Jelenleg 348 vendég és 5 tag online

2021. február 22. 15:51

[Sandbox] HE lőszerek: Visszajelzések és reakciók

Írta:
(29 szavazat)
56 hozzászólás

Az előzetes felmérések eredményei alapján kijelenthető, hogy a felülvizsgált mechanizmus kulcsfontosságú aspektusait jól fogadták a teszterek - a vélemények 70%-a pozitív volt. A játékosoknak különösen a következők tetszettek:

 • Jelentősen csökkent a HE lőszerek által okozott kár mértéke, mikor egy erősen páncélozott jármű frontpáncélját találták el.
 • A fejlesztett felhasználó felület értesítései a találatokról és átütésekről.
 • Annak képessége, hogy a HE lőszer minimális sebzést okoz, mikor eltalálja a páncélt.

Jelenlegi még megvitatandó kérdéskörök, mindezeket még gondosan elemezniük kell az eddig összegyűjtött adatok alapján:

 • A HE lőszerek képessége arra, hogy áthatoljanak az oldalsó szoknyákon és a láncokon.
 • Az új mechanika hatása az olyan normál és prémium járművekre, melyek He lőszert használnak elsődleges lőszerként (KV-2, FV 4005 Stage II, stb.)
 • A HE átdolgozás hatása a könnyen páncélozott járművekre.
 • A HE lőszerek által okozott kritikus találtok száma.
 • A gyors, nagy átütésű HE lőszerekkel ellátott járművek teljesítménye (különösen a kerekesek).

A következő HE teszt március végére, április elejére lesz várható.

