Jelenleg 79 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 59 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 11 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 20 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Német harckocsik

10 éve 11 hónapja #72249 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Használhatósággal, játszhatósággal kapcsolatban a legobjektívebb képet talán egy szavazásszerű felhasználó-statisztika adna, ahol körülbelül a valós játékosállomány arányaiban szavaznának a delikvensek.

Én statisztika mániás vagyok, én ilyen téren a vbaddict WR átlagaira szoktam hagyatkozni.

A Sturer Emil a 9.3-ban 46,64%-ot teljesít, ami a legrosszabb eredmény a hetes TD-k közül. Ez azt mutatja számomra, hogy a játékosok többsége nem képes a csatát meghatározó tényező lenni ezzel a tankkal, úgyhogy valószínűleg ezzel a tankkal egy átlagos játékos is rosszabbul muzsikál, mint a tankjai többségével szokott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #72251 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Én főleg azért olvasom az elemzéseket, mert így az erősségeinkről és gyengeségeikről is képet kapok, amit adott esetben a játékban tudok hasznosítani. :) Mivel 1,2K csatám van, a játékból sokat még nem tanultam, de az ilyen leírások nekem sokat segíthetnek. :) Pl. a szóban forgó Sturer Emiltől én messzebb vagyok mint a hivatkozott Halálcsillagtól, de ha összeakadok vele, kicsit már képben vagyok, hogyan kezeljem, hol van a táplálékláncban. :) Pl. nagyot üt, de lassan tölt és alig forog a lövege. Ezt okos játékkal (ritkán, de olykor-olykor sikerül :silly: ) ki tudom használni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, DrangHun

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72259 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Még akkor játszottam a stürerrel, amikor nem volt ennyi light tank, és nem volt ennyi hülye 3 alagutas, anti td map. És jó sok heavy tank volt, meg kevés arty. A td-k fénykorában :) Igy lett vele 64% winráta, meg 2400 wn8. Mindenesetre akkor igen brutális masina volt. Csak az volt a lényeg, hogy ne városba tegyen. Az sem volt nagy baj, ha tier 9-es csata volt. Ott áll most is a garázsban legénység, meg modulok nélkül. Ezek mentek tovább a borsigra. Viszont amint elkezdenek jobb szelek fujni, akkor ujra előszedem :)

Pedig az elején nagyon útáltam, de utána azért össze lehetett vele szokni.

Csak be kellett vele állni egy domb mögé, ahonnan jól szét lehetett vele látni. Ha valahol bevillant az ellen, akkor már ugy kellett felmenni a dombra, hogy rá nézzen a cső. A domb tetején már nem illik forogni vele. Van 15 fok csőlehajlás, igen magas dombot is lehetett választani, olyan helyeket, ahonnan senki más nem tudott hull-downozni. És minél meredekebb a domb, annál gyorsabban lehetett letolatni róla lövés után, mert akkor tuti, hogy mindenki észre fog venni. Ez ennél a gépnél nem volt mindegy, mert nagy is, meg lassu is. Sik terepre kimenni vele kb. öngyilkosság. Bokrok sem érnek túl sokat, csak akkor, ha az ember 15 méterre a bokor mögött áll. Álcaháló felesleges rá.

10 éve 11 hónapja #72283 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Biztosan sokan meg fognak sértődni azon amit írok és sok ember magára veszi majd, de nekem az elemzésekkel a leginkább az a bajom, hogy tények felsorolása az egész, összefüggések mélyebb taglalása nélkül. Szerintem az nem elemzés ha leírjuk, hogy egy tank 250-es átütéssel rendelkezik, ez egy wiki adat, mint ahogy az olyan semmitmondó mondatok mint "sok HP-val rendelkezik" meg "gyorsan forog" sem jelentenek semmit, ha nincs mihez viszonyítani. Szerintem a "szakmaiság" az ami hiányzik ezekből az elemzésekből, de ezeket bárki meg tudja írni ha van egy kis szókincse meg szeret angolul adatokat olvasni.

