A F@SZ KIVAN MOSTMÁR VELÜK!!! Ráadásul ha szakaszban nyomják, muszáj ezeknek egy tankra lőni? Nem az első eset. Gondolom, együtt is dugnak. Az imént épp engem. Pff...
és élvezted?

Itt szerintem könnyű préda voltál, már az elsőnek ki kellett volna szednie onnan. Egyébként lassan én is átálok a sötét oldalra, este Dodge-nak címezve tettem fel egy print screent az örömködőbe, ahol T92-vel kaptam egy stark medált, vagy mit...
A csata lényegében abból állt, hogy a 800 méterre lévő, egymás s*ggében álló JpzE100-akat úgy kerülte a skúlóm, mintha energiapajzsuk lett volna (persze a küldi: sebezz 3k-t heavybe illetvwe td-be)... szóval kb. 9:3-as állásig 0 sebzésem volt, amikor is észrevettem, hogy lőnek (annyira rá voltam kockulva a 2 td-re, hogy semmi mást nem figyeltem). Egy light (RU vagy LTTB, már nem is tudom) beszökött, ki akart szedni, kaptam tőle 2 lövést, aztán forgás közben kivégeztem... igen meglepett, már majdnem nyomtam az Esc-et, de érdekes módon fordulás közben snapshotból pontosabb voltam, egy kis fürge tankra lőve, mint 800m-en leszögelve, full beszűkülve 2 iskolabusznál...

ez tényleg elgondolkodtató (szimplán bullshit).
Utána volt még 1 610-es splashem, egy 1k-s sebzésem és kb. 300 hpról kiszedtem az egyik td-t (megmentve ezzel az ST-I-ben lévő honfitársam) összesen kb. 2k-t sebeztem... és erre kaptam azt a medált. Nagyjából semmit nem tettem hozzá a csatához, a medál mellé még egy 2. osztály is befigyelt... Ezek után én is azt mondom, hogyaz arty rend úgy sz*r ahogy van (ja, és mondom ezt 5+k artával lejátszott meccs után).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."