez az Auf Panther csak részegen elviselhető ahogy Jackal_HUN is írta.

Nekem megvan, és a Maus is meglesz addigra szerintem, nem tudom mi a tervük a VK-val, én nagyon bírom, kemény tank. Olvastam olyat, hogy lehet prem tankot csinálnak belőle. :woohoo:

PTA jobb mint a Leo 1?? Áhh más dimenzióban esetleg. Az amit érzel amiatt van mert többször kerülsz vele tier 7-8-as közegbe. Ott azzal a 105-ös ágyúval nem is nagyon kell célozni. Míg egy Leo 1 sokkal többet találkozik 10 es tankokkal. De szemtől szemben esélye nagyon kevés van egy PTA-nak egy Leo 1-el szemben, már csak a DPM miatt is.
De tény, a PTA is nagyon jó bár én az egész ágat szeretem még a 32002D-t is. :D

10 éve 10 hónapja #74774 Írta: Bando72
Megválaszolva: Bando72
pfejj PTA ne is említsétek annál jobban tankot még nem utáltam a játékban(igen amx 40 és Lee is megvolt) Indian-t kifejezetten szerettem ez annyira megrázó élmény volt hogy a Leo1-től is elment a kedvem csak álldogál ott a garázsban naphosszat...

10 éve 10 hónapja #74942 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nah letoltam a VK-t is, nem volt ez rossz a 75 mm-essel és golddal. Máshogy viszont játszhatatlan. 2.4K WN8-al zártam, szerintem ez nem rossz. Játszható, megnézem az Awful Panthert majd hogy milyen (ha lesz pínzem megvenni:D)

10 éve 10 hónapja #74951 Írta: Oberjunker
Kemény vagy, nekem is kész van, csak nincs zsé awful Panthere :)

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #74954 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Kemény vagy, nekem is kész van, csak nincs zsé awful Panthere :)

Azért azt tegyük hozzá, hogy kb. 50%-ban goldot lőttem (ami nem is olyan sok ha arra gondolunk hogy a meccsk 60-70%-a T8-T9 average battle tier 7.4, bármit is jelentsen ez:D), de lényeg az, hogy kívánja az AU-t rendesen. Mint ahogy a T69, T54E1-is, csak ez sokkal szarabb:D

Viszont a 2.86-os töltés igen kellemes.

10 éve 10 hónapja #75936 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
mennyi dmg kell ennek h végre megadja az ász-t rá? .... -.-"

Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #75937 Írta: LordStiggy
Megválaszolva: LordStiggy
Nekem anno stock tankkal lett meg kb 1050 xp-re.
A sebzésre nem emlékszem de ne is azt vedd alapul (pl ha közelebb sebzel az ellenhez több xp-t kapsz, illetve spot is sokat tud dobni).

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 2 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.