Jelenleg 118 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 45 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Replay elemzés is?

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309406 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Kösz az elemzést!
A tigris2-es csatákat abban a szellemben próbáltam játszani, hogy a tank, hiába a heavyk közé sorolják, valójában nem az.
Itt az oldalon, az elemzés végén támogató mesterlövésznek hívják.
Fáradt sem voltam, de a sorozatos vereség vagy inkább az rng negatív hatásai, némiképp demoralizálja az embert.
A történelem bolondjaként, nem egyszer veszem elő a híres történelmi tankokat, de sajna mindig csalódás lesz a vége.
Úgy vettem észre, ebben a játékban a heavyk inkább a jól páncélozott td-k.
Persze van általam ismert kivétel is, (lehet több is van) az oi, nem véletlenül játszottam vele annyit.
A lőszerfeltöltést meg hagyjuk, nálam amolyan számmisztika, van amelyik szám nem tetszik mondjuk, akkor annyi lőszert nem viszek magammal.
A játékban heavynek nevezett tankokkal általában az a gondom, hogy gyenge a páncéljuk és kicsi az átütésük.
Mostanában, hogy nagyon sokan lőnek "goldot", (olvastam nem egy véleményt streamerek videói alatt), ennek a tankosztálynak jócskán csökkent a jelentősége, hiszen páncéljuk alig van és még lassúak is.
Megvan a maus és az e100 is, de sajna nekem már az e75 se vált be.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 6 hónapja #309407 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Kösz az elemzést!
A tigris2-es csatákat abban a szellemben próbáltam játszani, hogy a tank, hiába a heavyk közé sorolják, valójában nem az.
Itt az oldalon, az elemzés végén támogató mesterlövésznek hívják.

Azt az elemzést felejtsd el, mondtam már, nézz mindig dátumot is. Az nem tűnt fel, hogy az elemzésben még csak 320-as alfája van? Azóta a löveget, a páncélzatot és a motorerőt is buffolták, nem mellesleg már vagy 6x változott azóta a meta.

Fáradt sem voltam, de a sorozatos vereség vagy inkább az rng negatív hatásai, némiképp demoralizálja az embert.
A történelem bolondjaként, nem egyszer veszem elő a híres történelmi tankokat, de sajna mindig csalódás lesz a vége.

Talán túl magasak az elvárásaid, ez a játék még mindig csak egy arcade lövölde, nem szimulátor.

Úgy vettem észre, ebben a játékban a heavyk inkább a jól páncélozott td-k.
Persze van általam ismert kivétel is, (lehet több is van) az oi, nem véletlenül játszottam vele annyit.

Ezt rossz következtetésnek tartom.

A lőszerfeltöltést meg hagyjuk, nálam amolyan számmisztika, van amelyik szám nem tetszik mondjuk, akkor annyi lőszert nem viszek magammal.

Erre mondtam, hogy győzd le a berögződéseidet. Szimplát tökön lövöd magad 18 páncéltörővel, egy hosszabb csatában lazán el tud fogyni. Igenis tessék szépen feltölteni azt a lőszerkészletet és nem 18 repeszt bevinni. Én a 42 mondjuk így osztanám fel, hogy minden szituációban tudjak mihez nyúlni: 24/14/4

A játékban heavynek nevezett tankokkal általában az a gondom, hogy gyenge a páncéljuk és kicsi az átütésük.
Mostanában, hogy nagyon sokan lőnek "goldot", (olvastam nem egy véleményt streamerek videói alatt), ennek a tankosztálynak jócskán csökkent a jelentősége, hiszen páncéljuk alig van és még lassúak is.

Ismét téves következtetés. Az, hogy téged beütnek nem csoda, a páncélt használni kell, nem csak várni a lepattanókat! A heavy tankosztály a mai napig rendben van, még a legmagasabb szinten CW-ken és online versenyek/kupák alkalmával is rengeteg heavy-t látsz és sok medet, ellenben TD-ket nem túl sokat.  Na nem az ilyen japán meg német superheavy-kre gondolok amivel csak kerékkötő vagy. Szóval nem a tankkal van baj, szimplán nem használod azt a páncélt, ez nem T95 vagy Tortoise ami "bolondbiztos".

