- Köszönetek: 2021
A
dühöngőbencsak egy kérdésben lévő replayemre kérnék egy elemzést.
Előre is köszi.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Értem én, hogy két fiók és kb. össz 3-4 év játék után derül ki, hogy ez az egész nem nekem való, de azt még szeretném tudni, hogy ennek a rövid visszajátszásnak a végén mi történt, mert halvány fogalmam nincs. De egyáltalán.
Amint kaptam az első találatot a láthatatlan Hetzer-től, megnéztem a célkereszttel, pontosan honnan jött, de abban az irányban csak egy kis havat látok, fedezék nélkül, aztán rögtön a vizet. A végén már a hegyoldalhoz simultam, de így is betalált.
De hogyan? Abban az irányban nem volt fedezék és több zöld pont is abban az irányban. Ha meg a domb mögött volt és csak lőni jött föl egyszer-egyszer, akkor ahhoz egy Hetzer-nek se tornya nincsen, se motorereje, hogy ne csússzon ott vissza a meredeken a vízbe, elvileg.
Ráadásul az utolsó lövésnél csíkot se láttam és hatalmas volt a kráter, mintha arty lőtt volna. De a bal alsó sarokban a lövéstörténet helyesnek tűnik, az összeg tényleg egy Hetzer HP-ja.
Visszatekergettem, lassítva többször megnéztem, de abszolút fogalmam sincsen, hogy jött ez ki.
Figyelem: Spoiler!Értem én, hogy két fiók és kb. össz 3-4 év játék után derül ki, hogy ez az egész nem nekem való, de azt még szeretném tudni, hogy ennek a rövid visszajátszásnak a végén mi történt, mert halvány fogalmam nincs. De egyáltalán.
Amint kaptam az első találatot a láthatatlan Hetzer-től, megnéztem a célkereszttel, pontosan honnan jött, de abban az irányban csak egy kis havat látok, fedezék nélkül, aztán rögtön a vizet. A végén már a hegyoldalhoz simultam, de így is betalált.
De hogyan? Abban az irányban nem volt fedezék és több zöld pont is abban az irányban. Ha meg a domb mögött volt és csak lőni jött föl egyszer-egyszer, akkor ahhoz egy Hetzer-nek se tornya nincsen, se motorereje, hogy ne csússzon ott vissza a meredeken a vízbe, elvileg.
Ráadásul az utolsó lövésnél csíkot se láttam és hatalmas volt a kráter, mintha arty lőtt volna. De a bal alsó sarokban a lövéstörténet helyesnek tűnik, az összeg tényleg egy Hetzer HP-ja.
Visszatekergettem, lassítva többször megnéztem, de abszolút fogalmam sincsen, hogy jött ez ki.
Tényleg nem tudod? Nem akarlak megbántani, de több, mint három éve játszol a játékkal és fogalmad nincs se a látótávról, se a spotolási mechanizmusról. Egész egyszerűen az történt, hogy a DW2 spotolt, amikor a szikla sarkánál kinézett, a Hetzer meg nagyon messze volt és gondolom volt rajta álcaháló is, igy a camoja elég erős, ráadásul kb 400-450 méterről lőtt rád. A te látótávod mozgás közben 260 méter, ami a ratyi kategóriától is lejjebb van, soha nem spotoltad volna fel, hiába lőtt rád és mivel más sem volt elég közel hozzá illetve rá sem láttak arra a részre, ő büntetlenül lőhetett téged.
Az a baj, hogy süt az írásodból, hogy ránézel a minimapre és csak síkban gondolkodsz, lásd több zöld pont is volt abban az irányban. Ne már... a többit nem is említem.
Nekem sajnos nem indította el, mert már más verzió fut...Sziasztok!
Szeretném ha megnéznétek ezt a csatát!
Úgy gondolom, szerintem jogosan, hogy nagyon nagy szerencsém volt hogy az egyik leglassabb vassal bevállaltam a történteket.
Mégis tudni szeretném azt hogy ha nem kockáztatok, mi lett volna a legjobb megoldás adott helyzetben?
Köszönöm ha veszitek a fáradtságot és megnézitek!
wotreplays.eu/s...rd-t95
Szia!
Úgy gondolom, szerintem jogosan, hogy nagyon nagy szerencsém volt hogy az egyik leglassabb vassal bevállaltam a történteket.
Mégis tudni szeretném azt hogy ha nem kockáztatok, mi lett volna a legjobb megoldás adott helyzetben?
wotreplays.eu/s...rd-t95
Hááát, itt tényleg minden nagyon szerencsésen alakult a számodra: pl. nem turbó csata volt, az ellenfelek alig figyeltek rád, sokan letolt gatyával "estek" eléd... Én csodálom a türelmedet, hogy ezzel a tankkal ott snipereztél az elején 5-6 percet mielőtt elindultál. Nem vagyok nagy szakértő, de én valószínűleg a heavy-kkel toltam volna az elején, mivel a T95 is lassú és páncélozott. De ha már sniperezéssel kezdted, akkor szerintem jó döntés volt, hogy a "megtisztított" közép felé vetted az irányt és megleptél egy-két tankot odafönt.
Szia!
wotreplays.eu/s...rd-t95
Köszönöm hogy megpróbáltad!
Van róla videóm a YT-on, ha megtennéd hogy megnézed ...
Köszönöm előre is!
Szia!
Hááát, itt tényleg minden nagyon szerencsésen alakult a számodra: pl. nem turbó csata volt, az ellenfelek alig figyeltek rád, sokan letolt gatyával "estek" eléd... Én csodálom a türelmedet, hogy ezzel a tankkal ott snipereztél az elején 5-6 percet mielőtt elindultál. Nem vagyok nagy szakértő, de én valószínűleg a heavy-kkel toltam volna az elején, mivel a T95 is lassú és páncélozott. De ha már sniperezéssel kezdted, akkor szerintem jó döntés volt, hogy a "megtisztított" közép felé vetted az irányt és megleptél egy-két tankot odafönt.
Szia!
wotreplays.eu/s...rd-t95
Köszönöm hogy megpróbáltad!
Van róla videóm a YT-on, ha megtennéd hogy megnézed ...
Köszönöm előre is!
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc