Jelenleg 51 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 49 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 3 hónapja #128131 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Sziasztok!

Nemrég kezdtem artykkal is játszani a küldetések miatt és beleszaladtam egy-két problémába. Már csak a Stug 15. küldije kellene 2000 sebzés stb. A 6-os orosz artynál tartok de 2000 sebzés szinte reménytelen, mivel hiába célzok türelmesen gyakorlatilag össze-vissza lő. Ezért csak repeszt használok a splash damage miatt, mivel telibe 1/1000-hez a találat esélye. Én nem figyelek valamire, vagy ez egy ilyen sport? Próbálgatok néha elé, kicsit mögé célozni, hátha a domb esése vagy egyéb okok miatt ez is számít, de kezdem elveszteni a fonalat. Tudtok valami hasznos videót vagy tanácsot adni amivel növelhetem a célzási pontosságot?
100%-os de skill nélküli legénység ül benne.
Előre is köszi a segítséget.

Hagyd ki az arty küldetéseket. Anélkül is be tudod fejezeni a fő küldetést és közben nem fogsz áttételes agyf@xt kapni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #128135 Írta: I_W_Y_Tanks
Megválaszolva: I_W_Y_Tanks
Ez sajnos nem összeegyeztethető az életfelfogásommal. LOL. A Lighton már agyfeszt kaptam. Ott 5 itt 1 küldetés kell. A másik 3 ág közben végig kitüntetéssel kész.

10 éve 3 hónapja #128136 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!

Nemrég kezdtem artykkal is játszani a küldetések miatt és beleszaladtam egy-két problémába. Már csak a Stug 15. küldije kellene 2000 sebzés stb. A 6-os orosz artynál tartok de 2000 sebzés szinte reménytelen, mivel hiába célzok türelmesen gyakorlatilag össze-vissza lő. Ezért csak repeszt használok a splash damage miatt, mivel telibe 1/1000-hez a találat esélye. Én nem figyelek valamire, vagy ez egy ilyen sport? Próbálgatok néha elé, kicsit mögé célozni, hátha a domb esése vagy egyéb okok miatt ez is számít, de kezdem elveszteni a fonalat. Tudtok valami hasznos videót vagy tanácsot adni amivel növelhetem a célzási pontosságot?

Hagyd ki az arty küldetéseket. Anélkül is be tudod fejezeni a fő küldetést és közben nem fogsz áttételes agyf@xt kapni.

Ne hogy kihagyd őket!!!! A legszórakoztatóbb küldik!!! Amikor sebezz 2-őt, belőssz a tömegbe és 3-4-en is kapnak, az az igazi!!! Meg amikor jönnek az anyázások, hehehe, kilövöd alóla a motort, lövészt, vezetőt + az ágyút!!! :lol: Aztán nézed ahogy ott vergődik, a csapattársaid meg szépen szétszedik, és persze jön a fucking arty, meg hasonlók!!! Na ezekért a pillanatokért éri meg artyzni. :lol:
Visszatérve I_W_Y problémájához, 6-os artyval 2000-et sebezni. Hát, annyit tudok tanácsolni, hogy türelem. Kell hozzá pálya, csapat, RNG és a 6-os szerintem nem is a legjobb erre a feladatra. Nem azt mondom, hogy nem jöhet össze, de nem lesz könnyű. Főleg most, szerintem a 9.8-ban valamit csináltak az artykkal, splash-el szoktam mostanában 200-400-at sebezni ha talál akkor meg 500-700-at 8-as orosszal. A másik gond a pontosság, amit elvileg nem változtattak, mégis 6 lövésből 4 tuti mellé, ezért mostanában alig artyzok, vagy város, vagy szar csapat, vagy mellé minden.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #128150 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Figyelem: Spoiler!

Ne hogy kihagyd őket!!!! A legszórakoztatóbb küldik!!! Amikor sebezz 2-őt, belőssz a tömegbe és 3-4-en is kapnak, az az igazi!!! Meg amikor jönnek az anyázások, hehehe, kilövöd alóla a motort, lövészt, vezetőt + az ágyút!!! :lol: Aztán nézed ahogy ott vergődik, a csapattársaid meg szépen szétszedik, és persze jön a fucking arty, meg hasonlók!!! Na ezekért a pillanatokért éri meg artyzni. :lol:
Visszatérve I_W_Y problémájához, 6-os artyval 2000-et sebezni. Hát, annyit tudok tanácsolni, hogy türelem. Kell hozzá pálya, csapat, RNG és a 6-os szerintem nem is a legjobb erre a feladatra. Nem azt mondom, hogy nem jöhet össze, de nem lesz könnyű. Főleg most, szerintem a 9.8-ban valamit csináltak az artykkal, splash-el szoktam mostanában 200-400-at sebezni ha talál akkor meg 500-700-at 8-as orosszal. A másik gond a pontosság, amit elvileg nem változtattak, mégis 6 lövésből 4 tuti mellé, ezért mostanában alig artyzok, vagy város, vagy szar csapat, vagy mellé minden.

No, a követ rám ne vessed: látod én szóltam előre!

