- Köszönetek: 0
Jelenleg 285 vendég és egy tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
real iron beküldte: troll vagy... olvasd el wikipédián....ennyi és idegesítő is,miután megnézem ki is vagy.
és mint írtam az adminok rovat nem erről szól évek óta!
Valótlan dolgokat ne állíts!Senki nem lett azért kitiltva mert a dühöngőben/konteó topicban szórta a hülyeségeit.A konteósok azért lettek kiszórva mert minden topicot telehánytak a marhaságaikkal.Nem tudom ki hiányolja őket, én biztos nem, sokkal jobban hiányoznak azok a felhasználók, akik tettek is valamit a közösségért, csak az enyhe moderálásnak köszönhetően elegük lett a soha véget nem érő szélmalomharcból, meg abból hogy folyamatosan kikezdték őket a trollok, és inkább itt hagyták az egészet.Wick beküldte: @Echiron: Aki régen wotinfózik, az maga látja, átélte, milyen szinten lecsökkent az oldal látogatottsága, köszönhetően a moderációs policynek, meg a dühöngő/konteo topik fóbiás embereknek/moderátoroknak, akik hivatásuknak tekintették, hogy bannolgassanak másokat, akik konteoztak a konteo topikban, dühöngtek a dühöngőben. Te nem rég tűntél fel itt és a pozitív gondolkodás lovagja lettél egyből. Egy ilyen oldal üzemeltetésénél meg széles látogató tömegeknek kell teret adni a fórumon, akkor is, ha az ő mondandójuk nem tetszik pár moderátornak, látogatónak. Én már ritkán írogatok ide (elment a kedvem nekem is), de emlékszem mennyivel nagyobb élet volt itt régebben. Rengeteg jó arc ment a levesbe a bannolgatások miatt, mert nem tetszett a véleményük egyeseknek. Most vagy közösségi oldal megy, ahol szabad a vélemény, bizonyos stílusbeli megkötésekkel, vagy semmi értelme egy központi agy irányította véleménycenzúrázott látszatfórumnak. Ha neked nem tetszik a dühöngés, akkor nem az a megoldás, hogy kivágunk meg leugatunk, full hülyének nézünk minden dühöngőt, hanem akkor Te ne olvasd azt a topikot, ennyi!
Ez is mind ferdítés.Többet nem is írok erre, van jobb dolgom is, mint hazugságokra, és kitalációkra reagálni.Wick beküldte: @Hunter9956:
Igen, Te vagy az egyik legfőbb oka, hogy csoportosan hagyták itt emberek a wotinfot és a Te konteo meg troll mániád. Számodra két negatív vagy a véleményeddel nem egyező komment után a felhasználó vagy troll vagy totál inkompetens lesz. Miután elkezded ezt nekik elég érdekes, arrogáns stílusban nyomni, kinyílik a bicska, elszabadulnak az indulatok, visszaszólogatnak, netán moderátori hozzáállásod kezdik véleményezni, melynek egyből ban a következménye, mert moderátort véleményezni az első főbűn. Nem ismerős a forgatókönyv? Mert nekem és sok-sok másik olvasónak igen. Nem az életem a wot, de csak a szűk ismerősi körben minimum 10-en vannak, akik emiatt hagytak fel a wotinfo látogatással.
Konkrétan nem azért lettek bannolva, mert leírták, hanem a forgatókönyv szerinti történések végeredményeként.
Ez is csak egy konteóbandras32 beküldte: Tény hogy az oldal látogatottsága jelentősen lecsökkent
Köszönjük az egész társadalom nevében!
Külön tetszik a lenti ...
https://wot-record.com/replay/183749/death_train_last_2_sec
Tessék elemezni. Aztán, ha a levárás probléma, ...