Utoljára frissítve: 2021. február 22. 16:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikroby · 4 hónapja
  Én nagyon is szeretném, ha maradna a jelenlegi HE.
  (indok: https://youtu.be/TKgWcf0NrnM )
  De ha megváltoztatják, márpedig meg fogják, akkor majd kitalálok mást.
  Ez van, ezt kell szeretni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nem_vagyok · 3 hónapja
   Ezekbe ezután is bírsz lőni 1000-et ha átütöd, de ha nem akkor majd ilyen 100-at csak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 4 hónapja
  Tegnap megint egy olyan dolog történt velem, ami miatt még jobban várom ezt a repesz átdolgozást. Mausban ülve volt ellenem három 60 tp, abból 2 először golddal lőtt, természetesen nem ütöttek be, így töltötték a HE-t, a 3. alapból azzal lőtt, ezenkívül volt még egy E100 is a csatában, akinek szintén az elsődleges lőszere a repesz. 300-400 között sebzett a lövedékük, még megesett, hogy én pattintottam őket. Megfigyeltem és a csata végén 2000 sebzést kaptam be összesen, ami mind repesz volt!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _tothjanos_ · 4 hónapja
   .....és Te ágyú nélkül megetted őket rammolással!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nem_vagyok · 4 hónapja
    *Zuhanással, mivel a csíter modommal felkapaszkodtam a ház tetejére és onnan majd 200 tonna esik, szegény repeszes 60 szörnyet is halt, nem beszélve a földrengésről, amit 3 pályával arrébb is észleltek az artysták, akiknek emiatt szétesett a célkereszt célzás közben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tamás.kovács · 4 hónapja
   Majd ha te fogsz Maus ellen játszani,akkor meg majd,de jó is lenne az a HE damage mi?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nem_vagyok · 4 hónapja
    Arra ott van a kettes gomb
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_ · 4 hónapja
     ...ááááá most csalódtam benned! Te komolyan képes lennél goldot lőni egy akármilyen tankra?!?! Ugyeugye!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _tothjanos_ · 4 hónapja
  Bocsánat....csak én nem vettem észre, hogy a toronycsodákat meg elfelejtik nerfelni páncélügyileg?Azért az vicces, hogy a Chief, SC, STB 1, 260, stb. fanok patakot fakasztó sírására az egyetlen lőszer típust kiherélik amivel egy ilyen ótvaros bunker tankot lehetett bontani! Most akkor az a cél, hogy tovább mélyítsék a tankok közötti egyensúly hiányát?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tybur0n · 4 hónapja
   tenyleg toronycsodanak nevezted az stb1 et?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_ · 4 hónapja
    Te minek neveznéd? Már ha tudsz vele játszani?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     finn95 · 3 hónapja
     Ha tudsz játszani akkor hull-down-ba is beütöd az STB-t simán.. egyrészt van 1 hatalmas kupakja, másrészt szemből be lehet ütni a tornyát (nyilván, meg kell hozzá nyomni a kettes gombot, de t10-be gold nélkül kb csak arra vagy jó,hogy dmg-et adj az enemynek).. meg egyébként (mint STB tulaj szomorú tapasztalat,hogy a) lövegpajzsot is be szokták ütni (ami vicces, tenkintve,hogy tanks.gg szerint lehetetlen )
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 4 hónapja
   Képzeld el CWn Himmelsdorfot ezzel a változtatással. Eddig legalább repesszel lehetett bontani.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_ · 4 hónapja
    Pl erről beszélek!!!!.....jön veled szemben egy 10 Chif/SC, meg 5 907/ STB csürhe te meg mi a szart tudsz csinálni?!?! Legyen tele ezek tornya is 0,35/0,4 pontossággal biztosan eltalálható gyenge ponttal akár hulldown pozícióban is!!! A magam részéről én nem a HE lőszerekhez nyúltam volna hozzá hanem a repeszpáncélok hatékonyságának drasztikus javítása felé vinném el a dolgot! Legalább lenne értelme használni! De hát ugye akkor a ninja képességű "drágaszágokról" valamit le kellene hagyni a felszerelések terén....az meg milyen már?!?!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Golza · 4 hónapja
     a repeszpáncéllal egyszerre két legyet is üthetnének, mert "aza zarty ellenis véd"
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tamás.kovács · 4 hónapja
