Jelenleg 51 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 49 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 2 hónapja #134274 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

nem unjátok még a sok sírást?

Konstruktív komment No. 1

ha ennyire jó jöjjön még :P /3 sebtében kikeresett idézet:

"A panaszkodástól a nehézségeid még nem hagynak el, legfeljebb a társaid."

"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár."

"Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta! Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla! Csak ne panaszkodj!"

Sehol egy Coelho? Deszar...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #134275 Írta: singes
Megválaszolva: singes

"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár."

"Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta! Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla! Csak ne panaszkodj!"

Attól még buzik az artisták, hogy a guglival kikeresel és bemásolsz idézeteket :)

Nem az artisták buzik, hanem az arty sz@r úgy ahogy van. Erről az artisták nem tehetnek, nem ők írják a programot.
(Persze ha senki nem artizna, wg hamar módosítana rajta.)

Tényleg csöppet unfair és irreális az artizás, de ezért cserébe rng igencsak durván közbeszól, ami ugye nem érződik, ha 3-5 arty van oldalanként, mert egy tuti betalál.

És mondom mindezt úgy, hogy én sem kedvelem az artykat, de ugyanúgy ember játszik azzal is. (Bár nem értem, hogy miért. Illetve a küldiket megértem.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, eldegor

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134276 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart

Attól még buzik az artisták, hogy a guglival kikeresel és bemásolsz idézeteket :)

Neem, illetve nem csak az artysták! :lol:

Én ha az itt leírtak logikája alapján nézem, több okból is b.zi vagyok! :)
Mert jó érzéssel tölt el, ha kicsapok a pálya másik feléről full hp-ról egy játékost!
Még inkább ha rám rohannak és 1v1-ben! :woohoo:

De akkor is ha heavyvel sidescrapelek, és csak pattognak, én meg ammot lövök és repül a tornyuk.
Vagy med-el ha a sarkon álló tankot görgőn lövöm, sebzem és láncolom, úgy, hogy ő csak a falat lövi!!! :lol:
Jaj istenem, ha lightal a bokorból láthatatlanul lebontok valakit, azt is imádom! :evil:
És az már maga a mennyei érzés, ha egy torony nélküli tank mögé kerülök, és 10-15 lövéssel csipegetem le az életét, és látom ahogy próbál megfordulni, de nem tud.
Vagy "ráesünk" 2-en 3-an a szakasztársakkal valakire, és az csak nézelődik, látszik a mozgásán, hogy azon gondolkodik, hogy "most mi a f@sz legyen?", mi meg szépen szétkapjuk! :lol:
Én ezt mind imádom, és mind b.ziság, mert aki nem tud ellene tenni, annak mindegy melyikkel voltam/voltunk, artyval vagy mással, mindenképp utál...,
én meg élvezem, hisz ezért játszok. Ahogy mindenki! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Toydolls2, Ger0p, Micu, Szete58, MPeter71, eldegor, singes, Pugero

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134280 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

mind hátul kempel amíg a fél csapatot ki nem szedik, aztán kezd bele a csatába, hogy neki több sebzése meg killje legyen

