régebben mindig volt 1 csomó admin,azért,mert az 5-ös blackshopos tankról írtam véleményt,válaszoltak,lefikáztak,írtam.......3 napra rá,nem kéne senkinek "komázgatnia",mikor segíteni akarok azon aki nem tud belépni.....................
Én nem tudom, túl kicsi a sütis sáv? Ugyanis amíg az nincs elfogadva, addig igen, a belépési próbálkozásokat visszadobja a rendszer (csak ráfrissít az oldalra). Telón meg pláne látszódnia kéne, vagy senkit nem zavar a fekete sáv alul? (mondjuk az EU is elmehet a picsbe, mert kib*szott 5 millió oldaltulajjal, de a célját nem érte el ezzel a szigorítással)
Gratulálok Meni, hogy másodszor is 10 percel a válaszadó után meg tudtad ismételni a korrekt válasz tartalmát. Elismerem ez reális skill, csak így tovább.
Én nem tudom, túl kicsi a sütis sáv? Ugyanis amíg az nincs elfogadva, addig igen, a belépési próbálkozásokat visszadobja a rendszer (csak ráfrissít az oldalra). Telón meg pláne látszódnia kéne, vagy senkit nem zavar a fekete sáv alul? (mondjuk az EU is elmehet a picsbe, mert kib*szott 5 millió oldaltulajjal, de a célját nem érte el ezzel a szigorítással)
Amúgy valóban az... mikor itthon betöltöttem alig vettem észre; ellenben pár oldalon meg úgy a szemünkbe vágja
1 Day Premium Account
5 Crew Skins:
General Patton (USA)
de Gaulle (FRANCE)
1 UK + 1 Polish + 1 German Heroes
X2 Captain America Inscriptions (USA)
X2 Avenger Inscriptions (UK)
X2 Bismarck Inscriptions (DE)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Echiron
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...