      Azt kéne csinálni,hogyha van repesz páncélod,mármint a felszerelhető változat,akkor az lefelezi a repesz sebzést,és ad 20% esélyt a pattintásra,így aki super heavykkel gamel,legalább tudna védekezni repesz ellen,de így most,még egy medium tank is kemény lesz,mint a fagyott kutyaszar repesz ellen! Így akkor nem lenne sírás rívás,hogy a 300as frontomba 500at lőtt egy FV,ha használsz repesz páncélt,akkor az csak 250 lenne és problem megoldva! De nem,ehelyett minden repeszt el kell baszni,majd kíváncsi leszek,mi lesz a 183mm-es ágyúkkal....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Feri38_HUN · 4 hónapja
  A HESH nem ugyan az mint a HE,kedves fejlesztők.Ezt majd tessék figyelembe venni.A HE főleg élő erő ellen használatos,a HESH pedig páncél ellen van kitalálva.Vagyis a HESH páncéltörő lőszer.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tamás.kovács · 4 hónapja
  Hát azért tehetnének kivételt,például az fv4005 és hasonló társaival! Azt megértem,hogy egy 120mm-es HE nem b@sz agyon egy Maust,de azért egy FV4005 és FV215B (183) a 183mm-es ágyúval hát na.... Csak egy "hajó" ágyúról beszélünk,ami azért nehogy már ugyan olyan szarul sebezzen,mint egy 100mm-es...Azért én csak a kaliberhez kötném a HE sebzést. Sokszor volt vicces,amikor az fv4005öm belelőtt az IS3-ba szemből 200at. Most meg majd ez lesz az alap,hát nem örülök neki! Az meg,hogy 70%-a pozitív ez kamu,azt mondanak amit akarnak,senki sem tudja leellenőrizni,ez nem olyan,mint a lottósorsolás. Meg a kerekesek is eléggé nagy problémák,hogy sokszor csak critical hit és gurul tovább,mert a kerék felfogja még a jgpze100 goldját is,na ja persze,ezzel kéne inkább valamit csinálni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 4 hónapja
   A sebzés eddig, és továbbiakban sem a kaliberen fog múlni. Ami számít az az átütés, az alfa, a lőszertípus, és a páncél. A jóváhagyott változtatás sem magát a képletet módosítja feltétlenül (ezt ki kell várnunk, ha változik a WG meg fogja osztani) , hanem azt, hogy nem keresi ki a játék a becsapódás helyétől adott távolságon belüli leggyengébb pontot, hanem a becsapódás helye számít.
   Ez azt jelenti, hogy a célzásnak nagyobb jelentősége lesz.
   Pl.: Ott az IS-3 és az FV-td. Ha eltalálod jelenleg a lövegpajzsát az IS-3-nak, mely néhol a rétegelés miatt 400mm fölött is van (effektíven meg még több), akkor a játék veszi a leggyengébb pontot, a felső lemezt, ami 60mm, majd erre számol sebzést. Ugyanez szélsőséges esetben a torony tetejére számolódik, ami csak 20mm, a sebzés undorítóan nagy.
   Persze ez szórakoztató annak aki adja, de nem annak, aki kapja. Bár azt is vegyük figyelembe, hogy az élvezeti faktorát ezen tankoknak (KV-2, FVtd) az adja, ha valaki átüti az ellenfelet és kioszt egy alfányi sebzést. Ez a sandbox alapján nem változik, akár könnyebbé is válhat.
   Például a változtatások nyomán ha eltalálod az EBR-t, akkor biztos be is ütnéd, tehát erre a panaszodra megoldást kapnál.
   A HEAT lőszer természetesen elakad a láncban és a kerékben is(hasonlóan minden más tereptárgyban is), ezért van, hogy nem sebzi meg az eltalált tankot egyes esetekben (de ez egy közismert játékmechanika ugyebár)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 4 hónapja
    "hanem azt, hogy nem keresi ki a játék a becsapódás helyétől adott távolságon belüli leggyengébb pontot, hanem a becsapódás helye számít."Kivéve artyk, azok továbbra is robbanási sugárral fognak rendelkezni. Pedig azok is HE-vel lőnek. Na ez a nem korrekt. A pálya másik végéről lövöldöznek és ugyanúgy sebeznek, mint eddig, szemben egy kukással. Röhej!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kakumix · 4 hónapja
    A teszten 2x lőttem el a kukáskocsival EBR105-öt és ez 2x0 sebzést eredményezett. Első lövés a kerék alját érte nem volt mögötte tank, de a másik a kerék felső felét érte és ez sem sebzett. Cserébe a T92 belém nyomott egy kellemesen nagy 4 számjegyű sebzést (nem emlékszem, hogy több volt-e 1,2k-nál). T62a a domb oldalán ment nekem keresztbe, tőlem lejjebb így a torony tetejét majdnem 90°-ban lőttem el, 0 sebzés. 113v121 esetleg 5A hátuljába sikerült sebeznem egyszer 300-400 közt (nem láncra ment!), de nem erre számítottam mielőtt lőttem . KV-2 hasonlóan gyászosan szerepelt. 0 sebzés a két T8-as csatában.

