Ezek szerint a mikró-s példát magadra vetted, vajon miért? Pedig beleírtam, akinek nem inge, ne vegye magára. A másik: ..na akkor tisztázzuk: kivel vagyok én együtt? Az asszonnyal lehet, de mással biztosan nem. Pláne TS-en

A Venti-s TS szervert használom, oda se Hunti, se Jacktor nem szokott feljárni...de mostmár komolyan érdekelne, "Petike", honnan a francból szeded a valótlan információidat. És most rohadtul enyhén fogalmaztam. Elnézést a késői reakcióért, de csak most vettem észre, hogy megint megy a hátbarúgdosás. Jacktorral nem vagyunk haverok, feltett már 2 elemzésemet ide, de attól még nem őriztünk együtt birkát. Írj egyet Te is Petike, próbáld ki magad, hátha felteszik. Üzemelteti az oldalt, lehetőséget ad a sok baromságunk

közzétételére, ezért köszönet jár és respect, de ennyi. Huntival pedig nem hogy haverok nem vagyunk, kimondottan nem jöttünk ki jól itt vele korábban, de az objektív látásmódja felől nem lehet kétségem. Mint adminisztrátor, pláne. Köszönöm. Részemről a múltkor is lezártnak tekintettem az egész dolgot, csak tudod enyhén nem korrekt, ha egy vita elcsendesül, az ember már nem is nézi az adott fórumot, és Te pár nap múlval megint kirángatod a csontvázat a szekrényből és mutogatod fűnek-fának. Szóval részemről ennyi, remélem ezzel te is így vagy, és nem fog 1 hét múlval ismét előjönni ez az egész, mert már mindenkinek terhes, nemcsak nekem.
PS: Kopi pedig remélem ténylegesen itt marad, egy rendkívül értékes taggal lennénk kevesebben, ha eltűnne az oldalról...és ez igaz Diarmand-ra is

, a korábbi vitáink ellenére
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."