Kicsi az átütésük? - Egy TD-hez képest valóban, de a legtöbb heavy közelharci tank. Ismerni kéne a gyengepontokat és ott lőni, ahol be is tudod ütni, saját tierben az esetek 80%-ában az alaplőszer is tudja ezt, főleg egy Tiger II-nél. Az Oyster Bay-es csatád jó példa volt erre. A T32 tudta, hogy használja a páncélját és a lövegét, pedig az ő átütése jóval alacsonyabb mint a Tiger II-é.

A Tiger II a mai metában is egy - ha nem is kimagasló - de jól használható tier 8-as heavy-nek számít. Egyébként az egész ág rendben van, de tier 6-tól tier 10-ig mindegyikre igaz, hogy a páncél csak akkor fog működni, ha jól használod és forgatod. Főként sidescrape-ben érdemes használni őket, illetve a tornyot is el kell kissé forgatni jobb gombbal rögzíteni, hogy ne totál merőlegesen lőjjenek pofán, csak lövés előtt közvetlen az ellenfélre nézni.

Megvan a maus és az e100 is, de sajna nekem már az e75 se vált be.

Játékstílusuk megegyezik a Tiger II-vel, de én ezeket nem is erőltetném egyelőre, először a Tiger II-vel tanulj meg játszani. Ennek megalapozásához a következőket kell tenned:
  1. Felejtsd el azt az ideét múlt elemzést és azt, hogy support sniper a tank
  2. Szereld fel normálisan és húzd ki a field modikat (harctéri módosítás)
  3. Töltsd fel normálisan a lőszerkészletet
  4. Tanuld meg használni a páncélt! Sidescrape, nézz utána!

1 éve 6 hónapja #309420 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Igazad van valamelyest.
Lehet maradnom kéne a nekem kedvező erősebb páncélos td tankoknál.
A történelmi vonal itt csupán látszat.
Az valahol egyáltalán nem vicces, hogy a tigrisekkel és a maussal, stb. riszálni kéne, páncél híján, mint egy musicalben a lányok.
Persze nem vetem el teljesen, de nem áll hozzám közel.
Köszi a segítséget!

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309425 Írta: Nortonor

Igazad van valamelyest.
Lehet maradnom kéne a nekem kedvező erősebb páncélos td tankoknál.

Egyáltalán nem ez volt az üzenetem. Ha fejlődni szeretnél lépj ki a komfortzónádból. A mostani tankjaiddal, kb. fogod tudni tartani azt a szintet amit elértél, de a vége az ennyi lesz ismét. Ahogy a többiek is már megmondták, lassú, a csata képére alacsony hatásfokkal rendelkező tankokkal játszol, ezekkel ennél jobb nemigen leszel. 1-2x persze velük is elcsíphetsz egy olyan csatát ahol ki tudod használni az adottságaikat, de ha tényleg egy következő szinten szeretnél játszani, akkor ahhoz az kell, hogy a csaták menetét jelentősebben befolyásolni képes tankokba ülj át.

A történelmi vonal itt csupán látszat.
Az valahol egyáltalán nem vicces, hogy a tigrisekkel és a maussal, stb. riszálni kéne, páncél híján, mint egy musicalben a lányok.
Persze nem vetem el teljesen, de nem áll hozzám közel.
Köszi a segítséget!

Pedig a játék sava-borsát pontosan ez adja és ez különbözteti meg a jó játékost az átlagostól, hogy nemcsak hogy ismeri a játékmechanikákat, a pályákat és tudja mire képesek az ellenfél tankjai, de a jó helyzetfelismerés mellett ismeri és használni is tudja a saját tankja lövegét, mobilitását és páncélzatát is.
Ha már történelmi vonal. Szerinted annak idején a szovjet mérnökök viccből alakították ki a döntött páncélzatot a T-34 testének frontján? Majd ezt követően a németek is csak kedvtelésből vették át tőlük és alkalmazták a Panther-en ezt a kialakítást? Pontosan ugyan ez a szerepe az általad "riszának" nevezett páncélkihasználásnak és a tankok forgatásának is: az effektív páncélérték növelése! Az, hogy neked ez 30x ezer csata után még újdonság, az valahol szomorú. Tudom, egyszerűbb arccal betolni az ellenfél képébe a T95-öt, de ettől te nem leszel jobb játékos.