Ehhez azért írnék pár dolgot (pedig már 132424325 alkalommal ki volt tárgyalva):
- Sosem voltam klántag, szakaszozni is kb. csak a 15000. csatám után kezdtem el, de egy valamit megtanultam a single player módban: ha engem kilőnek a csapat győzelmi esélyei jelentősen csökkennek, ez tény. 46-54%-os győzelmi esélynél én vagyok a különbség.
- Miért várok? Hogy lássam mit csinál a csapatom, és mit csinál az ellenfél. Elején beállok jó pozícióba, hogy sebezzek párat. Ha ezt én nem teszem meg, akkor senki. Ergo még több esélyt adok az ellennek. Nem szabad fejjel a falnak rohanni.
(Példa: IS7-tel szinte sosem vagyok első vonalban)
- Minél többet sebzek annál nagyobb eséllyel nyerünk. Mert az esetek 95%-ban jó döntést hozok (kivéve mikor Dodge-ot magára hagyom a rossz berögződések miatt) :oops: (Példa: ha választani lehet az ellenfél legerősebb tankjait sebzem le)
- Segítségre az esetek 98%-ban nem számíthatok főleg rossz játékosoktól.
(Példa: saját artynk telibelő, vagy mikor odarohanok segíteni valakinek, az menekülőre fogja és benne hagy a sz*rban)
- 1 vs 1-ben a játékosok 99.9 %-nál jobb vagyok ugyanolyan tankban. (T54 vs T54-ben T29 vs T29, E75 vs E75-ben, IS7 vs IS7 stb. még nem vesztettem) Esetek 80-85%-ban győztesként jövök ki 2 vs 1 szituból is. Ezt azóta veszem észre mióta, egyre gyakrabban rohannak le 3/4/5 fős csoportokban a játék végén. Viszont itt mérlegelnem kell, hogyha belemegyek ilyen 1vs1 szituba, akkor marad-e annyi a tankban, hogy további 3-4-5 ellenfélre is legyen elég erőforrásom.
- A hétvégén 3 meccset hoztam le 1 vs 3/4 játékos ellen, úgy hogy a csapatom szétflamelte a chatet, hogy reportál, camper noob, ebay acc, és a többi lóhugy...
Bezzeg amikor lehoztam, akkor meg kussolt mindenki, írtam is, hogy kinyalhatjátok a seggem, megint lehet dicsekedni a győzelmi aránnyal.
- Egot félretéve olyan szerepet töltök be egy meccsen, mint a sakk táblán a vezér. Ha minden jól alakul szinte uralom a játékot. Lehetőségekhez mérten segítek, viszont fölöslegesen nem áldozom fel magam. Hiszen tudom ha én nem hozom ki a maxot, akkor az esetek 60-70%-ban vesztünk.
- Amikor valaki azt mondja, hogy campel a lila/kék játékos, akkor ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy Ő sokkal jobban tudja mit csinál, mint Te, aki bírálod.
(Példa: Drogba, mikor egész meccsen sétál és az utolsó 10 percben bever két gólt)
De ha meglátsz valakit, aki lila/kék és a Td-k mellett campel full hp-val light tankban ülve, azt nyugodtan lődd telibe. Egy lövésért még nem tiltanak el.
- Amikor gold ammot használ egy jobb játékos, nem kell neki írni, hogy goldnoob. Nem azért használja a gold ammot, mert nem tudja, hogyan lehet szétcincálni bárkit is. Csupán csökkenti az RNG ráhatását, és nem akar tökölni olyan tankok kiszedésével, akik számára nem jelentenek kihívást (nem pazarolja azt az időt).

Egy tipp, ha megnézed játék végén, hogy a kék/lila játékos mekkora távolságokat tett meg a meccsen meg fogsz lepődni. Övé lesz a legtöbb. És miért?
Mert jó időben van jó helyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ger0p, Szete58, singes

10 éve 2 hónapja #134281 Írta: gezapapa
Megválaszolva: gezapapa

Azokról mi a véleményed akik 100-200 wn8 és 20000 csatával a hátuk mögött T10-es heavy-vel basecamp-et játszanak, vagy egyedüli spotterként egy ru251-gyel besorsolja a csapatodba, de ő nyílegyenesen egy szakadékba ugrik, vízbe hajt, vagy éppen nyom egy suicid rush-t? ők megbecsült játékosok, mert nem artiznak?

10 éve 2 hónapja #134286 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
tegnap vagy tegnap elott, probaltam SU122el megmenteni egy artyt egy bulldogtol. kergettem 3x melle lottem, aztan probaltam shieldeni az artyt, az meg ugy gondolta o most itt a kemeny legeny majd o leTDzni a ligthot 70hoval. Igy segits neki. Aztan amikor kikaptam a bulldogot arra eszmeltem mindeki elhullott maradtam en meg az arty 7 ellen. Termeszetesen kis cimborank ugy dontott AFK lesz, mert 7vs2nel mar neki semmi dolga, szoval szerencsetlen TD-t aki megmentet jol ott hagyta, es hat hiaba spotoltam nem lott semmit.Kozbe kinyirtam 4 tankot, es arra eszmeltem hat az arty bizony lelekbe mar nincs velunk, szoval maradt nekem egy t95 egy e100 es egy e4.
Vegul full HPs e100at levittem 1 lovesre, t95 40 hpn volt es e4el szepen beflankeltem egy zsepkendonyi teruletetn, csak hat 3 db 750es agyu nem eppen baratsagos foleg ha fole lovok egy t95nek repesszel...

