Sziasztok,
Lenne egy replay-em amit épp most játszottam és nagyon szerettem volna megnyerni ezt a csatát de nem jött össze. Igazából az egész meccs elemzését is szívesen fogadom, de leginkább a csata utolsó pár percében lennék kíváncsi hogy más mit tett volna a helyemben hogy nyerhessen, mikor én elindultam középen bízva abban hogy TD-k campelni fognak.
Előre is köszönöm ha valaki megnézi nekem 
wotnoobians.wot...battle
Tudom, hogy nem tőlem várnál választ elsősorban, de mégis megteszem, bízva hogy elhiszed kívülről jobban látható.
1. mit csináltam volna másképpen?
Semmit. Ugyanezért vagyok közepes játékos.
2. mit kellett volna csinálni?
Amikor 2 TD-vel maradtál, és te voltál közöttük, evidens volt, hogy felváltva lőnek, akkor szétkapnak. Rámentél az strv-re, meglőtt a 130pm, ráfordultál, meglőtt az Strv. Egy dög lassan forduló E3-al.
Saját káromon tanulva tudom, hogy ilyenkor lehet hogy az egyiktől beszedsz lövést, de a másikat ki kell nyírni. Szóval a határozatlanság sehol sem jó. Melyiket választottam volna? Az Strv-t mert őt ítélném veszélyesebbnek. Tehát ha rámész az Strv-re, akkor is beszedsz 1 v 2 lövést a Su 130PM-től, de lett volna esélyed, hogy az Strv nem üt be, vagy megijed, vagy akármi. Vagy lerammolod, beletolod a vízbe stb. Közben persze mozognod kellett hogy az arty ne találjon el. Mindezt az E3 sebességével nem lett volna egyszerű.
Tehát összegezve azt gondolom, hogy akkor lett volna több esélyed, ha célirányosan rámész az egyik tankra, és ha az arty elvéti a lövést. Vagy nem sebez túl sokat.
Üdv: Robi
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...