Kérdezni szeretnék, van egy 6-os amerikai arty-m szeretem is, jól muzsikál. De ki van fejlesztve 6-os szovjet is (azaz pár ezer exp hiányzik hozzá de free expből meglenne anno szovjet ágon indultam) ha akció lesz szovjet gépekre szerintetek megérné kivenni? Párhuzamosan fejlesztgetném amcsival 
nem. Hasznald az fv304-et:D az barmi masnal jobb. nem csak click ckicl lick
Az FV nem arty! Lehet vele bohóckodni, de nem arty!
A szovjet 6-os viszont egy egész kellemes kis arty, Tekagi, vedd meg nyugodtan. Egész mozgékony, végsebesség 48km/h és elég jól gyorsul, könnyen lehet vele pozit váltani, forgási sebesség sem rossz. Az ágyú kitéríthetőség, na ez nem valami sok. Szokni kell, főleg amcsi után! Tudni kell, hogy hol lesz a gyülekező, és jó előre oda fókuszálni. Célzási sebesség, szerintem megfelelő, töltés nekem 26 mp alatt van, BIA-val. Pontosság? Arty-nál nem beszélünk pontosságról, nemrég raktam föl ide képet, 5 lövés 4 kill 3200dmg. A mésik véglet amit az előbb raktam föl, 8 lövés 470 dmg. Ez egy ilyen szakma, vagy adja, vagy nem. Ha a sebzést nézzük, találat esetén átlagban 300-400 között kell számolni, persze van hogy kevesebb, meg van hogy több. Pl. IS-3 oldalba, 830hp-ról garázs. OI Exp full hp, stb., de ezek a lövések nagyon ritkák, de a lehetőség az ágyúban benne van. Legtöbb sebzésem Tiger 1, 1040dmg gyújtással!
Szóval én azt mondom megéri megvenni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...