Na, most csatlakozom a Dodge-klubhoz...
Tényállás: ellenfél lila op, 3 arty nálunk, 800 körüli epic wn8-cal, kedves, segítőkész cseh kollégák, én AMX1390. Az egész gyökér társulat megindul egyirányba, és az artyk nehezményezik, hogy egyedül nem derítem fel a másik oldalt. Ahol a tuti halál várna. Nem gondolkoznak a másik fejével, tehát vagy gyerekek, vagy szellemileg nem fejlődtek ki teljesen...és nem kicsit önzők. Ők sebezzenek, én meg dögöljek meg. Naná. Tudom, mi a scout dolga, de ilyen helyzetben nem leszek idióta öngyilok. Idáig semmi gond, látom, hogy iszkolnak a buzik a csapattársak után. Nyilván megyek én is arra, hátha jut egy kis csipegetnivaló. Aha, szinte egyszerre két becsapódás a tankom mellett pár méterrel, és ezek bizony a mi buzijainktól származtak. Egyikbe bele tudtam lőni, a másik elbújt, sebaj, go tovább. Csapat persze pillanatok alatt eltűnik a süllyesztőben, én elől tudok kicsit felderíteni, majd miután bekapok 700 sebzést, szaladok vissza...látom, hogy felém fordítja MIND A 3 SAJÁT ARTY a csöveit..aztarohadtkurva...egyikbe belelövök, aztán bejújok a segge mögé, de még így is!!! rámlő a másik, kicsit sebezve engem és a saját szakasztársát is. SPLASH DMG, TEHÁT MÉG MEG SE BÜNTETIK ÉRTE. ÜBERKORREKT. Aztán rögtön következik a tömeghalál, mert jönnek a lila ellenfelek. Aztán közlik a homik, hogy reportolnak és bannolva leszek. ETTŐL AZONNAL VONALKÓDOS LETT A GATYÁM. Kész röhej az egész. Ha meg bannolva leszek és sokat baszakodik velem wg, akkor leszarom és játszom mást. Egyenlőre még el lehet vele ütni az időt, de az 1 csatára jutó seggfejek száma rohamosan növekszik, és ez nagyon nem jó.
Amúgy vicc ez az eltiltás, mint retorzió...Pistike, egyest kaptál, ezért nem nézel tévét 2 napig...nagy kunszt, majd addig csinálsz mást...de ne akarjon a WG a saját szüleim helyébe lépni, régen ezt ők megtehették (eltiltás), de ma már nem hagyom magam
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."