Ha betennének cw jutalomtanknak egy 10-es artyt, akkor a klánok ugyanugy rápörögnének, mint egy normál tankra. Senki sem akar végigkínlódni egy arty ágat 10-esig, pláne akkor, ha meg lehet szerezni ezt normális tankokkal játszva, és közben aranyat keresve is
Az alap felvetés az volt, hogy miért csak sima tankokat osztogatnak jobbra-balra eventek formájában, amibe beletartozik a CW is szerintem. De ha nem is, szerinted egy jó játékos is baszakodna ilyennel, hogy kapjon egy akkora random szart? Max a kreditért csinálnám meg, amit kapok belőle, ha eladom. Annyira meg nem tudom magam degradálni, hogy átérezzem azt, amikor az arty az egyetlen örömöm a játékban.
Akkor nem ment át amit írni szerettem volna. A WZ-111 tokeneket (vagy hogy a túróba hívták őket) kik vásárolták $10/nemzetért? Nyilván a gyengébb játékosok. A jó játékosból a WG-nek nincs haszna. Leül és megcsinálja. Ott jön a pénz, akik szeretnének gyorsan több tp-t (prém napot vesz), vagy nem tudja megcsinálni, ezért bedobott pár 10 dolcsit. Az összes -cw nem- tanknál az általános nézet szerint legtöbbet artyzó réteg dobta be legtöbb pénzt. Miért ne tenné most is, ha egy általa kedvelt takn típust lehetne nyerni.
A CW más, arról felesleges beszélni. Ott nyilván profik vannak, nem arty igényekkel.
Mindegy, ne adjuk ötletet a WG-nek és elég offtopik is lett talán.
Az alap felvetés az volt, hogy miért csak sima tankokat osztogatnak jobbra-balra eventek formájában, amibe beletartozik a CW is szerintem. De ha nem is, szerinted egy jó játékos is baszakodna ilyennel, hogy kapjon egy akkora random szart? Max a kreditért csinálnám meg, amit kapok belőle, ha eladom. Annyira meg nem tudom magam degradálni, hogy átérezzem azt, amikor az arty az egyetlen örömöm a játékban.
Akkor nem ment át amit írni szerettem volna. A WZ-111 tokeneket (vagy hogy a túróba hívták őket) kik vásárolták $10/nemzetért? Nyilván a gyengébb játékosok. A jó játékosból a WG-nek nincs haszna. Leül és megcsinálja. Ott jön a pénz, akik szeretnének gyorsan több tp-t (prém napot vesz), vagy nem tudja megcsinálni, ezért bedobott pár 10 dolcsit. Az összes -cw nem- tanknál az általános nézet szerint legtöbbet artyzó réteg dobta be legtöbb pénzt. Miért ne tenné most is, ha egy általa kedvelt takn típust lehetne nyerni.
A CW más, arról felesleges beszélni. Ott nyilván profik vannak, nem arty igényekkel.
Mindegy, ne adjuk ötletet a WG-nek és elég offtopik is lett talán.
Nagyon remélem hogy nem olvasta a WG a prém arty dolgot, ugyan én játszom néha tüzérrel is de inkább hevy párti vagyok. Már csak az hiányzik hogy apuci a noobnak megvegye a prém artyt és azzal szivatná a népet.
Szerintem teljesen okés a jelen helyzet mert a magasabb szintű artyk fenttartása nem olcsó játék manapság, és nem is fejlődnek annyira gyosan .
Ha már meglátom a tomátó artyt akkor már tudom hogy sokra nem is lehet számítani tőle csak arra hogy a saját csapatunkat fogja alázni és nem az ellent.
CW-re meg igen is jó dolog ha sima tankot adnak mert legalább meg marad az egyensúj a játékban nem pedig prém artyk sokasága szerepelne tier X-ben.
Én szoktam vinni Cw-re is néha artyt persze pája és csapatösszetételtől függő de nagyon jól meg lehet vele fogni az ellen haevyket ha 1 bc -es láncol és 1 t92 alázza a népet míg az Is 7-esek be tudnak avatkozni skalpolni.
Lényeg a lényeg NEM KELL SOHASEM PRÉM ARTY MAGSABB SZINTEN!!!!!
Tudjátok hogyan lehetne pontot tenni az arty témára? Ha a WG betenné a játékba a széljárást, mint lövedék röppálya módosító tényezőt. Persze csak az arty lövedékekre lenne hatással, a többi tanknál sok értelme nincs a rövid lőtáv miatt. Az artyknál nem lenne az ágyuknak szórása, ha nincs szél, akkor az arty a oda lőne ahová céloz. DE! Szél mindig lenne, szélirány, szélsebesség ezeket minden lövésnél bele kellene kalkulálni. Nehezebb lenne artyval játszani, kevesebb artys lenne, csak a fanatikus artysok maradnának a játékban. Az arty gyűlölők sem sírhatnának amiatt, hogy egy 200wn8-as vérpistike kiszedte őket az RNG miatt, több skill kellene az artyzáshoz. Szerintem a legtöbb artys is jobban örülne neki, én legalább is biztosan, ha mellé lőnék akkor csak az én hibám lenne, nem úgy mint most.
NA? Ötletnek jó? Lehetne változó széljárás is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Tudjátok hogyan lehetne pontot tenni az arty témára? Ha a WG betenné a játékba a széljárást, mint lövedék röppálya módosító tényezőt. Persze csak az arty lövedékekre lenne hatással, a többi tanknál sok értelme nincs a rövid lőtáv miatt. Az artyknál nem lenne az ágyuknak szórása, ha nincs szél, akkor az arty a oda lőne ahová céloz. DE! Szél mindig lenne, szélirány, szélsebesség ezeket minden lövésnél bele kellene kalkulálni. Nehezebb lenne artyval játszani, kevesebb artys lenne, csak a fanatikus artysok maradnának a játékban. Az arty gyűlölők sem sírhatnának amiatt, hogy egy 200wn8-as vérpistike kiszedte őket az RNG miatt, több skill kellene az artyzáshoz. Szerintem a legtöbb artys is jobban örülne neki, én legalább is biztosan, ha mellé lőnék akkor csak az én hibám lenne, nem úgy mint most.
Én azt szeretném, ha egy tornádó közepéről kellene artyznod
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
De nem sima tornádó lenne, hanem mondjuk SHARKTORNADO! Az odabaszna!
Ez:
(Bár szerintem már mindenki ismeri ezt a filmet, aki nem, az AZONNAL nézze meg! Enélkül senki sem élhet teljes életet.)
Én nem láttam, de nem is fogom megnézni. Ez tipikusan az a film, amit tulajdonképpen minek is csináltak? Érdekel ez a szar bárkit is? VAN ENNEK A FOSNAK ÉRTELME????? MI A SZAR EZ??????!!!!
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja#130005Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
hat bazd megneztem a trailert:D
szerintem ez tipikusan az a kategoria amire ex szobatarsam azt mondana oszkardijjas film:D
(o anno azt mondta nekem a keresztapa szar, de az alien vs predator 4 sokkal jobb, es annak meg tortenete is van.)
remelem ejjel nappal ez megy Serbnek Barney Stinson fele hazimoziba:D
nap kerdese: kihuzni az at7et vagy megnezni ezt a filmet?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."