...
Szamomra az arty + xvm fokusz kombo gyakorlatilag jatszhatatlanna teszi a jatekot. X-es tankkal mar csak kuldetes miatt megyek, az Obj 260 HT-15 es MT-15 hianyzik, utana nem fogok jatszani veluk, mert nem leszek ingyen frag a klikkereknek. Tegnap zsinorban 4 csataban 1500-2000 hp kornyekerol vagtak ki a klikkerek. Szerecsejatek... pff....
De tier tok mindegy, a csatak 90%-ban ahol van arty engem fog loni. Frusztralo.
Mindegy, elvezzetek ki, amig lehet. 
Nos, csak a tisztanlatas vegett: En nem artysta vagyok, csak jatszok ezzel a jarmuosztallyal is. (A rosszindulatu "elvezzetek ki"... dologhoz)
Ez az XVM fokusz erdekes (Hetvegen lattal visszaesest? Az XVM hasznalok ugyanis fagyogattak, amig ra nem jottek az okara, tehat most nem kellett volna ilyet latnod). Mondjuk szamomra fura, hogy aki nem jo jatekos, annak nem szamit a szava, de ha a jo jatekost igyekeznek elobb kiloni, azt meg hogy kepzelik, ahelyett, hogy jol megoletnek magukat vele
Viszont en is tudom, milyen az, amikor egy arty radszall. Mint ahogy azt is, amikor egy TD inkabb nem lo 5 percig, de megvarja, hogy kibukkanj a fedezeked mogul, ahova beszorultal.
De amikor en ultem a "klikkelo" oldalon, egyszeruen nem volt lehetosegem a jo jatekosokat loni. Amellett, hogy alig van legtobbszor celvalasztek (a felderitesnek reg lealdozott, azaz a felderitett celpontok nagy resze sokszor kozelharcban van), a jo jatekost nehez loni, mert folyton mozog (sokszor akkor is, ha nincs arty - berogzodes), illetve altalaban biztonsagosabb helyre allnak (es kiturnak onnan masokat, rutintalanabbakat). Amikor van lehetosegem celpontot valasztani, a kevesbe izgagat, lassabban es kiszamithatoan mozgot valasztok, ha nincs allo celpont.
Illetve - es legfokeppen - olyat keresek, akihez nem kell az agyuforgatas szogebol kimozdulni, mert akkor csak a szukules majd' egy perc. Tehat ha van olyan terulet, ahol varhato, hogy hamarosan felbukkan valaki, es az illeto ugy is tesz, es lassu, vagy megall - nos akkor az celpont lesz.
De az lesz a TD-k, medek szamara is, csak most nem ok az ellenseg - majd lesznek, ha nem lesz arty, mert ellenseg kell, akit lehet utalni.
Egyebkent pedig ha lesz arty nerf, akkor majd jol nem jatszok vele, mint ahogy sok tankot kidobtam mar, miutan tonkretettek oket. Most is azert kellenek, mert van rajuk feladat. Amiket valahogy nem is olyan egyszeru teljesiteni, pedig az arty-gyulolok szerint az artyk minden jatszmaban legalabb kettot teljesitenek meg a vesztes oldalon is, hiszem annyit sebeznek, es mindent eltalalnak. Vagy megsem?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...