Jacktorék már rajta vannak a dolgon intézik. Kicsit tekerj lejjebb ott írja Jacktor ha nem jó a menü mit kell csinálni.
Bizonyára igazad van, mert te egy guru vagy ezen a téren...nyilván. Én viszont a hiba üzenet szövegét, és azt, hogy a menü nem jó, nem tudom összekapcsolni. Hisz ha mégis belépek ide, a kockázatra való figyelmeztetés után, nem találkozom semmilyen "rossz" menüvel. Szóval, hátrább az agarakkal, köszi!
Jacktorék már rajta vannak a dolgon intézik. Kicsit tekerj lejjebb ott írja Jacktor ha nem jó a menü mit kell csinálni.
Bizonyára igazad van, mert te egy guru vagy ezen a téren...nyilván. Én viszont a hiba üzenet szövegét, és azt, hogy a menü nem jó, nem tudom összekapcsolni. Hisz ha mégis belépek ide, a kockázatra való figyelmeztetés után, nem találkozom semmilyen "rossz" menüvel. Szóval, hátrább az agarakkal, köszi!
Milyen agarakkal hátrább? Remélem ezt nem nekem szántad......
Ha jól látom, akkor holnaptól 3 héten át a karácsonyi vásárhoz hasonlóan minden nap lesz majd valami tank/cucc ajánlat, amik csak egy napig elérhetők (illetve ha jól értem, akkor 3 ajánlatot zárolhatsz 1-1 hétre gondolkodni). worldoftanks.eu...-fair/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, FZRPUPU
Szóval az történt, hogy kapam egy levelet a WOT-tól, hogy vany egy ajándékuk számomra. Megnyitottam, mert tényleg tőlük jött, és volt benne egy link. Az elvitt egy "battlejourney.com....." oldalra ahol megnézhettem az eddigi 8 éves tevékenységem eredményét. Elég jó infografikán atgörgetve elértem oda hogy kaptam egy Progettot és 3 nap prémet.
Eddig ez csodálatos. WG az isten. Szaladok a játékba és tényleg. Az egyetlen bibi, hogy már volt progettom ezér azt irta, hogy kompenzációnak jóváírt 1m kredited. Egymillió kreditet a progettó helyett. Nem, nem aranyat, kredited.
Mint a mesében hoztam is meg nem is. Adtam is meg nem is. Hogy a fas.omat karatekutya.
Valaki kapott már ilyen WOT születésnapi ajándékot???
Érdemes lenne alaposan átnézni a regisztrációt/belépést/emlékeztető e-mailket.
1. Pl a hibaüzenetek fekete alapon fekete betűkkel jelennek meg.
2. jelszó vagy felhasználói név emlékeztető e-maileket nem küldi ki az oldal. (fél órával később mégis megjött)
3. Többször is valamit "nem generál le" hibaüzenetet ad belépés/regisztráció próbálkozásnál
Üdv!
A WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Átütési és sebzési mechanizmus-ban található az alábbi mondat, ami egy elírást/félrefordítást tartalmaz:
Az összes alap esély megháromszorozható a Halálos szem perkkel, ha páncéltörő/keménymagvas/kumulatív lőszerrel tüzel a tank.
Helyesen az alábbi lenne:
Az összes alap esély 3%-kal növelhető a Halálos szem perkkel, ha páncéltörő/keménymagvas/kumulatív lőszerrel tüzel a tank.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...