    Nagyon nem jött be a gyakorlati megvalósítás, még ha a célok egy részével egyet is értek.
    ui.: A Maust majdnem kifelejtettem. Szemből a nyitott motortér felett robbanó 183mm-es lőszer szintén 0 sebzést okozott.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tankocsk · 4 hónapja
   Kérlek szépen áruld már el, miért akarod a JagdpanzerE100 prémium lőszerével (ami nem mellesleg HEAT! és elnyelődik a terepakadályokban, lánctalpban, üreges páncélban és a kerekekben is) beütni a kerekest oldalról? Én sem kedvelem a futrinkákat (kiszorították a sima könnyűtankokat, az artykkal együtt totális camp-festeket hoznak létre, felcseszik az idegeimet, mivel rossz internettel szinte lehetetlen őket eltalálni (pláne lassú lövedékekkel), stb.) , de azt nem értem, mi ez idiótaság, hogy "OP az Ebr, mert még a 420-as átütés mellett is pattanok a kerekéről a JagdpE100-al". Ráadásul te már a sokadik vagy, aki pont ezzel a szerencsétlen példával jössz itt az oldalon, de hogy honnan szeditek, az örök rejtély marad számomra...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tamás.kovács · 4 hónapja
    Ott a pont,amit ce1018,Kakumix és tothjanos írt! A példa lényege,hogy az a szar kerekes,még egy 600-as átütésű ágyút is felfogna,ha lenne,mert így van kitalálva,pontosabban elbaszva! Csak mellesleg elmondom,ha az is2 a dupla ágyút elsütve hátrébb gurul,illetve a való életben az fv 4005 csak úgy tudott lőni,hogy előtte leengedte hátul a tolólapot,mert megdobta volna,akkor szerinted,ha egy pihe puha pöcs kerekes szart oldalba lövök vele,mi lett volna? Hát nem az hogy critical hit és gurul tovább,na ez van itt elbaszva! Nekem az összes tank a játékban ki van fejlesztve,megvan a kerekes fos is nyugi,egyedül a Rinoceronte még nincs,ahhoz kell 100k xp,de az most lényegtelen! Tudom,hogy miről beszélek,ha azt mondom,hogy igazságtalan az ,hogy egy papír fos tud ilyen lövést pattintani! Ráadásul,ha rád jön simán beléd veri az 500akat,mert az ő 105-ös átütése,mindenen átmegy persze és mindezt 70km/h-val teszi!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 4 hónapja
     A sandbox a HE átalakításról szól, miért kell belekeverni a kerekest? Egyébként meg a HE átalakítás a kerekest is érinti, vagyis nem fog 500-at beléd lőni. Úgyhogy nyugi, probléma megoldva.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tamás.kovács · 4 hónapja
      De cserébe legalább,még mindig pattanni fog és nem tudom átlőni azt a szar kereket. Mai napon mentem a Progetto 66-al 242 átütés és 400at sebző ágyúja van. Hát nem a buzi 8-as lynxre leadott első lövés critical hit,elkezdett nyolcasozni a kereke,második critical hit,ugyan úgy ment tovább,harmadik 320dmg low roll rng..... Vannak itt bajok a játékban rendesen. Ha ugyan ezt lőttem volna egy tier 10 lightba,az meg legalább 1200dmg,mert esélye sincs pattanni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bandras32 · 4 hónapja
       Persze hogy van baj. A kerekeseket ebben a formában be sem szabadott volna hozni. De ez a sandbox most nem erről szól. Ha az EBR 105 repeszét kiherélik, az már egy kis nyugit fog hozni, mert mi marad neki? Egy alap 190 pen-es APCR lőszere ami auto célzással gyakran fog pattanni, meg egy 240-es HEAT, amivel szintén célozni kell, vagyis megszűnik az agyatlanul rohangálok és auto-val belelövök mindenbe 4-500-at. Persze ugyan olyan nehéz lesz kilőni, de legalább nem bont le pikk pakk. Egyébként még mindig sandbox, egyáltalán nem biztos, hogy bekerülnek ezek a változások az éles szerverre, vagy nem ilyen formában.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 4 hónapja
    Azért akarja, mert nonszensz, hogy az 1050-et lövő ankom nem sebez be egy pihe puha tankot, ami simán bevinné és simán overmatcholná is. És a másik vicc, hogy a múltkor a Fosch155-be a kukás lőtt szemből 580-at, a furinka, meg oldalról bevitte és lőtt bele 508-at,mert bevitte. Ez tényleg igazságos lesz. A light többet sebez 105mm-el, mint a kikás, vagy a halálcsillag 183mm-el? Ezzel is csak az lesz elérve, hogy ezekben is GOLD lezs használva (ez az egyetlen tank amiben alapból én is golddal tolom.)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_ · 4 hónapja
    Azért az is jogosan elvárható játékelem lenne sztem, hogy a dudva kerekes szarokat legalább ha HE, HESH, KUM lőszerekkel keréken lövöd legalább felboruljon a légnyomástól....a brutális repesz sebzésről nem is beszélve! Mondjuk a mikor a PSZH-t oldalba bactuk egy db kézigránáttal, annak konkrétan beszakadt az oldala + szitává luggatta a repesz! Vili? Kézigránáttal! Nem mondjuk egy 100+ kaliberű tank, vagy módosított hajóágyú repeszromboló lőszeréről beszélünk!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 4 hónapja