10 éve 3 hónapja #128285 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Sziasztok!

www.wotinfo.hu/...torial

10 éve 3 hónapja #128793 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Nos, itt egy jó tanács mindenkinek: NE vegyetek artyt!
Nem azért, mert a legtöbben utálják az artysokat, engem ez konkrétan hidegen hagy. Úgy vagyok vele, ha már engem így is-úgy is szopatnak vele, miért ne legyen nekem is. Azért ne vegyetek artyt, mert egyszerűen tiszta szopás vele a játék, szinte semmi befolyásod nincs a saját teljesítményedre, vagy ad a gép, vagy nem. Általában nem.
A hétvégén megvettem a 10-es francia BC-t, mert hogy táras, milyen fasza lesz, meg amúgy is, ha már eddig elhoztam az ágat, akkor illik végigvinni. Elb*sztam rá egy valag pénzt, és miért?
Van vele eddig 30 köröm, abból 9, azaz kilenc(!) győzelem. Az átlagsebzésem kisebb, mint az előzőn volt, a wn8-am valahol a bányászbéka segge alatt mozog, pedig nem tegnap kezdtem a játékot, mind a négy másik tankosztályból vannak 2000+ értékeim. Annyi, hogy egy skilles emberek ülnek benne, mert az eredetieket még az előzőből átraktam a lightba, mert oda jobban kellenek, de ez nem lehet az oka egy ekkora szopóágnak. Az az általános érvelés, miszerint az arty a noobok tankja, mert csak azzal tudnak érvényesülni, nem tudom mennyire igaz, mindenesetre az én statomat erősen lefelé húzzák. Szóval tényleg, NE vegyetek artyt.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #128797 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Nem az a baj, hogy rontja a statot, hanem, hogy nem találsz el vele semmit.. Eddig szerettem artyzni, de most felgyújtanám a g.cibe.. Ha meglesz a T55 kiveszem a legényeket és a garázsban fog elrohadni..
Meg mi az, hogy remegek a szikla mögött a T92 meg belémver egy ezrest splashel..

10 éve 3 hónapja #128803 Írta: zsombi8585
Megválaszolva: zsombi8585

Sziasztok!

www.wotinfo.hu/...torial

Ha elfogadsz 1 tanácsot akkor hagyod a búsba az orosz ágat, mert valami istentelen pontatlan bár ha talál akkor tarol, ha csak a küldetések miatt kell az arti akkor én inkább a német és amcsi ágat ajánlom, németek ontosak mint a halál viszonylag jól tölt és már 5-6 os szinten is be lehet vele ütni a 2000 damagét, bár az amcsik se rosszak kicsit gyorsabban töltenek 5-ös szintig viszonylag kevesebbet sebez de gyorsan tölt és szerintem megbizhatóak. A másik fele viszont hogy skill nélküli artyzás kicsit reckír nálam alap volt hogy legalább 1 fullos elit alakulat legyen benne.

10 éve 3 hónapja #128898 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nem akarom újra fellobbantani az arty haters vs arty lovers vitát, de aki tud angolul, nézze meg ezt a videót és figyelje a történéseket, meg hogy SirFoch mit mond:

10 éve 3 hónapja #128926 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Nem akarom újra fellobbantani az arty haters vs arty lovers vitát, de aki tud angolul, nézze meg ezt a videót és figyelje a történéseket, meg hogy SirFoch mit mond:

Ez is csak egy nagy noob, aki nem tudja, hogy hogy kell használni a tankokat. Itt is csak szerencsés volt. /s

10 éve 3 hónapja #128938 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
minek teszed be ha nem akarod fellobantani?

ez most olyan, hogy nem akarom felgyújtani a szénakazlat de az égő gyufát beledobom... :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 3 hónapja #128941 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

ez most olyan, hogy nem akarom felgyújtani a szénakazlat de az égő gyufát beledobom... :woohoo:

Azért tettem be, mert ez egy jó példa arra, hogy mennyi az igazságtartalma a vitának. HA megnézed, az első 3 percben kb. semmi nem történik, mert mindenki fedezékben áll. Utána SirFoch végig egy hegy mögött áll, kivonva a játékból az artykat. Vagyis először azért nincs szerepük, mert senki nem mozdul, utána meg azért, mert mindenki a hegy mögött campel, ahova nem tudnak belőni.

És ezt nem én mondom, hanem ő.

10 éve 3 hónapja #128944 Írta: Dodge94HUN

Azért tettem be, mert ez egy jó példa arra, hogy mennyi az igazságtartalma a vitának. HA megnézed, az első 3 percben kb. semmi nem történik, mert mindenki fedezékben áll. Utána SirFoch végig egy hegy mögött áll, kivonva a játékból az artykat. Vagyis először azért nincs szerepük, mert senki nem mozdul, utána meg azért, mert mindenki a hegy mögött campel, ahova nem tudnak belőni.

És ezt nem én mondom, hanem ő.

Meg minden értelmes ember átlátja.

10 éve 3 hónapja #129073 Írta: Dodge94HUN
Ez azért mennyivel jobb.

10 éve 3 hónapja #129163 Írta: fekecss
Megválaszolva: fekecss
Azt mondja, hogy a térkép középső részén tartózkodva bujkálnia kell egy három-három tüzérségi löveges játékban, és hogy ebben az esetben érdemes teljes fedezetben maradni.
Konkrétan ezt mondja. Meg azért sok mást is.

Nekem elég sok tüzérséggel végrehajtott csatám van (a kedvencemmel, a BC 155 58-cal 1500+ darab), talán van kis rálátásom a témára.
Talán lehet érdemben is vitatkozni erről, észérvekkel.

Nekem mindig az jut róla eszembe, hogy kicsit olyan, mintha a sakkozást akarnánk összehasonlítani a bokszolással. Sport mindkettő, de kevés ökölvívó akarna sakkozva sportolni.
Lehet, hogy kellene kicsit hagyni a sakkozókat is érvényesülni. Nem kell túlzásba vinni, de nem árthat.

Sok field commander egyébként, ha olyan a felállás, akkor saját maga tüzérkedik, mert így jobban átlátja a terepet és több ideje van gondolkodni. Persze klánháborúban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, nemo510

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.