Elvileg a fórum => magyar klánok topikjai között megtalálod, de nem látok friss hsz.-t a toborzóban. Törölve sem lett, szerintem bug. Jacktornak írok, hogy nézzen rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FaceDancer
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#203266Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Itt a topic: www.wotinfo.hu/...t=3330
FaceDancer hsz eltűnése az én hibám,véletlenül törölt topicba helyeztem át a hozzászólását:S
A fent linkelt topicot megnyitottam,oda mehet minden a toborzásokkal,tagfelvétellel kapcsolatban.És még egyszer bocs ,hogy eltüntettem a hozzászólásod.
Az eddig fent lévő sáv, amiben a linkek voltak, szándékosan kerültek az oldal aljára? Megszoktam, hogy a worldoftanks.eu-t a bal felső sarokban lévő linken érem el.
Az eddig fent lévő sáv, amiben a linkek voltak, szándékosan kerültek az oldal aljára? Megszoktam, hogy a worldoftanks.eu-t a bal felső sarokban lévő linken érem el.
Fordíts egyet jobbra a monitoron.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
A jelenlegi felépítésben vagy a breadcrumb (útkövetés) vagy a linkek vannak fent. Előbbit többen használják visszalépkedéshez (főleg a fórum menü alatt), szóval az került felülre. De most hogy mondod, a 3 social link mellé épp beférne még az official/email/wows.hu ikon is akár. hétvégén megcsinálom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."