Talán az egész VENTI közösség elgondolkodhatna, hogy a wotinfo.hu-n kialakult elmúlt mondjuk 1.5 történéseiben mennyi szerepe volt. Hányszor írtatok hülyeséget és provokáltatok? Hányszor szólt az egyik VENTI-s a másikra, hogy "hé haver, oké-oké, de lehet tényleg gondolkozzunk már először, mielőtt visszatámadunk, mert lehet van valami abban amit mondanak".
Szóval lehet itt most puffogni, hőbörögni. De a sok anyázás és baromság elterjedésében markáns szerepet vállaltatok. Lehet itt most kipécézni egy-két tagot, de ettől nem lesz jobb senkinek.
Ahhoz, hogy egyről a kettőre jussunk, ahhoz nektek is sokat kéne tenni. De se akarat, se szándék nincs.
Kedves Hunyadi,
Neked nincs rálátásod, hányan és hányszor dolgoztak azon klántagok, hogy a privát Facebook oldalon próbálják lecsillapítani a kedélyeket.
Nekem most már ebből az egészből úgy van elegem, ahogy van. Sokáig "szórakoztató" volt feljárni erre az oldalra, de nekem semmi nem hiányzik, ami gyomorideget vagy feszültséget okoz bennem. Erre van az életben több tucat nem szabadon választható körülmény, úgyhogy ki tudom élni a feszültség kezelésemet máshol, csakhogy ne tunyuljak el.
Kedves moderátorok, adminok,
nem tudom, hogy kell pontosan megfogalmazni, de gondolom értitek mit szeretnék: kérném a hozzáférésem törlését.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#203517Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Túltárgyaltuk.
Hunyadi te is állj le. Az ÁVO-sozós (így, rövid o-val) és hasonló kommentjeidet meg kurvagyorsan felejtsd el.
A problémát jelzőknek jelen esetben teljesen igaza volt, durva személyeskedő kommenteket kellett moderálni. Ez a topik meg épp arra való hogy az ilyeneket szűrjük.
Én egy folyamatról beszélek. "pártállástól" függetlenül ha mindneki szerint minden rendben van, akkor nincs miről beszélni. De szerintem meg mondjuk 2 éve sokkal jobb volt a "hangulat". Szerintetek? Jó lenne ha újra az lenne, mint régen. De ehhez mindenkinek erőfeszítéseket kell tennie. Írtam erről levelet Jacktor tudod jól. De nem látom a szándékot senki részéről. Senki részéről...
Engem is lehet tiltani/feljelenteni meg tudom is én... attól még ez a véleményem. Cső!
Ne haragudjatok, de eléggé röhejes amit csináltok. Én mint "kívülálló" persze könnyen mondok ilyent, de én így látom. Én úgy nevelkedtem,hogy mindenkivel próbáljak úgy beszélni, ahogyan én elvárom, hogy hozzám szóljanak. Bevallom, nem mindig sikerül, vannak emberek akiknek a puszta látványa is idegessé tesz, de vajuk be gyökerek mindig is lesznek. Elég sokat kaptam az életben már, s megtanultam elengedni a fülem mellett a szavakat. Az sem érdekel, ha az édesanyámat lekurvázzák. Én tudom , hogy nem volt az, bár csak az lett volna szegény megboldogult, talán könnyebb élete lett volna. Na de nem lelkizem tovább,csak megosztottam a véleményem.
Elnézést ha valakit megbántottam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Talán az egész VENTI közösség elgondolkodhatna, hogy a wotinfo.hu-n kialakult elmúlt mondjuk 1.5 történéseiben mennyi szerepe volt. Hányszor írtatok hülyeséget és provokáltatok? Hányszor szólt az egyik VENTI-s a másikra, hogy "hé haver, oké-oké, de lehet tényleg gondolkozzunk már először, mielőtt visszatámadunk, mert lehet van valami abban amit mondanak".
Szóval lehet itt most puffogni, hőbörögni. De a sok anyázás és baromság elterjedésében markáns szerepet vállaltatok. Lehet itt most kipécézni egy-két tagot, de ettől nem lesz jobb senkinek.
Ahhoz, hogy egyről a kettőre jussunk, ahhoz nektek is sokat kéne tenni. De se akarat, se szándék nincs.
