Tegnap éppen mi váltotta ki az illető picsogását? Ezt halál komolyan kérdezem. Véleményem szerint semmi durvát nem írtam, még véletlenül sem szóltam be neki, ezek után abszolút nem értem a reakcióját. Válaszoltam egy kommentre, ami megint arra a gondolatmenetre volt felfűzve, hogy a jó játékosok azért játszanak, hogy mutogassák a statjukat, ami finoman fogalmazva téves. A másik, amire válaszoltam az az, miszerint a WN8 számításba nincs belekalkulálva a győzelem, amihez annyit fűztem hozzá, hogy nincsenek WN8 szerint jó játékosok rossz WR-tel vagy fordítva. Ez komolyan akkora nagy dolog volt? Életemben nem szóltam az illetőhöz, nem is terveztem soha, ő mégis olyan nagy kötelességének érezte, hogy elkezdje a smacktalk-t. Lőtt pár öngólt, megjelent fly haverja is, aki három napon át írogatott nekem és sileannak PM-ket.
Ma egyik kommentjében elítéli a tundrát és a csalásokat en bloc, másodikban linkeli kvázi a tundrát, a fehér kilőtt tankokat és azt a warpackes nyilakat, majd mikor beszólok emiatt, egy értelmes mondatot nem képes összerakni. Nem igazán érdekel, hogy ő mit használ vagy nem, de csalásokat ne osztogasson már meg.
A legtöbb, amivel fel tudott hozakodni, megint az "IRL jani vagyok", ami valahogy nagyon jellemző arra a bizonyos társaságra, csak éppen senkit nem érdekel egy olyan honlapon, aminek a tematikája egy internetes játék, nem pedig a gyerekek továbbtanulása.
Nem mondom, hogy makulátlan a stílusom, mert a hülyékkel szemben tényleg nem az, de kérlek mutassatok már rá, hogy hol küldtem el egy olyan embert a picsába, aki kérdezett. MPeter felhozhatja okostóni módon a T49-es példát megint majd, de neki üzenem, hogy a számoknak jobban hiszek, mint az "érzéseknek". PM-ben is megkerestek páran és ők is normális választ kaptak, de ha valaki ilyen okoskodó, hozzá nem értő módon írogat, akkor nem fogok mézes-mázosan fogalmazni.
Túl narancs ez a fórum nekem, úgy érzem...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."