Azt mondja, hogy a térkép középső részén tartózkodva bujkálnia kell egy három-három tüzérségi löveges játékban, és hogy ebben az esetben érdemes teljes fedezetben maradni.
Konkrétan ezt mondja. Meg azért sok mást is.
Nekem elég sok tüzérséggel végrehajtott csatám van (a kedvencemmel, a BC 155 58-cal 1500+ darab), talán van kis rálátásom a témára.
Talán lehet érdemben is vitatkozni erről, észérvekkel.
Nekem mindig az jut róla eszembe, hogy kicsit olyan, mintha a sakkozást akarnánk összehasonlítani a bokszolással. Sport mindkettő, de kevés ökölvívó akarna sakkozva sportolni.
Lehet, hogy kellene kicsit hagyni a sakkozókat is érvényesülni. Nem kell túlzásba vinni, de nem árthat.
Sok field commander egyébként, ha olyan a felállás, akkor saját maga tüzérkedik, mert így jobban átlátja a terepet és több ideje van gondolkodni. Persze klánháborúban.
Ebben teljesen igazad van magam is artyzom de a CW teljesen más mert ott 1 összeszokott gyakorlatozó csapat jelenik meg a csatákban, a spotterek dolgoznak és teljeskörű engedelmesség jellemzi általában, míg a random csaták pont az ellenkezője , mert a spotterek nem a felderítést csinálják , legalább is csak passzívan, így a hevyk vakon mennek és az artysok szivatják a jónépet ahogy csak tudják.
Én személy szerint szeretek bokszolni is meg sakkal is sportolni, de mind két sport sport.
Nekem elég sok tüzérséggel végrehajtott csatám van (a kedvencemmel, a BC 155 58-cal 1500+ darab), talán van kis rálátásom a témára.
Talán lehet érdemben is vitatkozni erről, észérvekkel.
Légyszi adj már valami tanácsot, most vettem meg a táras BC-t, még csak 30-35 kört mentem vele, de eddig katasztrófális. A győzelmi arány olyan 11-12 meccs körül van, az átlagsebzés kisebb mint az előzőn. Sokszor mire betölteném a 2. tárat, jönnek a lightok/medek és irány a garázs. Az meg, hogy a clipből mind a négy lövés sebezzen, olyan ritka mint a fehér holló. Nem beszélve arról, hogy amikor kinyesnek, mínusz 25k körüli a mérleg. Már bánom hogy elkúrtam rá a pénzem nagy részét, de eladni most már nem fogom.
Jó megoldás..
Tracer helyett "felvillan" az arty.. Viszont ránézésre oda megy a skuló ahova kattintott, plusz villan a "hetedik" érzék.. Lényegesen jobb megoldás mint a talán eltalálom cserébe nem tudja, hogy lövöm..
Ha a "7." egy skill lenne és az artyk pontosságát növelnék akkor megint menne a sírás az átlag/alatti játékosoktól, hogy mindig kiszedi az arty, ő meg nem talál el senkit, mert elmozognak.. (Gondolok most a 6. érzékre, nem véletlenül kapod meg majd automatikusan - majd egyszer)
Cserébe csak a jók/jobbak tudnának érvényesülni vele..
Nézd, csodák nincsenek.
A 3 a négyből nem rossz arány.
Prémium sokat segít... Ez van.
Meg kell tanulni a helyeket, tudni kell gyakran költözni - még ha nem is messzire feltétlenül. Figyeld a kis térképet, mérd fel a helyzetet, aztán ha szorulni látszik a hurok, akkor uzsgyi! Ki ma harcol és elfut, megéli a holnapi harcot...
Próbálj célozni azokra a tankokra - főleg tankelhárítókra - amik az oldalukat mutatják neked. Sok-sok sebzés - gyakran robbanás.
De főleg: légy türelmes. Tudom, hogy nehéz. De várd meg a jobb taktikai szituációkat, próbáld a lassabbakat "előnyben részesíteni".
Ne nagyon állj be zsákutcákba, próbálj a könnyű és közepes tankok fejével keresni leshelyet.
Tegyél fel: célzássegítőt, álcahálót és távcsövet. Mind nagyon hasznos.
Jó megoldás..
Tracer helyett "felvillan" az arty.. Viszont ránézésre oda megy a skuló ahova kattintott, plusz villan a "hetedik" érzék.. Lényegesen jobb megoldás mint a talán eltalálom cserébe nem tudja, hogy lövöm..
Ha a "7." egy skill lenne és az artyk pontosságát növelnék akkor megint menne a sírás az átlag/alatti játékosoktól, hogy mindig kiszedi az arty, ő meg nem talál el senkit, mert elmozognak.. (Gondolok most a 6. érzékre, nem véletlenül kapod meg majd automatikusan - majd egyszer)
Gondolom azt is látod, hogy olyan 300 körül sebez vele, nem pedig mondjuk 1900 vagy 900 splash.
1600as atlagsebzes egy 10es tankot elegge sovany nem?
Én utálok artyzni, nem is tudok, soha nem is voltam tüzér (még csak katona sem), de 8-as artymmal 1,4k az átlagsebzésem, pedig itt kellene 2k körül sebeznem.
Jó megoldás..
Gondolom azt is látod, hogy olyan 300 körül sebez vele, nem pedig mondjuk 1900 vagy 900 splash.
Itt is volt splash, és gyorsan tölt, pillanatok alatt céloz. Ennek ellenére - úgy tűnik - jobban illeszkedik ez a fajta megoldás a játékba, mint ahogy a wot-ban van.
Jó megoldás..
Itt is volt splash, és gyorsan tölt, pillanatok alatt céloz. Ennek ellenére - úgy tűnik - jobban illeszkedik ez a fajta megoldás a játékba, mint ahogy a wot-ban van.
Ha jól tudom, nem is állítottam, hogy nem volt splash. Ellenben nem tud egy vegetáló majom egy lövéssel kiszedni, hiszen a sebzés mértéke az kb megegyezik vagy minimálisan múlja felül a tankokét és ha az említett vegetáló majom játszana itt artyval, akkor valószínűleg a második lövése után meghalna.
Szerintem itt sokkal jobban megoldották az egészet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."