Jobb játékos akkor leszel, ha végre megtanulsz hatékonyan játszani olyan tankokkal amelyek nem 10-ből 2x képesek a csata menetét jelentősen befolyásolni, hanem mondjuk 10-ből 6x, mert egyrészt időben pozícióba lehet velük érni, másrészt pedig van még egy olyan feature ezeken a tankokon, ami a hőn szeretett bunkerTD-iden nincs: a forgó torony. Ezt sem azért tették a Renault FT 17-re annak idején a franciák (ha már történelem), mert húde jópofa, hanem mert lényegesen megkönnyíti az irányzó dolgát, ahogy a tiéd is a játékban.
Nem azt mondom, hogy az összes fix küzdőterű TD kuka, de ez most egy komfortzóna nálad. Ezekkel valamennyire megtanultál játszani, a recent wn8-ad is növelni tudtad velük, jólvan, kapsz is érte egy vállveregetést, de ha tényleg tovább szeretnél lépni, akkor ideje olyan tankokba átülni, amelyeknél nem csak arra kell figyelni, hogy a W-t nyomd és az egeret úgy mozgasd az ellenfél sziluettjén, hogy zöld legyen az indikátor, hanem az eddiginél intenzívebb billentyűzet és egérhasználattal tényleg valami skillt is belevigyél a játékodba. Tudom, játszottál te TOG-gal, meg Jacksonnal is, de megintcsak alacsony impact-el rendelkező, statikus tankokról beszélünk.
Mire gondolok? Melyek számítanak mondjuk saját tierjükben, tényleg hatékony és meccs képet ténylegesen befolyásolni képes tankoknak?

Pár példa a teljesség igénye nélkül.

Tier 8 heavyk: Tiger II, Caernarvon, T32, IS-2 II, IS-3.
Medek: Pantera P44, T-44, Charioteer (igen, ez "TD", de medként kezelendő)

Tier 9 heavyk: E 75, Conq, AE Phase I, AMX M4 51, T-10, 50TP, Bz-68, Obj 257, Obj 705, IS-3 II, TNH Vz 51, T30 (heavynek számító TD).
Medek: E 50, Leo PTA, T-54, T-55A, Standard B

Tier 10 heavyk: Obj 277, 60TP, S.Conq, IS-7, IS-4, Vz.55, T110E4 (heavynek számító TD)
Medek: Leo, Cent AX, Obj 140, 121B, E 50 M, Udes 15/16, STB-1

Szándékosan kifejleszthető/megszerezhető tankokat írtam, nem tudom milyen 8-as prémiumtankjaid vannak.

Ha elkezdenél ezekkel játszani, tudok segíteni, de ha megmaradsz a T95-Jpe100-Tortoise-Su100y vonalon, akkor a fejlődési görbédnek kb. ez lesz a vége, szintet lépni ezekkel nem fogsz tudni és segíteni sem tudok többet.

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309430 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Kicsit félreérthető voltam.
Nyilván nem azt akartad mondani, maradjak a kedvenc td-imnél.
Az az én verzióm arra az esetre, ha nem akarok árkádozni a számomra kamunak tűnő heavykkel.

A felsorolásból megvan néhány tank.
E75 - néhányat lőttem vele, de mint írtam, ez már nem tetszett, biztos a sidescrape miatt.
AE phase - most zaciban van, néhányat lőttem vele szintén, bár nem tűnt rossznak.
50tp - ezzel viszont pár százat lőttem, tűrhetőnek hiszem. De sajna a páncélja gyenge, sidescrape itt is, ugye.
 T30 - na vele több mint ezret. Bár mostanában nem nagyon. A páncél itt is gyengus.
Leo pta - nincs páncélja.
A char futurt nem említetted, az valamennyire játszható.
T110e4 - egynek jó, páncél problémás, nem játszottam vele sokat.
Van nyolcas prémtankom, T26e5p, most a zaciban, mert bár jókat mondtak róla videókban, nekem nem tűnt fel.
T103, nyilván ezt most nem ajánlod.
AMX m4 49 a zaciban az is5-el egyetemben, az utóbbit nyilván nem említenéd.
A charioter átvehető, de 2470000 oka van, hogy még a garázsomban nem fellelhető.