Kedves Hunyadi,
Neked nincs rálátásod, hányan és hányszor dolgoztak azon klántagok, hogy a privát Facebook oldalon próbálják lecsillapítani a kedélyeket.
Nekem most már ebből az egészből úgy van elegem, ahogy van. Sokáig "szórakoztató" volt feljárni erre az oldalra, de nekem semmi nem hiányzik, ami gyomorideget vagy feszültséget okoz bennem. Erre van az életben több tucat nem szabadon választható körülmény, úgyhogy ki tudom élni a feszültség kezelésemet máshol, csakhogy ne tunyuljak el.
Kedves moderátorok, adminok,
nem tudom, hogy kell pontosan megfogalmazni, de gondolom értitek mit szeretnék: kérném a hozzáférésem törlését.
Köszönöm!
Ne csináld már!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Ne haragudjatok, de eléggé röhejes amit csináltok. Én mint "kívülálló" persze könnyen mondok ilyent, de én így látom. Én úgy nevelkedtem,hogy mindenkivel próbáljak úgy beszélni, ahogyan én elvárom, hogy hozzám szóljanak. Bevallom, nem mindig sikerül, vannak emberek akiknek a puszta látványa is idegessé tesz, de vajuk be gyökerek mindig is lesznek. Elég sokat kaptam az életben már, s megtanultam elengedni a fülem mellett a szavakat. Az sem érdekel, ha az édesanyámat lekurvázzák. Én tudom , hogy nem volt az, bár csak az lett volna szegény megboldogult, talán könnyebb élete lett volna. Na de nem lelkizem tovább,csak megosztottam a véleményem.
Igen csak itt az a baj,hogy mindkét fél részéről kölcsönös utálat alakult ki az utóbbi időben.Az idősebb srácok(szándékosan nem használom a klán nevét,mert nem szeretnék általánosítani) nem tolerálják valószínű,ahogy hozzájuk szól egy pár egyén,de ez mind arra vezethető vissza,hogy ment köztük a vita rendesen és van amikor direkt provokatívan szólnak hozzájuk
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Igen csak itt az a baj,hogy mindkét fél részéről kölcsönös utálat alakult ki az utóbbi időben.Az idősebb srácok(szándékosan nem használom a klán nevét,mert nem szeretnék általánosítani) nem tolerálják valószínű,ahogy hozzájuk szól egy pár egyén,de ez mind arra vezethető vissza,hogy ment köztük a vita rendesen és van amikor direkt provokatívan szólnak hozzájuk
Ahogy látom szerencse, hogy egész nap dolgom volt és nem tudtam még felnézni sem ide.
Én sem tudom mi volt,mert nemrég értem haza,de a reakciókból következtetve,nem sokkal lehetett különb a múltkorinál.
Ilyenkor a legegyszerűbb, aktuális vetületét kell megvizsgálni a problémának. Jelen esetben normális medrű beszélgetés, vita folyt a cikk alatt, érvelések oda-vissza, stb. egészen addig míg egy konkrét, témához már közvetlenül nem tartozó szándékos odaszúrás nem történt.
A további ide írogatást meg kérném mellőzni innetől a témában.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, MPeter71, 19287d58816f35754c4393db64367f89
9 éve 1 hónapja#203548Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Sziasztok!
A kérdésemet, illetve az észrevételemet Jactornak címzem elsősorban de, ha akad köztetek olyan aki tudja a választ a következőkre, neki is megköszönöm. Nos amikor nem vagyok belépve és kattintok a fórum vagy a cikk hozzászólásokra, akkor mindig a legutolsó íráshoz ugrik. Eddig ez rendben is van. Viszont bejelentkezés után a rendszer teljesen felborul. Mikor kattintok az adott cikkre, néha a legelső kommenthez visz, de legtöbbször három-hét oldallal is hátrébb dob, mint én azt szerettem volna. Na nem egy eget rengető probléma ez számomra, csak nem értem mitől lehet. Az oldal saját bug-ja lehet? Esetleg a profilomban kellene valamit átállítani, hogy normálisan működjön? Minden az eredeti beállításokon van.
Előre is köszi a választ!
Ha be vagy jelentkezve, a fórum hsz link az adott topikban általad utoljára olvasott hsz-hez dob közvetlenül (mivel így képes rögzíteni hogy hol hagytad abba úgymond az adott topikot).
Ez nem bug, ez így logikus
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."