  Személy szerint nekem csak jót hozhat a HE átdolgozás, mert nem azzal szoktam lőni alapból a járművekre (Lásd 60tp-vel játszó piroskák: 30 repesz/álcaháló/periszkóp), hanem csak nagy ritkán a belőhetetlen sidscrapelő tankokat, akiket mondjuk azért se lövök át, mert például nagyobb szintűek a tankomnál és a gold se viszi át őket. Tegnap előtt is az új kínai meddel nyomtam, hulldownba harcoltam a vk 100 monstrummal, akin a kisebb löveg volt (320 alfa), és lőtte rám a repszt. Először 150 dmg, második lövés 290 (kettőszázkilencven!!!) dmg. Na mondom szép, 320as alfa az alap lövedék, és repesszel majdnem megsebzi azt úgy, hogy a 60 mm átütésével csak meglövi a frontom, ami 200+mm. Viszont ha a játékosok 70%-ának tényleg tetszik az átdolgozás, akkor az rossz nem lehet. Egyedül még a repesz ágyús tankokra vagyok kiváncsi, hogy azokkal mit kezdenek, ilyen kv-2, sherman jumbo...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 4 hónapja
   Nézd meg pls annak a 100-01P-nek a HE alfáját, mielőtt hülyeségeket írsz. A 320 a normál és a gold alfája. A HE-nek 420. S biztosan a frontodat lőtte, nem véletlen a kupoládat és a 60-as pent az 52mm-es tetőlemezre számolta? Vagy valóban a toronyfrontot és a robbanási sugárba beleesett a 30mm-es teknő fedéllemeze..... Már a mechanika miatt is gondolkodni kéne... mielőtt írsz.
   Ebben az esetben vagy alacsony pen és/vagy dmg RNG-t dobott neki a rendszer összeteheted a 2 praclidat, hogy csak 290 lett a vége.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _tothjanos_ · 4 hónapja
   ...és szerinted az normális dolog, hogy T8-as mednek (még ha prém is) 200+-os a frontja alul felul? Értem én, hogy most a kínaiak seggét kell egy kicsit nyalni, de miért kell ekkora ultra balfaszságokat csinálni? ...és gondolom az is teljesen természetes dolog, hogy te a kínai szarral a VK100, 250 személyes menyasszonyitorta méretű kupoláját 10-ből 11-szer belőheted alaplőszerrel, 0,3+ -os pontossággal?!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nem_vagyok · 4 hónapja
    Miből gondolod, hogy szerintem ez így természetes? Nem, persze hogy nem az, de ha esélyed van megvenni a tankot (amit annyira dicsérsz), akkor élj a lehetőséggel és have fun. De most ne azt nézzük, hogy miért 200+ mm egy 8-as mednek a frontja, hanem képzelj oda akkor egy másik tankot, aminek 200 mm effektív elől a páncélzata és az kapott volna repesszel 290-es dmg-et, az se korrekt. És látod ezért a mobilis tankok a meták, mert manapság nem sokat ér a páncél, ha Ödönke 2x megnyomja a hármas gombot, és elkezd szépen lefarmolni. Még ha te lepattansz 2x róla golddal, addig ő 2x beléd lő 300-400 sebzést.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_ · 4 hónapja
     A mondandódból, a reakcióidból. De tulajdonképen a saját kommentedben leplezed le magad....Ödönke ugye milyen alapon lő pofán HE lőszerrel mikor neked a front páncélod vastagabb mint neki az arany átütése! Komolyan szinte felháborító! Hová tart ez a játék amikor téged megmernek lőni HE lőszerrel....Gondolom a VK100-nak egy huszáros rohammal körbe kellene autóznia téged és csak is kizárólag a motor teret szabadna támadnia rammolással! Bakker! Te nem vagy egyszerű csávó!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      nem_vagyok · 3 hónapja
      Egyébként a 122 TM borzasztó nagy 2 kupoláját, még alappal is beviszi stock löveggel a vk 100. Csak ugye könnyebb lövöldözni a repeszt, mint megtanulni rendesen célozni gyengepontra Úgy érzem te is egy vagy a repesz spamelők közül, hogy ennyire megérint a lőszer átdolgozás. Nembaj, verzióváltásig van időd megtanulni, hogy melyik tankot hol lehet belőni, fel a fejjel
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       _tothjanos_ · 3 hónapja
       T10-be egyes tankokban igen több a repesz mint a gold! De csak t10-ben! Vágod?! Alacsonyabb tierbe csak puha célok leküzdésére vagy foglalást visszalőni használom! A szíved joga ha te nem használod. A te bajod....
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        nem_vagyok · 3 hónapja
        Használom én tesókám attól te ne félj Csak én mértékkel lövöm a biztos papír célpontokra. 5 darab bőven elég szokott lenni minden tankba belőle. Meg ha 3-at ralősz a belőhetetlen tankra, utána már ki se mer bújni a fedezékből. De a magadfajták gondolkozását szeretném megérteni, hogy miért lövik repesszel tier 10-ben azt, amit belőnének akár alappal is egy kis célzással
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 4 hónapja
  Semmi bajom azzal, hogy a fronton nem sebez akkorát, de akkor vigye be a tank hátulját, vagy a motor felülről, ha már tudom, hogy az a gyenge és direkt oda lövök.