Tehát akkor ebből elsősorban a T30 és T110e4-el akár léphetnék feljebb.
Az 50tp még gyanús, utána a többivel viszont már nehezebb a munka.

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309525 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok, nem nyomtam meg egyik gombot sem, de azért próbálkozom!
A leo1-el pl. szeretnék jól játszani, de nem nagyon találom vele a helyem.
Ahol azt hinném beválik, ott nem és fordítva.
Mit kellett volna vajon máshogy csinálnom ezeknél a csatáknál:
wot-record.com/...ncat_1
wot-record.com/...ncat_2
?
Annyira nagy kontraszt tud lenni (nekem), ezzel a fürge páncél mentes páncélossal egyes pályák közt.

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309611 Írta: Nortonor

Norton parancsnok, nem nyomtam meg egyik gombot sem, de azért próbálkozom!
A leo1-el pl. szeretnék jól játszani, de nem nagyon találom vele a helyem.
Ahol azt hinném beválik, ott nem és fordítva.
Mit kellett volna vajon máshogy csinálnom ezeknél a csatáknál:
wot-record.com/...ncat_1
wot-record.com/...ncat_2
?
Annyira nagy kontraszt tud lenni (nekem), ezzel a fürge páncél mentes páncélossal egyes pályák közt.

Elkerülte a figyelmemet a hozzászólás, de most megnéztem mindkettőt.

1. csata Murovanka
A nagyon frappáns "fuck arty" és "drag queen" chat böfögések helyett inkább arra vedd már végre a fáradtságot, hogy normálisan felszereld a tankjaid. Ez megint mi?

Az első lövésed valami elképesztően fura és béna célzással, illetve egy kisebb mázlival talált, szép. Viszont ha megfelelően használnád a bokormechanikát, lehet még spot nélkül is megúszhattad volna.
Aztán visszaálltál, a Carroról egyszer le is maradtál, a light közben előreosont és olyan 12:30 körül már bőven látnod kellett volna, hogy azon a szélen nincs semmi középen csak a Carro, szóval a) verzió: előremész és csinálsz valami hasznosat, b) visszafordulsz és a B1 körül pozícionálsz, mivel a fent leírt időpontban már látni kellett volna, hogy a nyugati oldal elesik.
Ehelyett te a c) opciót választottad: maradsz a seggeden és nem csinálsz semmit. Majd amikor már 1-9 re álltatok elindultál, de nem hogy hátrafordultál volna segíteni, előrementél a semmiért. Még ha a melletted spotot kapó Ho-Ri-t meglövöldözted volna, de nem, elosontál a redline mellett gondolom csak azért hogy a 2 arty-ba egyet-egyet lőjj, pedig sokkal többet tehettél volna ha hátul maradsz és lövöd a támadókat.
Ha aktívabb vagy, akkor is hasonlóan vereség lett volna a csata végeredménye, de kijöhettél volna innen is vagy 3000 sebzés felett, megfelelő helyzetfelismeréssel és pozícionálással.

2. csata Safe Haven
Gondolom itt most valami virtuális vállveregetést vársz, mert ügyes voltál és lőttél 3 ezret, de ahelyett hogy a déli oldalt választottad volna, lényegében beálltál egy totál alap TD pozícióba, ahova ha az ellenfélnek van egy kis esze, kapásból beküld 2-3 blind-ot. Szerencsédre itt nem volt, de megintcsak a bokormechanika nem megfelelő használata miatt kaptál spotot és várhattál amíg leesik rólad, mire újra be tudsz állni. Amikor másodszor és harmadszor lőttél a 113 BO-ra már nem kaptál spotot - na ez sem a jó bokorhasználat miatt - hanem mert stunnolva volt, így a látótávja is csökkent. 
Aztán végre elindultál és bementél az 5A mögé, oké.
9-6-nál szorosnak tűnt ugyan a meccs, de lényegi HP különbség a csapatok közt nem volt. Leszedted a Badgert majd az arty-t, ebben kivetni való nincs. Kicsit itt is úgy éreztem, hogy minden mindegy alapon indultál el előre, túl sok ráhatásod nem volt itt sem az eseményekre, bár a Badger kill valószínűleg hasznos volt.
A BAT arty a végén elszaladt, de ahelyett hogy a rendkívül kommunikatív "maybe win" hozzászólást posztoltad volna a chat-re, elindulhattál volna a pálya délinyugati részére a bunker déli kijáratán át, ehelyett tettél egy kisebb kört, de a tankod sebességének hála végül is így is meglett a BAT. 
Mellékletek:

