Jelenleg 99 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 11 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 12 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 19 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Adminok figyelmébe

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203636 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Aki azt gondolj, hogy modinak lenni az olyan könnyű, tessék próbálja ki!
A többség mindig a modikkal van elfoglaltak,sírtok mindenért mint a fürdőskurvák, közben meg felnőtt emberek vagytok!
Akinek nem inge...
Én nem kérek acc törlést..

P:S. minden ilyen marakodás csak a wotinfo kozosségét rombolja..,szeritem inkább orulni kellene,h vagy egy oldal ahol vannak magyarok a világ minden tájárol ..,és ossze kot minket valami...,privát vélemény
Akinek ez nem tetszik Jacktornál reklamáljon.., sorry fonok :D

Sorry,h bele pofáztam :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DrGoodBad, bodzy
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203638 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Ti mind ostobák vagytok! Mer' sosem gondolkoztok! Tudjátok ti milyen az, mikor melléharapok a szendvicsnek idegességemben? Tiszta majonéz lesz a képem! Zen-buddhista lélekkel ülök le ide és mindig úgy állok fel, hogy kopasz vagyok a végére! Most is tökre beledurciztam a párnámba, hát ezt akarjátok? Hogy sírjak? Tiszta vörösek a szemeim a wotinfó miatt, ezért odabent mindig azt kell hazudnom a főnökömnek, hogy belenyúltam a buszon a szemembe! És még én vagyok a hülye!!!
A moderátorok meg korruptak, meg lefizetettek és állandóan részekre hajolnak, egyszerre többre is! Nem is hiszek nekik, úgy is csak bannolnak, mint az Erdogan! Már azon is elgondolkodtam, hogy csúnyákat írok, de fölösleges, mer' úgy se értenétek! Ha nem kezdtek el sürgősen lenyugodni, esküszöm rávesztek valami durvára!!!
Na, nem gépelek többet, mert lejön a körömlakkom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Camper03, bodzy, DarkRaven73, Bhalangir
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203639 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Figyelem: Spoiler!

Velem is volt valamikor konfliktusod?Sztem csak vitáztunk egy elméleten. Már nem is emlékszem rá. Mondjuk én alapvetően ilyen vagyok, ritkán emlékszem a rossz dolgokra. :-) Egyedül Dodge stílusa volt az, ami igazán kiverte nálam a biztosítékot, de úgy látom, ha vissza-vissza is tér, mindig kap egy kis kényszerpihenőt. Szerintem most front van, azért megy ez a nagy szájkarate... Peace! :wine:
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203641 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
CrawlingChaos

Ezt én is meg csináltam,aztán rájöttem miért is én menjek innen,és az(azok) akik csak be szólni tudnak meg tovább maradjanak? Ezzel csak nekik okozok örömet,hát nem fogok én előttem bármilyen jól nyomják a játékot egy nagy nullák emberileg így figyelembe sem veszem őket,erre őket is meg kértem. Amikor látok valamelyiktől csak egy kis tank.png amire azt tudja mondani igen ezt én csináltam,és azért szartam el rá több órámat,hogy egy pár embernek segítsek,örömet okozzak vele,onnantól figyelek rájuk mit írnak. De míg minden hozzászólásukban csak be szólni tudnak bárkinek addig nullák számomra.
Mikor ki jött a 9.15 verza ide linkeltem egy pár mod-ot ami az oldalon kint volt,vagy van is és már megjelent akkor reggelre egy nem "keresztény" oldalon,volt közte egy sima textura csökkentő mod ami nem tilos ,mivel gyenge géppel rendelkezőknek készült ebbe belekötött valaki,majd moderátor ugrik rá töröl,kérdezés nélkül.....csak pont azt az egy modot nem,nekem akkor ebből lejött valami,s úgy döntöttem inkább lépek ,ilyen játék szabályok mellet nem játszom. De aztán priviben le beszéltük valakivel,s rájöttem ,ha én húzok el akkor csak alájuk adok lovat.
Végül annyi nekem nincs sok köszönetem a nevem mellet de az mind megérdemelten van ott,nyugodtan meg lehet nézni mennyit voltam,vagyok jelen abban a bizonyos klán topikban ami én még mindig úgy érzem ,hogy tartozok és a közeljövőben fogok is valószínűleg majd,hogy mennyi köszönet jött onnan(tudom már volt erről is vita,hogy ott direkt nyomják egymásnak a köszöneteket a tagok ) és mennyi azért amit le tettem az asztalra,vagy egy két embernek segítettem.

