Jelenleg 98 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 3 hónapja #129242 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Figyelem: Spoiler!

hat ez eleg hulyen hangzik:D.
csapat jol halad, nem eresztenek rad scoutot, 0 dmget kapsz sok csataba, akkor loni se kell?:D

tudom ez olyan matekbuzis dolog de naaa:D

Damage ratio-ra gondolt, singes, de szerintem elég nyilvánvaló.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja #129245 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Ez azért mennyivel jobb.

Jó megoldás..
Tracer helyett "felvillan" az arty.. Viszont ránézésre oda megy a skuló ahova kattintott, plusz villan a "hetedik" érzék.. Lényegesen jobb megoldás mint a talán eltalálom cserébe nem tudja, hogy lövöm..

Ha a "7." egy skill lenne és az artyk pontosságát növelnék akkor megint menne a sírás az átlag/alatti játékosoktól, hogy mindig kiszedi az arty, ő meg nem talál el senkit, mert elmozognak.. (Gondolok most a 6. érzékre, nem véletlenül kapod meg majd automatikusan - majd egyszer)
Cserébe csak a jók/jobbak tudnának érvényesülni vele..

Gondolom azt is látod, hogy olyan 300 körül sebez vele, nem pedig mondjuk 1900 vagy 900 splash.

Nem, mobilon néztem :)
Én ellennék vele.. Mondjuk 15 másodpercenként egy 500as kb mint a 261.. Ugyan úgy kiakaszt a 900 splash :)

10 éve 3 hónapja #129251 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510

WT14 pótellátmánnyal már próbálkoztál?Ha igen akkor ugyan tárgytalan,de nekem nagyon bejött.
Ahogy forgolódok az a plusz 10% a szűkülésre elég jótékony hatással van(meg persze a pillanatkép és sima utazásra is).
Poroltó helyett rakom be általában,csak hát az alapból huszas per csata.
De ha már magas tier,akkor ne sajnálja az ember :)
Ha még nem tesztelted,2-3 csatára ajánlom próbáld ki.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #129256 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

10 éve 3 hónapja #129263 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Ez azért mennyivel jobb.

Jó megoldás..
Tracer helyett "felvillan" az arty.. Viszont ránézésre oda megy a skuló ahova kattintott, plusz villan a "hetedik" érzék.. Lényegesen jobb megoldás mint a talán eltalálom cserébe nem tudja, hogy lövöm..

Ha a "7." egy skill lenne és az artyk pontosságát növelnék akkor megint menne a sírás az átlag/alatti játékosoktól, hogy mindig kiszedi az arty, ő meg nem talál el senkit, mert elmozognak.. (Gondolok most a 6. érzékre, nem véletlenül kapod meg majd automatikusan - majd egyszer)
Cserébe csak a jók/jobbak tudnának érvényesülni vele..

Gondolom azt is látod, hogy olyan 300 körül sebez vele, nem pedig mondjuk 1900 vagy 900 splash.

Nem, mobilon néztem :)
Én ellennék vele.. Mondjuk 15 másodpercenként egy 500as kb mint a 261.. Ugyan úgy kiakaszt a 900 splash :)

Direkt találattal sem sebzett 400 felett, míg splash az kb 200 körül volt, ellenben pontosabb volt az arty és gyorsabban is töltött/célzott. Jóval kevésbé frusztráló, mivel még figyelmeztetést is kapsz, így tényleg a te hibád, ha nem mozdulsz ki.

10 éve 3 hónapja #129267 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

WT14 pótellátmánnyal már próbálkoztál?Ha igen akkor ugyan tárgytalan,de nekem nagyon bejött.
Ahogy forgolódok az a plusz 10% a szűkülésre elég jótékony hatással van(meg persze a pillanatkép és sima utazásra is).

Még nem próbáltam, de így is az a nagy bajom hogy ha bukta van és kilőnek, brutál mínuszokat csinál ez a kis szar. 32000 a javítás eleve, nem tudom hogyan kerülhet többe, mint pl. az IS7-en. Na mindegy, igazából sajnálom azt 20000-et kiadni kávéra. És ami szintén nem könnyíti meg a dolgom, az az hogy még a 9-esből átraktam a 3 skilles embereket a 13 75-be, mert oda jobban kellenek, így most se BiA, se 6. érzék, se lóf*sz nincs rajta. De hát valamit valamiért, a 13 75 legalább meghálálta az embereket :)

10 éve 3 hónapja #129297 Írta: fekecss
Megválaszolva: fekecss
BC 155 58-ra nincs töltésgyorsító.
Nem tárasra van.

10 éve 3 hónapja #129301 Írta: fekecss

1700+ dmgel engem nem engednek artyzni semmi csapatjatekba klanon bellul:D, csak randomozok artyval:D

en nem tudok artyzni csak kattintgato mint gizike az excelbe:D.
De nalunk van olyan aki tud rendesen artyzni, es most kampany alatt stabilan 3k+ sebez 8as artyval:D.

