Dodgenak tökéletesen igaza van ebben a kérdésben. Én is hasonlóan válaszoltam meg az adott kérdéseket mint Dodge. Nyilván stílusilag nem vagyunk egyformák, de a mondanivaló mindkettőnk részéről ugyanaz volt.
Elég durva gyomlálást kellett tartani a linkelt modokban.
Ami pedig Dodgeot illeti, az első artys cikkem nem sikerült olyanra mint szerettem volna, így egy magánbeszélgetés folyam eredményeként megírtam a "javított" második részét és Dodgeot kértem fel arra, hogy lektorálja. A cikk olyan állapotba került, amire Dodge is azt mondta, hogy véleményezésre bekerülhet ide, illetve a nevét adta a mellé, hogy lektorálta. Amennyiben Doddgeal arty kérdésben ide el lehet jutni, akkor azt gondolom, bármennyire is kritizálják a stílusát, aki vele vitába keveredik annak is bőven lenne elgondolkodni valója pár dolgon.
Más részről pedig a korábbiakhoz képest igenis láthatóan lightosabban nyomja és mostanában nem egyszer hagyta ott 3. körre a vitapartnert normálisan, miután látta, hogy ész érvekkel nem meggyőzhető. Látszik, hogy próbál változtatni, aki ezt megkérdőjelezni az egyszerűen csak trollkodik.
Természetesen a korábbi személyes ellentétek az más kérdés, de az meg moderálva lett és ha jól gondolom eljutottunk odáig, hogy inkább nem kommunikálnak egymással.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."