Volna még mit írjak ,de már így is meg szegtem azt a magamnak tett ígéretet,hogy többet vitába nem szállok senkivel,de el kellene gondolkodni picit azon is ,hogy mind ahányszor vihar van a biliben kiknek köszönhető,és amilyen irányban megyünk ennek nem lesz jó vége,mert normális gondolkodású,felfogású ember nem tudd át siklani ennyi butaságon,szemétkedésen és inkább tovább lép....de akkor végül kik fognak majd maradni? Na ezen tessék el gondolkodni.

További szép estét mindenkinek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203645 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Tisztelettel kérem az Adminisztrátor ÚrElvtársakat, hogy csináljanak egy Colosseum - vagy Aréna, vagy Gumiszoba, vagy mit tudom én - nevű topicot, ahol a Gladiátor ÚrElvtársak kulturált körülmények között békésen, mások által nem zavartatva, nyugodtan tovább öldökölhetik egymást, és minden olyan hozzászólást, telesírt papírzsepít és egyebeket, amely dolgok nem ide tartoznak, mozgassák át oda! Ne várják meg ezzel Jacktort, mert ha a Főnök meglátja, hogy megint tele van szemetelve az Admin topic, rossz vége lesz... Dixit!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, DarkRaven73, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203648 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Vagy Sileant mode..............rálni kellene :D
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203654 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Vagy Sileant mode..............rálni kellene :D

(aim)bot legyen benne?:evil: :P
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203706 Írta: Dreherland
Megválaszolva: Dreherland
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam az írásokat de most egy kicsit nálam is keverte a biztosítékot Hunyadi hozzászólása. Az idősebb generáció eltűr nagyon sok mindent de az hogy modortalan és nem igazán normális stílusban általánosítanak némelyek csak mert ez a játék megy nekik nem igazán életszerű, elfogadható. Szórakozni járunk ide vagy játszani a szürke mindennapok taposómalmát elfelejteni és a munkahelyi fáradalmakat kipihenni. De néhányan túl pihentek és csak a szurkálódás és a többiek molesztálása okoz kielégülést. Gratulálok nekik! Csak ennyit akartam! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203754 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Bhalangir
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203827 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Sziasztok!
Szeretném a Vidám Percek Méreg Ellen! topikban belinkelt #203808 videómat töröltetni.Igazuk van a srácoknak. ;)
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203828 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Sziasztok!
Szeretném a Vidám Percek Méreg Ellen! topikban belinkelt #203808 videómat töröltetni.Igazuk van a srácoknak. ;)

Törölve.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #203831 Írta: Szete58
Köszönet!

Ha lehetne: a reagálásomat töröltem ugyan, de azt is, és az Imre rám való reagálását is kérném törölni, ha lehetne... ne maradjon ott semmi!

Időnként a kollegáim visítoznak, hogy mennyire nehéz dolguk van... ha már nem jön be az, hogy „Ti egy légkondicionált irodában ültök, míg mások 40 Celsiusban aszfaltoznak”, elő szoktam szedni néhai II. Ramszesz korrektorait:

- Hé, Szinuhe! Mássz oda föl, igen, a fáraó feje mellé... nem, nem hetvenöt láb, csak hetvenhárom könyök magas, és vésd ki onnan néhai I. Ramszesz összes titulusát...

- Kész? No akkor mássz át a szobor orrához, és vésd be II. Ramszesz fáraó urunk valamennyi titulusát! A Nílus védelmezőjét ki ne hagyd, mert felzavarlak megint az állványzatra! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, DarkRaven73, Sics
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203836 Írta: Szete58
Köszönet! :great:
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203862 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
Sziasztok!

Az official site linkje törlésre került? Ha itt elolvastam mindent, azon keresztül léptem át :)
Téma zárolva.
9 éve 1 hónapja #203863 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!

Az official site linkje törlésre került? Ha itt elolvastam mindent, azon keresztül léptem át :)

A lap alján keresd! Talán ott van. :P ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rezsi70
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 6 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.