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309624 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok, újfent köszönöm az elemzést!

Észrevettem én is, hogy mivel a legtöbb csatám td-vel van, ha mással játszom, akkor is hasonlóképp viselkedem.
Bár néztem már videókat, ahol pl. a leopárdokkal előrerohannak, kibújnak, lőnek, visszaugranak, stb., meg is kíséreltem , de engem általában meglőttek.
Ez a technika most valahogy távol áll tőlem.

A chaten te nem viccelődsz?
Ki szereti az ágyúkat? Csak a történelmi hűség kedvéért, azt szoktam írni, hogy (szám) fck arty...
A nagyképű nyugatiakat meg le "drag queen"-ezni, igazán mókás...

1 éve 6 hónapja #309637 Írta: Nortonor

Röviden: nem.
Kicsit hosszabban: A 30 mp-es visszaszámlálás alatt általában átfutom az ellenél és a csapatom leosztását két okból. Egyrészt hátha látok ismerős nevet vagy klán tag-et a csapatban vagy odaát, így tudom mire számíthatok, ha mondjuk az egyik név mögött egy [FAME] [IDEAL] vagy [KAZNA] tag jelenik meg. Másrészt a tankleosztás is beszédes tud lenni. Néha az MM érdekes párosításokat sorsol, érdemes rá időben felkészülni. Plusz persze figyelem a mapot, a) és b) opciót "jelölök" meg magamnak, hogy merre is induljak a csata elején, attól függően, hogy a csapattársaim hova mennek, hogy helyezkednek. Szóval próbálom értelmesen eltölteni azt a fél percet amíg az óra visszaszámlál. Utána sem igazán írogatok, a csatára figyelek, nem a chat-re.
Meg amúgy is miért írogassak ingerkeltő hülyeségeket? Hátha felbosszantok vele valami idiótát, aki aztán egész csata alatt a seggemben lesz emiatt, hogy kitoljon a fedezékből vagy ne engedjen vissza? Vagy csak elvonjam ezáltal a figyelmét, hogy ő is a chat-re figyeljen és ne a játékra? Mert hát milyen jó is az a (veled együtt) mínusz 2 ember a csapatban, aki a chatet nézi és nem a csatát vagy a minimapot ugye? 
Miután kilőttek, vagy ha a helyzet úgy kívánja csata közben azért van, hogy 1-1 informatív, hasznos megjegyzést teszek: mondjuk beírom, hogy hány HP-n is áll az az ellenséges tank akire a csapattársak a végén vadásznak, ha esetleg rádió rangen kívül voltak és nem látták. Vagy ha számoltam egy ellenséges autoloadernél, hogy mennyit lőtt, akkor azért be szoktam írni, hogy már kitárazott. Vagy ha valahol látok a végjátékban egy fát dőlni, akkor bepingelem a szektort és beírom, hogy kidőlt fa. Na ilyesmire kéne használni azt a nyavalyás chat-et, nem arra, hogy oda nem illő hülyeségekkel spamold tele.

Óvodás színvonal, már megbocsáss! 