Szoval ez a dolog h. ne kempelj,vedd a tobbit lofaszt nem er, mert ha nem a bulldoggal kergetozok akkor pl a t95 meg az e4 kozelembe se er, es nem egy mininalis domb mogott ugralok a 750es lovedekekek elol.

Masik dolog amiert tuti lefogom szarni h. tomato csicska artyt megoli a ligth, az h. legalabb nem lopja be a 9. killnel a kurva pool medalom a retkesarcu

10 éve 2 hónapja #134287 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Ez egy csapatjáték szerintem, ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot, mert különben az az oldal el fog esni. Akkor is, ha így az arty veszélyt jelent rád is nézve.

mi az h. rad is nezve?

szerinted 3 10es heavy kozul az arty a 2 tomatot lovi vagy a 2.2k wn8as is7et?
csak ra fog loni az osszes arty

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134288 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

- Egot félretéve olyan szerepet töltök be egy meccsen, mint a sakk táblán a vezér. Ha minden jól alakul szinte uralom a játékot. Lehetőségekhez mérten segítek, viszont fölöslegesen nem áldozom fel magam. Hiszen tudom ha én nem hozom ki a maxot, akkor az esetek 60-70%-ban vesztünk.

Bocs, de ezt muszáj! (nem azért, mert nem értek veled egyet)

szerk: fene, időre nem ugrik. 33 sec

10 éve 2 hónapja #134289 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

Ahogy olvashattad, tisztelet a kivételnek mondatrész szerepelt abban amit írtam.
Amit írtál, és ha így játszol az a ritkább, inkább az van, hogy hátul kempel az elit klubb, megvárják amíg a csapat nagyrésze elhullik, és learatják a babért, vagy épp kiszedik őket is egyszerre többen.
Ez egy csapatjáték szerintem, ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot, mert különben az az oldal el fog esni. Akkor is, ha így az arty veszélyt jelent rád is nézve.
Ha egyedül vagy heavy akkor más a szituáció ez is egyértelmű.
De az szerintem nem korrekt, hogy a nagyobb sebzés miatt a fél/háromnegyed csapatot beáldozod. Ők is játékosok, és várják, hogy a csapat együtt nyerje meg a csatát.
Olyan mint a foci. Hiába van 1-1 csapat tele sztár játékosokkal, ha nem tudnak együtt és egymásért játszani.

A másik ok amiért az elit játékosokra lövök én is első körben ha tehetem, kiszedem a jobb játékost, aki a csapatomra és rám is nagyobb veszélyt jelent, jelentősen növelem a győzelmi esélyeinket.

Azt tudod, hogy most önmagadnak mondtál ellent. :)

Szóval igenis menjen előre, ha top heavy, akkor is, ha van arty, DE ha te artyzol, te is őt lőnéd. Most őszintén, te előremennél, mikor tudod, hogy az összes arty arra vár, hogy megmutasd magad, adott esetben nyomulás közben két fedezék között? Szerintem nem.

És már eljutottam oda, hogy mivel a csapat lesz@r engem, én is lesz@rom a csapatot. Nem egyszer én is jártam úgy, ahogy morphelo írta: csapattárs segítséget kér, odamegyek, erre ő kereket old, én meg ottmaradtam. Ezek után mindenki csinálja, amit akar. Sz@rba került? Miért ment oda egyedül. Oldja meg, én is megoldom.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134292 Írta: Morphelo

I)learatják a babért,
II)Ez egy csapatjáték szerintem, ahol
III)ahol ha IS7-el vagy, és még van 1-2 10-es heavy akkor igen is előre kell menni tolni a frontot,
IV)De az szerintem nem korrekt, hogy a nagyobb sebzés miatt a fél/háromnegyed csapatot beáldozod,
V)Ők is játékosok, és várják, hogy a csapat együtt nyerje meg a csatát.
VI)Olyan mint a foci. Hiába van 1-1 csapat tele sztár játékosokkal, ha nem tudnak együtt és egymásért játszani.

No akkor menjünk ezeken végig, pontokra szedve.
I)Csak azt lehet learatni, amiért megdolgozol. Én még nem láttam olyan jó játékost, aki miután elhozta a meccset a legkevesebb sebzéssel zárt volna. Az aratás lehetősége mindenkinek fennáll, csupán kevesen élnek vele. :)
II)Csapatjáték a klánháború. A random nem, mivel teljesen idegenek vagytok egymásnak. Erre van a szakasz.
III)Akkor tolom ha nincs arty, akkor tolom, ha ki lehet használni a tank előnyeit. Akkor tolom, ha a másik szárny nem esik el 3 perc alatt. Tegnap pont ezért vesztettem el egy meccset. Annyira széttoltam az egyik oldalt, hogy nem értem vissza a másikhoz időben. Persze a nulla sebzéses szarok szemében én voltam a noob. (fogalmi zavar)
IV)Mindenki feláldozható. Engem is feláldoz a csapatom az esetek 95%-ban, viszont ez az esetek 58%-ban nem sikerül nekik. :) Egyedül szakasztárs megmentése miatt adom fel a biztos helyemet. De csak akkor ha tudom, hogy nem a baromsága miatt került slamasztikába
V)Csapat együtt nyeri meg ez mindig igaz. Csupán nem bízom a dolgot a véletlenre.
VI)Nem olyan mint a foci. Én még nem láttam olyan focimeccset, ahol járásban nyomta volna C. Ronaldo 10 kapagép mellett. A random világában viszont ez igen is jellemző.

@Treffhetes, majd otthon csekkolom a videót, itt nem tudom sajna.

10 éve 2 hónapja #134293 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Ja igen, tudni kell, hogy hova menj arty elől, és hová menj az artyval a többi tank elől. Legalább annyira nehéz mint light tankkal jól játszani.

Ezt komolyan így gondolod? Light-tal a legnehezebb jól játszani (a spotter szerepkörre gondolok, nem a full gold mészárlásra). Artyval a legegyszerűbb.
Én mindkettővel játszom, mindkét osztályt ismerem. Lighttal kevésbé vagy a randomistenre utalva, de végig koncentrálnod kell, főleg, ha aktívan tolod. Gyakorlatilag egy jó spotter eldöntheti a csatát, persze maptól függően.

Artyval ráülsz az egyik kezedre, és klikkelsz néha, majd vársz, esetleg elcammogsz egy jobb pozícióba. Totál kiszámíthatatlan, hogy eltalálod-e a célt. Két napja klikkelgetek én is az amcsi T5-tel, hát nem túl sikeres körökön vagyok túl. 6 lövés, álló cél, rászűkülve, mind mögé, mellé, elé. Harmadik csata, 3 kill, sok sebzés, 2 kill a bázisunkat foglaló tankok közül. Alap skillek kellenek, a többi random. Nem kell ügyesnek lenned, nem kell, hogy jó legyél. Totál random.

És még egy szösszenet. A kék és lila játékosokat örömmel szedegetem ki ha adnak rá lehetőséget, mert tisztelet a kivételnek (azért akad, főleg nálunk Fateroknál) mind hátul kempel amíg a fél csapatot ki nem szedik, aztán kezd bele a csatába, hogy neki több sebzése meg killje legyen. Na ha én artyval vagyok, akkor arra törekszem, hogy ezt a vágyálmát ne tudja beteljesíteni.