1x artyztam strginholdba, 1 kor utan mondtak h. hanyagoljuk:D

Ketté kell választani.
Véletlenszerű csatákban (a.k.a. random) kicsit nehezebb az élet. Ez rontja a statisztikát.
Ha normális szakasszal mész be ebbe, akkor nem gáz, mert van aki megvédjen, és nem önvédelmi ágyúzással vagy elfoglalva. Akkor a 3500 nem igazán probléma (lehet rossz napod, persze így is, ilyenkor én egy lemondó sóhajjal szoktam zárni azt aznapi ágyúzást, mondván ez nem artysta nap, hagyjuk).

Erődítmény és klánháború esetén él, amit mondasz, bár ott is stratégia-függő. Ott M-mel vagy CGC-vel - főleg utóbbival, a hihetetlen ágyú-emelkedése miatt - lehet aratni. Jól kempingelő ellenség ellen (ügyes saját stratégával) 6k-10k is összejöhet.

10 éve 3 hónapja #129304 Írta: fekecss

Még nem próbáltam, de így is az a nagy bajom hogy ha bukta van és kilőnek, brutál mínuszokat csinál ez a kis szar. 32000 a javítás eleve, nem tudom hogyan kerülhet többe, mint pl. az IS7-en. Na mindegy, igazából sajnálom azt 20000-et kiadni kávéra. És ami szintén nem könnyíti meg a dolgom, az az hogy még a 9-esből átraktam a 3 skilles embereket a 13 75-be, mert oda jobban kellenek, így most se BiA, se 6. érzék, se lóf*sz nincs rajta. De hát valamit valamiért, a 13 75 legalább meghálálta az embereket :)

Sajna, farmolni: kell.
Nagyon jók a közepes tankok erre 8-as szinten, öregebbek ismerik a Type 59-et, dupla prémiummal a 100k nem ritka, 30k alatt keresni vele olyan hőstett, mint vízbe fulladni városi pályán.. :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 3 hónapja #129329 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Sajna, farmolni: kell.
Nagyon jók a közepes tankok erre 8-as szinten, öregebbek ismerik a Type 59-et, dupla prémiummal a 100k nem ritka, 30k alatt keresni vele olyan hőstett, mint vízbe fulladni városi pályán.. :blink:

Jelenleg van PzIV Schmalturm, KV-1, A-43, Stug IV, Tiger, nagyjából ezek azok amikkel stabilan jól keresek. De így is, ha a BC artyval lehozok egy mínusz 30000-es kört, az kb. 2 menet a fenti tankokkal, és akkor még mindig csak egálban, vagy minimális pluszban vagyok...

10 éve 3 hónapja #129331 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

...és ennél a T92 rosszabb kredit terén. Amikor az artys questeket hajtottam volt olyan nap, hogy 1,2M kreditet buktam. Aztán most, hogy bejöttek ezek a személyes tartalékok+váltottam 1 nap prémiumot 2M-t farmoltam össze (ebbgől 2-3 csata volt a T34-gyel, a többi Pz IV-M6-T71) Farmolásra egyébként a KV-1-Pz.IV H-M6-T34 kombót használom, kedvtől függően.

10 éve 3 hónapja #129342 Írta: fekecss

...és ennél a T92 rosszabb kredit terén. Amikor az artys questeket hajtottam volt olyan nap, hogy 1,2M kreditet buktam. Aztán most, hogy bejöttek ezek a személyes tartalékok+váltottam 1 nap prémiumot 2M-t farmoltam össze (ebbgől 2-3 csata volt a T34-gyel, a többi Pz IV-M6-T71) Farmolásra egyébként a KV-1-Pz.IV H-M6-T34 kombót használom, kedvtől függően.

Tudom, hogy nem divatos ezt mondani, de ha normálisan akarsz farmolni, ahhoz dupla prémium kell.
Prémium előfizetés és prémium tank.
Ez van.
Akkor kb. 250k per órával tudsz farmolni átlagban.
Mondjuk bedobnám az ötletet egy prémium tüzérségi lövegre a WOT-nak... :P

10 éve 3 hónapja #129344 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Tudom, hogy nem divatos ezt mondani, de ha normálisan akarsz farmolni, ahhoz dupla prémium kell.
Prémium előfizetés és prémium tank.
Ez van.
Akkor kb. 250k per órával tudsz farmolni átlagban.

Volt: 105 leFH18B2 (nem is tudtam, hogy kivették).

10 éve 3 hónapja #129345 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Van már. Francia 5-ös (leFH) és angol 3-as (sexton 1). Ennyi elég is.

10 éve 3 hónapja #129354 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
A francia 5-ös prém megvan, lehet vele trollkodni, csak tier 5-ben elég hamar odaengedik hozzád az ellent, mert mindenki csak futkározik körbe-körbe. :dry:

Jöhetne GW E100 prém változata, löveg ugyanez, csak páncél nélkül, lekönnyítve. :lol:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 29 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.