Üdv Mindenkinek!
Tudom hogy a magamfajta nooboktól nem szívesen fogadnak visszajátszásokat de én most mégis küldök egyet.
A minap az új tankommal a, a T-34-essel mentem ezt a kört és szeretném megtudni mit csináltam jól, mit rosszul a csatában.
Ui.: A csatában 350 sebzést ír ki de a vaklövés miatt valójában több mint kétszer annyit sebeztem.
Replay: wotreplays.eu/s...8-t-34
Hi,
Nem írt senki, ezért bátorkodok én írni.
Rohansz előre, szinte eszetlenül. Ami igazából azért gáz, mert ahogy látom nincs látótávod. Most féláron van a felszerelés, dobj föl egy optikát, meglátod egész más lesz minden.
Nem használod a fedezékeket. Amikor a T67-el foglalkozol, szinte mindig úgy állsz meg, hogy az oldalad lőhető, ha megállsz, hogy a szemben lévővel foglalkozz, azt úgy tedd, hogy az oldaladat takarja valami, jelen esetben pl egy ház. Amikor a VK-t lőtted, akkor is kiálltál a placcra, mindenféle fedezék nélkül.
Nem figyelsz a csapattársaidra. Tudom, hogy random, meg nem is igazi csapat, de akkor is. A Type miattad nem tudott visszavonulni, beálltál mögé. Ilyet ne csinálj!
Amíg a T25-öt lövöldözted vakon (szerencséd volt, mert nem mozdult el), addig simán lőhetted volna a balra lévő M41-et, az legalább spoton volt. Figyeld a minimap-ot!
Az M41 ágyúját nem tudom mi a bánatnak akartad eltalálni.
Összességében szerencséd volt ebben a csatában, a birka ellenfelek miatt.
Korábban is írtam, maradj alacsony tier-ben. A tier 5 jó lesz, de fölé ne menj. A T-34 jó gép, játsz vele sokat, nem tudom hogy van fölszerelve és a legénység képezve. Tanács: optika, célzásgyorsító, venti.
Legénység: lámpa, a többiek álca
Második kör mindenki BIA
Azt sem látom pontosan melyik ágyúval használod, én az 57-est javasolnám, gyors mint a villám és a gold átütése 189mm, ami fog is kelleni tier7-ben.
Kb ennyi futotta tőlem.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...