Szerintem egy elemzésnek nagyjából ebből kéne állnia:
- az értékek felsorolása statisztikai, összehasonlító jelleggel és azzal a célzattal, hogy el lehessen helyezni az adott tankot az adott tier adott osztályán belül
- felépítmény elemzés, páncélkialakítás szoftveres képekkel bemutatva, mennyire forgassuk el, az mekkora értéket ad, melyik oldalát rejtsük el stb.
- a szerepek különböző tierekben, ezek bemutatása, illetve hogy hol húzódnak a határai a tanknak, mennyire tudja BEFOLYÁSOLNI az adott meccs kimenetelét (a Churcill Gun Carrier nyilván nem nagyon, a T67 meg nyilván nagyon, ilyesmire gondolok)
- videók top, middle, bottom tierben
- hogyan jön össze a camo
- statisztikai adatok, hogy játszik velük az átlag
- a tech tree adott részének az elemzése, mit lehet vinni a következő tankra, mit lehet hozni az előzőről
- legénység elemzése, hány fő, lehet-e vele farmolni, milyen legénység kerüljön bele, egyezik-e a következő tankokkal? Érdemes-e tovább menni az ágon,
- milyen olyan tippeket-trükköket tapasztaltunk, amik másoknak is adhatnak információt
- szabálymagyarázat: miért kevés a 30 mm-es páncél? Sok e a 90 mm döntve? miért? Miért nem? Milyen lőszerrel menjünk, milyen elosztásban? Mi az overmatch szabály stb...
- statisztikai oldalak értelmezése, hogy ne ilyen mondatokkal legyenek tele az elemzések hogy könnyű vele 4 milliót sebezni, ok igen, hány meccsből? Átlagsebzés? Átlag kilőtt lövedékek száma? Ebből mennyi talált? stb...Mások hogyan játszanak vele? Milyen statisztikát produkál vele az átlag játékos? (ebből olvassa ugyanis a legtöbb a cikkeket)

Nekem mondjuk ez elemzés:

wotlabs.net/art...dgeon/

Ennek van értelme. Persze nem kell hogy ilyen hosszú legyen és össze lehet foglalni az elemzés elején pár mondatban a lényeget, hogy aki akar az tovább tudjon ugrani, ha a mélyebb értelmezés nem érdekli.

Ja és még egy: hagyjuk már azt, hogy berakunk egy szép rajzolt képet, ahol tankok lövöldöznek egymásra. Ez nem a lutra album, bárki aki felmegy az images.google.com ra talál 30.0000 tank képet, de ez semmit nem ad hozzá az elemzés értékéhez.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: OdinHUN, tankaranka69

10 éve 11 hónapja #72289 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Azzal kezdeném, hogy én köszönöm mindenkinek, aki időt és fáradtságot nem kímélve közzé teszi az elemzéseit.

Ezzel nagyon egyet értek!

wotlabs.net/art...dgeon/

És természetesen ezzel is egyetértek. Azok az elemzések példaértékűek, nem csak a Su-122-44, de mondhatjuk, hogy mindegyik.

Ha letehetem a voksom, az én ízlésemnek Sanyee videói jöttek be nagyon az utóbbi időben, illetve Mirage rakott fel pár hónapja egy visszajátszást, ami nem élőszóban volt kommentálva, hanem feliratozva volt. Kár, hogy nem csinált belőle rendszert...

De ismételten mindenkinek köszönet, aki...

10 éve 11 hónapja #72301 Írta: Jackal_hun

Azzal kezdeném, hogy én köszönöm mindenkinek, aki időt és fáradtságot nem kímélve közzé teszi az elemzéseit.

Ezzel nagyon egyet értek!

wotlabs.net/art...dgeon/

És természetesen ezzel is egyetértek. Azok az elemzések példaértékűek, nem csak a Su-122-44, de mondhatjuk, hogy mindegyik.

Ha letehetem a voksom, az én ízlésemnek Sanyee videói jöttek be nagyon az utóbbi időben, illetve Mirage rakott fel pár hónapja egy visszajátszást, ami nem élőszóban volt kommentálva, hanem feliratozva volt. Kár, hogy nem csinált belőle rendszert...

De ismételten mindenkinek köszönet, aki...

Lehet írok majd én is egy elemzést (kb. 3 hete készülök rá de képtelen vagyok eddig eljutni) hogy rámutassak arra, mire gondolok.

