Kérnék egy "gyomlálást" a VENTI tpocba. Szerintem tudjátok mit kérek. Köszönöm!
Nem találtam semmi kivetnivalót most Dodge hozzászólásaiban. Ventisek valóban "gúnyolódtak",így nem kell csodálkozni hogy odatévedt.Kétlem hogy másképp "offolt" volna a témában.Ha elsiklottam bármi sértő szó,mondat,hsz felett akkor kérek linket és törlöm.
Mint a VENTI tagok ismerője és barátja támogatom Hunti javaslatát.
Bár kétlem, hogy könnyes ölelkezés lesz a dolog vége, de eddig nem volt semmi durva.
Van egy teljesen felesleges ellenségeskedés a háttérben, ha ez a beszélgetés normális hangnemben marad, akár hozzá is járulhat a kölcsönös megértéshez.
Mondjuk ehhez mindkét félre szükség van......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
A további békés fórumozáshoz kérdezném amit már más is kérdezett korábban: nem lehetne a profil alatt egy checkbox amiben ki lehetne jelölni azokat a fórumozókat akiknek a hozzászólásait nem akarom látni? Hihetetlen nagy segítség lenne sokunknak.
Szia Hunti. Én meg kaptam ami jár a nem ide való posztolásért. Ez rendben is van.
De aki engem provokált,sértegetett [moderálva] az is meg kapta ami neki járna?
AW. Ts.-en te vagy fenn ezzel a névvel?
Most is te sértegeted.
Nem ismerem azt a TS-t szóval biztos nem én vagyok.
Ok. Akkor ha nekem sem tetszik valamelyik poszt. Én is írhatok olyanokat mint nekem írtak tegnap?
Nem tudom mi a problémád.Minden törölve lett.2 csúnya,sértő szóért senkit se fogok kitiltani.És ezt most fejezzük is itt be,ha nem tetszik a moderátorok tevékenysége,Jacktornak lehet emailben jelezni.
Last edit: 9 éve 2 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
A Wargaming által tiltott dolgot raktál fel, amiért örülhetsz hogy nem bannoltak örökre, hivatalos fórumon már az accod is odaveszne.
Linkeld már be mit is tilt a Wg. Eu. szerveren. Előre is köszi.
Például az account kereskedelmet.De a warpack tartalma is tiltott.
Az ominózus két posztot nem lehetne a WG-nek ticket formájában elküldeni? Puding próbája az evés. Kiderülne, hogy tiltott-e a dolog vagy sem. Nekem azért lenne egy tippem arról, hogy mi tiltott és mi nem.
eu.wargaming.ne...es/391
A warpackhoz most nem kerestem semmit,de le van írva milyen modokat tilos készíteni,így gondolom használni is tilos azokat.
Last edit: 9 éve 2 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, MPeter71, DarkRaven73, Diarmand
Az miért van, hogy ha írok 1/4 oldal szöveget és beszúrok 3 képet akkor nem jön létre bejegyzés, mert összeomlik, és elveszítem a szöveget is? Rohadt idegesítő, hogy gépelhetem be újra!
Korábban már jártam így, de azt hittem véletlen volt, mostantól rakhatom vágólapra a cuccot mielőtt elküldöm.
Bocs a morgásért, csak kicsit felhúztam magam. A válasz továbbra is érdekel, hogy mire érdemes figyelni, illetve ki tudjátok-e javítani, hogy újra lehessen 3 képet beszúrni. Köszönöm!
Az miért van, hogy ha írok 1/4 oldal szöveget és beszúrok 3 képet akkor nem jön létre bejegyzés, mert összeomlik, és elveszítem a szöveget is? Rohadt idegesítő, hogy gépelhetem be újra!
Korábban már jártam így, de azt hittem véletlen volt, mostantól rakhatom vágólapra a cuccot mielőtt elküldöm.
Már jártam így én is, a képek méretével volt a gond.
Már jártam így én is, a képek méretével volt a gond.
De régebben csak akkor volt gond, ha több képet akartam feltölteni. Azt még meg lehetett oldani úgy, hogy nekiálltam szerkeszteni a posztot, és közben be tudtam szúrni az újabb képet. Most viszont már egyet se enged. Úgyhogy nincs kép, marad a wotreplays hivatkozás. Ha valaki kíváncsi, ott megnézheti a lényeget.
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja#200840Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az adott alkalommal max. 3MB-ot tölthetsz fel (a fájlok száma tök mindegy, az összméretük a lényeg). Ha ezt túlléped, eldobja magát. A szerkesztésnél pótlás azért működik, mert az már egy másik alkalom. Bár a 3MB sem kicsi, de most felemeltem 5MB-ra a korlátot.
Last edit: 9 éve 2 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73, Tettigonia, jamon_serrano
Én úgy vettem észre, hogy valamelyik patch után, már nem tudom melyik, de mostanában ( 9.13, 9.14 ), a screenshot-ok mérete a duplájára nőtt. Pontos méretet most nem tudok, de múltkor amikor én sem tudtam feltölteni, akkor néztem. Valami ilyesmi volt, 3kép/ 3MB körül. A régebbi képek meg 3kép/1,5MB környékén.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Tettigonia
Az adott alkalommal max. 3MB-ot tölthetsz fel (a fájlok száma tök mindegy, az összméretük a lényeg). Ha ezt túlléped, eldobja magát. A szerkesztésnél pótlás azért működik, mert az már egy másik alkalom. Bár a 3MB sem kicsi, de most felemeltem 5MB-ra a korlátot.
Köszönöm az infót! Mint az utánam posztoló is írta, nagyobbak lehetnek a képek, mint régen, ez lehet a baj forrása.
Kérem a az felhasználó fiókom törlését,hozzászólások maradhatnak nem zavarnak,vagy ha valakit igen azok is mehetnek. Köszi az itt töltött időt,jól éreztem itt magam de gyomorfekélyt nem csinálok magamnak.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."