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #309643 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays

Röviden: nem.
Kicsit hosszabban: A 30 mp-es visszaszámlálás alatt általában átfutom az ellenél és a csapatom leosztását két okból. Egyrészt hátha látok ismerős nevet vagy klán tag-et a csapatban vagy odaát, így tudom mire számíthatok, ha mondjuk az egyik név mögött egy [FAME] [IDEAL] vagy [KAZNA] tag jelenik meg. Másrészt a tankleosztás is beszédes tud lenni. Néha az MM érdekes párosításokat sorsol, érdemes rá időben felkészülni. Plusz persze figyelem a mapot, a) és b) opciót "jelölök" meg magamnak, hogy merre is induljak a csata elején, attól függően, hogy a csapattársaim hova mennek, hogy helyezkednek. Szóval próbálom értelmesen eltölteni azt a fél percet amíg az óra visszaszámlál. Utána sem igazán írogatok, a csatára figyelek, nem a chat-re.
Meg amúgy is miért írogassak ingerkeltő hülyeségeket? Hátha felbosszantok vele valami idiótát, aki aztán egész csata alatt a seggemben lesz emiatt, hogy kitoljon a fedezékből vagy ne engedjen vissza? Vagy csak elvonjam ezáltal a figyelmét, hogy ő is a chat-re figyeljen és ne a játékra? Mert hát milyen jó is az a (veled együtt) mínusz 2 ember a csapatban, aki a chatet nézi és nem a csatát vagy a minimapot ugye? 
Miután kilőttek, vagy ha a helyzet úgy kívánja csata közben azért van, hogy 1-1 informatív, hasznos megjegyzést teszek: mondjuk beírom, hogy hány HP-n is áll az az ellenséges tank akire a csapattársak a végén vadásznak, ha esetleg rádió rangen kívül voltak és nem látták. Vagy ha számoltam egy ellenséges autoloadernél, hogy mennyit lőtt, akkor azért be szoktam írni, hogy már kitárazott. Vagy ha valahol látok a végjátékban egy fát dőlni, akkor bepingelem a szektort és beírom, hogy kidőlt fa. Na ilyesmire kéne használni azt a nyavalyás chat-et, nem arra, hogy oda nem illő hülyeségekkel spamold tele.

Óvodás színvonal, már megbocsáss! 

Olvastad az Egri csillagokat?
Abban volt, hogy volt olyan katona, aki minden csapását egy szitokkal kísérte harc közben.
Ezt vedd úgy!

A többi témában esetleg némi taktikai képzést szívesen vennék!
Köszi!

1 éve 6 hónapja #309646 Írta: Nortonor

Csakhogy te nem vagy katona, ahogy a csapattársaid sem. Ez pedig továbbra is egy arcade lövölde, nem valós csata/háború. Nem őriztetek együtt libát. 14 ismeretlennel az oldaladon játszol együtt, akikről semmit sem tudsz, nem tudod hány évesek, milyen IQ-val és EQ-val rendelkeznek, hogyan reagálnak a bullying-re. Legalább arra a 15 percre próbáld már meg emberként és partnerként kezelni őket. Amit a chat-en művelsz, az a tipikus következmények nélküli internetes szájhősködést. Ezt nem tudom "úgy venni", toxikus és gyermeteg viselkedésnek tartom, ennyi.

Milyen taktikai képzést szeretnél? Mondjam el, hogy a mapot a jobb alsó sarokban találod, figyeld és reagálj a történésekre? Ezt egy idő után már érezni kellene. Mondjam el, hogyan szereld fel a tankjaid? Megtettem/megtettük, mégsem fogadtad meg. Elmondtam mi a probléma azzal, ahogy a Tiger II páncélját használod, vagyis pontosabban nem használod. Elmondtam mit kéne tenned, de neked az sem tetszett mert milyen már, hogy gondolkodni kell és forgatni a páncélt. Mit mondjak még? Az utóbbi időben előrelépést nem nagyon láttam tőled, azt leszámítva, hogy kevesebbet dezertáltál és tényleg kicsit odafigyeltél, hogy meglegyen az 1000-es recent.

1 éve 6 hónapja #309652 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Lehet túl komolyan veszed ezt az "arcade lövöldét".
Ha már van a játékban chat, akkor adott, hogy viccelődjünk is.
Egyébként nem csak én szeretem, hanem több fórumtárs is.

Az előrehaladás megállt valóban, ugyanazok a dolgok kerülnek elő, beüthetetlen tornyú ellenfél, rossz rng, stb.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 16 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 26 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.