10 éve 11 hónapja #72304 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Szóval Stronk elemzés kell? :lol: Ilyen részletekkel kevesen tudnák megírni. :dry: Ráadásul sok tank esetében teljesen fölösleges lenne. Ráadásul k*rva nagy meló egy tank részletezése ebben a viszonylatban.

10 éve 11 hónapja #72309 Írta: Jackal_hun

Szóval Stronk elemzés kell? :lol: Ilyen részletekkel kevesen tudnák megírni. :dry: Ráadásul sok tank esetében teljesen fölösleges lenne. Ráadásul k*rva nagy meló egy tank részletezése ebben a viszonylatban.

Szerinted miért nem kezdtem el 3 hete?:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 11 hónapja #72343 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
pedig tenyleg az lenne a lenyeg, meg a rejtett statisztikak.

pl stb1 agyuja jobb, vagy az m48-e, ? mert ha raneznek ugyanaz.
0,36 pontossag, patton 0,3 tizeddel gyorsabban szukul, de ritkabban picit, pedig eg es fold a ket agyu, a pattonnal szerintem nem sok tank lo jobban menetbol, ha egyaltalan :) es milyen hozzajuk kepest a leoparde ?

nagyjabol az van, hogy 4-500 meterre allo celra legjobb a leopard, ezen nincs vita. de leonak meg stb1-nek is be kell szukulnie ahhoz, hogy eltalaljon valamit, patton meg ha megall, akkor kis tulzassal szetugrik :cheer:

azaz 150-200m-rol valo kiugrallok tologatok dologhoz legjobb a patton agyuja mert be se kell joforman szukulnie, kovetkezo a leoparde, akinek be kell, de hamar megvan, igaz neki a papir torony miatt megnagyobb a motivacioja a gyors visszabujasra, es van az stb1 agyuja ami szemelyes velemenyem szerint gyalazatos, de tenyleg... 2,3 sec celzasido kibirhatatlanul hosszu, ha szemben arra varnak hogy kijovok-e :)

10 éve 11 hónapja #72772 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e megvenni a Leopard 1 tier 10-es járművet. Kerestem ezzel kapcsolatban itt a fórumon, de nem találtam semmit.
Sok tankkal vagyok úgy, hogy a 9-es jobb mint a 10-es, de a PTA pl. állandóan ammorack sérülést szenved, mindegy honnan lövik, már kis és nagy javítóval járok vele..
Érezhetően jobb-e a Leo 10-ese?
Vagy jobban járok, ha másra költöm a zsét? Mert megtudnám venni a 8-as francia önjáró löveget, és a T-44-et is, vagy az E50-et.
Nem tudom mit tegyek :) Már aludni sem tudok :P

10 éve 11 hónapja #72780 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Ez 1 annyira jó kérdés.... :side:

Nekem ki van húzva a Leo1 és az E50M is de 1iket sem mertem meg venni, félek hogy csalódnék a T9ek után. :S

Inkább elkezdtem a Patton ágat, mondjuk valószínű sem veszem meg. :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #72785 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Nekem ki van húzva a Leo1 és az E50M is de 1iket sem mertem meg venni, félek hogy csalódnék a T9ek után. :S

Ne viccelj már! A Leo 1 messze jobb mint a PTA!!! Nyugodtan vedd meg! Pár csatám már van vele. ;) Csalódás kizárva annyival jobba a camo, mozgás, töltés célzás!!!
De viszont én a Cent 7/1 és FV4202-nél már nem tudok dönteni.

10 éve 11 hónapja #72786 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Leom még nincs, de E50m igen - ha szeretted az E50-et akkor az E50M-et is fogod. :)

10 éve 11 hónapja #72791 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
FV4202 na az 1 nagy szívás a T9hez képest, ha nem azért akarod mert le cserélik akkor semmiképen ne. :sick:

10 éve 11 hónapja #72793 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

FV4202 na az 1 nagy szívás a T9hez képest, ha nem azért akarod mert le cserélik akkor semmiképen ne. :sick:

Mi benne a rossz a Centhez képest? Mert utóalg buffolták és így sem jó??

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 3 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.