Jobb lenne, ha az ellenfelek helyének ismerete nélkül szuicid rohamot vezetve elhullana az elején? A lilát a zöldtől alapvetően a türelem különbözteti meg. A lila kivárja a lehetőséget a bekapott találat nélküli sebzésre. Aki előrerohan, az könnyen meghal. Persze lehet hülyeséget csinálni, de akkor ne csodálkozzon senki, ha kevésbé sikeres a WoT-ban. Mondom mindezt úgy, hogy én sem játszom türelmesen, gyakran vagyok first blood.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Dodge94HUN

10 éve 2 hónapja #134294 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Gratulálok! Nagyon jó érzés lehet érdemtelenül elrontani más játékát. Fair dolog a pálya túlfeléről leklikkelni valakit, és élvezkedni a bosszankodásán.

No akkor, sorjában (boncoljuk fel, Uraim ezt az állatorvosi lovat!):
1. vágás: Köszönöm az összes kocaartys nevében! :)
2. vágás: Tényleg jó érzés. Az ember azért játszik, h. jó érzéssel töltse el a játék, vö. boldogsághormon...
3. vágás: Az, h. mi érdemtelen s mi nem, annak nem hiszem, h. Te lennél a tudója.
4. vágás: Ennek a játéknak ez a célja: elrontani más játékát és lehozni a magadét: ui. ez nem csak a Te játékod, hanem az övé is... és mindenkié, aki ott van a pályán.
5. vágás: Persze, h. fair dolog. Egyrészt - lásd 4. pont -, nem Te döntöd el, mi a fair, s mi nem az - ui. nem sért semmi játékszabályt, másrészt a lőtávjáról nem ő tehet, azt a WG szabja meg.
6. vágás: Mi az, h. „leklikkelni”? Van olyan, h. felklikkelni? Értem én, h. pejoratív értelmet akarsz a szónak ezzel adni, de Te ha lősz, tán nem klikkelsz?
7. vágás: Kárörömről hallottál már? Az egyik legszebb öröm állítólag pedig...

Összevarrás: egyetlen módon tudod elkerülni, hogy élvezhesse a bosszankodásodat, mégpedig úgy, hogy juszt se bosszankodsz... nem adod meg neki ezt az örömöt, h. földúltan láthasson, ill. olvashassa a dühöngésedet... nézd inkább a dolog pozitív oldalát: hamarabb mehetsz csatába a következő tankoddal, s jöhet a visszavágó...

Azt, hogy mi érdemtelen azt én, ill. az értékrendem dönti el.
Persze nem kell egyezni mások értékrendjével, de én azért úgy gondolom pontosan tudod mi a kollégád megjegyzésével a problémám.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134295 Írta: lucha_nDall
Megválaszolva: lucha_nDall
1. szerintem, nincs összefüggés a nemi orientáltság és az arty-zás között
2. egyik háború sem fair, a való élet sem az, miért kéne egy háborús játéknak fair-nek lennie? Nem is az...;)
3. szerintem, aki azon élvezkedik, h kilő egy ún. jó játékost, piroska létére... jól teszi... :evil: a jó játékos is tévedhet vagy lehetnek rossz napjai... hála az RNG-nek, ráadásul a legszebb öröm, a káröröm :evil:
Am, ha tudnám hol kell kikapcsolni a "hullák" beszólásait, én se húznám fel magam :P Én szvsz, nem vagyok kiváncsi a szivárványra, nálam ilyen infót nem ad az xvm :) minden ellenfél piros... ;) arty-m is csak azért volt, h megtudjam milyen a másik oldalról nézni a dolgokat.
4. Ez a "gyengébb képességes" duma, hót avétos, mert ha így van, az az igazi szégyen, hogy itt sírtok, mert egy "gyengébb" lealázott Titeket, ahelyett, hogy mentek és harcoltok! Tisztára, mint az oviban... "Óvónéni kérem, ez a ..."! :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Filler1, MPeter71, eldegor

10 éve 2 hónapja #134299 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Oh, semmi fontos.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 2 hónapja #134305 Írta: Morphelo

Oh, semmi fontos.

Örökzöld! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.