- Köszönetek: 575
Jelenleg 291 vendég és 3 tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
HUN_Sector beküldte: Gyerekek, az a bishop egy kínszenvedős arty... rettenetes.
Csőkitéríthetősége a bisonéval egyenértékű. A top ágyú lőtávja valami borzalmas, cserébe a tank lassú. A togII-vel a drag race-t, nem tudom melyikük nyerné.
Tsisdu beküldte:
HUN_Sector beküldte: Gyerekek, az a bishop egy kínszenvedős arty... rettenetes.
Csőkitéríthetősége a bisonéval egyenértékű. A top ágyú lőtávja valami borzalmas, cserébe a tank lassú. A togII-vel a drag race-t, nem tudom melyikük nyerné.
Ugy erzem, nem talaltad meg meg, mire jo. Keress egy olyan helyet, ahol epp a lotavolsagod kozeleben van egy olyan utkozozona, ahova sok csapattars ment, es jellemzoen alloharc szokott lenni. (Lehetoleg ez a hely ne nyilt terepen legyen)
A Bishop (es az FV304 ugyanazzal a top agyuval) a lotavolsaga kozelebe majdnem fuggolegesen lo, gyorsan szukul artyhoz kepest, es egesz pontos ilyen rovid tavon, es a tuzgyorsasaga is kellemes. A kelloen nagy tankokat hazak mogul is ki tudod sok esetben szedni. Eloszor en is utaltam, kesobb viszont ez a ket arty hozta a legjobb eredmenyeimet. Nyilvan az FV-vel egyszerubba helyvaltoztatas, ha gond van, vagy tul gyorsan tor elore a csapat.
De nyugtass meg, hogy az fv304-nél egy picit gyorsabb lesz a lövedékgmaster0o0 beküldte: FV (bishop) baja a lassu lovedek. mivel spash nincs izgo mozgo tankra nagyon nehez vele loni. Kicsit odebb megy ahova celoztad es maris 0 dmg. Beszoritoitt tankokat, vagy trackelt tankokat kell vele loni. Mivel nagy ivu a lovedek, a tankok tetejere vagy a motorterre ra lehet ejteni vele. Nagy feneku amcsi tankok(t32,t34 stb) 400 dmg + gyujtas eleg jol:D
gmaster0o0 beküldte: hogy dontod el mi a "veletlen"?
Morphelo beküldte:
gmaster0o0 beküldte: hogy dontod el mi a "veletlen"?
Azért ahhoz, hogy artyval a saját csapattársadat találd el, nagyon ügyesnek(genyónak) kell lenni.
nedi beküldte: Tegnap nyerö csátában top tierként t-150-el himmelsdorfon hátulról saját arty belémver 789-et. Marad 1hp-m, lerohan az ellen és vesztünk. Ma a másik retardált klikker nyomorék, ugyanaz a pálya csak túlsó oladról támadunk, mikor megint egy ugyanolyan saját gwpanther, belémvág 690-et és kigyújt. Marad 15 hp-m, elborul az agyam rálövök, 350 sebzek persze meghal és én egyből bann. Száradjon ki a szíve minden idióta klikkelgető majomnak. A retardáltak miért nem kapnak bannt. Sokszor nagyon undorító ez a játék. Vesszenek az artyk, jöhetne már az egyensúlyozás.