  Más: azt is kicsinálják, hogy a tank alá lőjek be, mert ott sebez nagyobbat. Akkor mi értelme lesz ennek a lőszernek? Trackelgetni? ellőni az ellenfél ágyúját? Legtöbbször még az artyt sem viszi át? Most még sebezni sem fogja?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
   • Kiképző
   · 4 hónapja
   beviszi, ha van elég átütésed és nem "autobounce" a szög.
   Röviden:
   Ha a HE képes átütni a páncélt, akkor úgy fog viselkedni, mint az AP/APCR/HEAT lőszer. Vagyis, ha képes vagy átütni a tank motorterét vagy bármelyik részét, de nem overmatch szinten, akkor HE-vel teljes értékű sebzésed lesz. Ellenkező esetben alig kapsz sebzést. Szóval úgy fog müködni a HE, mint most a HESH, csak sokkal kiszámíthatóbban és balanszoltabban, mert az nevetség kategória, mikor látom a streamekben, hogy jön egy idióta nagy kaliberes tankkal és HE-vel sebez 400-500-kat a HT tankokba.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _tothjanos_ · 4 hónapja
    Drága barátom ultra vicces amit írsz! Az a nevetséges kategóri, hogy high tech képességű tankokat tesznek be a játékba ellensúly nélkül! Ami HT-ról te beszélsz azok döntő többsége nem létezett soha a tankelhárító rakéták/ légi hadviselés fejlődése miatt! Na most a tervrajzról kicopyzták a tervezett páncélértékeket és betették mondjuk nyeremény tankna a Jedi képességeivel.....jahh, hogy bunkernek használva csak a HE lőszer bontja a játékba?! Én szívesen lőnék rá tank elhárító rakétával is - hisz az az ellensúlya + a tüzérség - de ugye olyan valahogy nincs a játékba.....Szóval ez a nevetséges!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 4 hónapja
    Igen csak a proléma az, hogy nagyon kevés tankot lehet átütni, HE-vel, mert nagyon kevés tank HE-je van ami át is üt valamit. Tehát mire is lesz jó a HE lőszer? Hogy 100 HP alatti tankokat lőjünk? Aztán vagy besebzi a 100-at, vagy nem, csak 45-öt...Szóval értem én, hogy ne az legyen, ami most van, de akkor mire jó, ami helyette lesz?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.