mert neha jatszok artyval?
attol meg utalom oket:D de lehet irigy is vagyok mert nem birom ugy eltalalni oket mint ahogy ok engem. ja varj a legtobb arty nem telibe talal hanem vilag vegere mellem lo es ugy sebez... sajnos az en artym ilyet nem tud.
mert neha jatszok artyval?
attol meg utalom oket:D de lehet irigy is vagyok mert nem birom ugy eltalalni oket mint ahogy ok engem. ja varj a legtobb arty nem telibe talal hanem vilag vegere mellem lo es ugy sebez... sajnos az en artym ilyet nem tud.
tud az... szerintem csak túl sok a skilled hozzá, ezért az RNG-nem támogat! Na jó, a BC tényleg nem tud ilyet.
irigykedve nezem amikor a conqGCvel a 700-1000 lonek a mausokba, e100akba, nekem meg 150-200 kozott max.
Na jo egyszer atlottem egy is7 motorfedelet, de semmi tobb.
Ha leoszutom h. nagy vadak, toltesi idejere leosztva en 2ot lovok,
az jobb estben osszesen 4-700 dmg, addig ok 2x akkor visznek be. Kicsit gyengusnak erzem a BC artyt.
Sokaknak lehet örömködni, nekem hetek óta nem megy az artyzás. Két tizes artyval megyek (G.W E100 és BC 155 58) és egyszerűen nem tudom a 8x hp sebzést megcsinálni (kb. 4-4.5 ezer sebzésről beszélünk)
Találati arányok:
G.W. Tiger 51%
G.W. E 100 41%
BC 155 55 52%
BC 155 58 48%
BC-vel az elmúlt napokban már összetettem a kezem, ha arra volt időm, hogy a harmadik tárat betöltsem, nem hogy ellőjem.
Tegnap mintha csak hétvége lett volna, annyi agyatlan mászkált minden csatában...
Sokaknak lehet örömködni, nekem hetek óta nem megy az artyzás. Két tizes artyval megyek (G.W E100 és BC 155 58) és egyszerűen nem tudom a 8x hp sebzést megcsinálni (kb. 4-4.5 ezer sebzésről beszélünk)
Találati arányok:
G.W. Tiger 51%
G.W. E 100 41%
BC 155 55 52%
BC 155 58 48%
BC-vel az elmúlt napokban már összetettem a kezem, ha arra volt időm, hogy a harmadik tárat betöltsem, nem hogy ellőjem.
Tegnap mintha csak hétvége lett volna, annyi agyatlan mászkált minden csatában...
Ugye jól tudom, ebbe csak az átütő találat számít bele, a splash már nem?
Mert volt csatám 2-3000 sebzéssel 1-2 átütővel...
Találati arányok:
G.W. Tiger 51%
G.W. E 100 41%
BC 155 55 52%
BC 155 58 48%
Ugye jól tudom, ebbe csak az átütő találat számít bele, a splash már nem?
Mert volt csatám 2-3000 sebzéssel 1-2 átütővel...
Nekem bele számolta a splash sebzést is a multkorába és így meg is csináltam minden küldetést egyedül. Bár hozzáteszem hogy nekem az USA 9-es artyval sikerült csak megcsinálni a nagy látószög miatti előny sokat számít+ a jó csapat vagy éppen béna kis bujkálók , de legalább sikerült.
Tegnap ismét megpróbáltam, a tizesekbe betöltöttem a goldot, prém kaját. 9 meccs, 3 nyert, -220 ezer, a legtöbb sebzés ~2700. Nem nyomom lila szinten az artyzást, ennyire azért nem tartom magam sz.rnak.
Megnéztem az elmúlt 30 nap statját: 170 meccset mentem, ebből háromszor voltam csak 4e fölött. (ebből a legjobb a stock SU-14-2 második meccse volt, 4800 sebzéssel). Ok, volt benne 38 Tier 7-es meccs is.
Kezdek ideges lenni, már csak ez és az egy lövéssel egy kill + másik sebzése kellene.
Megnéztem az elmúlt 30 nap statját: 170 meccset mentem, ebből háromszor voltam csak 4e fölött. (ebből a legjobb a stock SU-14-2 második meccse volt, 4800 sebzéssel). Ok, volt benne 38 Tier 7-es meccs is.
Stock SU-14-2? Az milyen? Elvileg az előzőről ki van rá fejlesztve a 203-as löveg, és lánc se kell hozzá, mivel könnyebb mint az alap cső. Vagy te direkt a kicsivel használod?
Igen a nagy csövet rá tudod rakni lánc nélkül + egy töltésgyorsítót.
Mást nem.
Se venti, se célzásgyorsító, ameddig nincs lánc, és úgy biza lassan szűkül, lassan fordul és mozdul...
Mást nem.
Se venti, se célzásgyorsító, ameddig nincs lánc, és úgy biza lassan szűkül, lassan fordul és mozdul...
Én úgy emlékszem hogy egyből ráment minden, mivel a nagy cső felrakásával vagy másfél tonnát csökken a terhelés.
Igen, félreérthető volt, a löveget áthoztam persze. De kb. nulla mozgásra képes, alig fordul, pedig nagyon szűk a löveg kitéríthetőség. És nem utolsó sorban a legrandább arty.
Mást nem.
Én úgy emlékszem hogy egyből ráment minden, mivel a nagy cső felrakásával vagy másfél tonnát csökken a terhelés.
Sajnos nem.
Csak 520 kg-al könnyebb a nagy cső, így csak egy töltésgyorsítót tudtam mellé rakni.
De szerencsére 9 csata alatt összejött a szükséges XP, így már fel van szerelve, csak a motor hiányzik...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...