Jelenleg 184 vendég és nincs tag online

2021. február 22. 06:57

[1.12] Kibővített Battle Pass

Írta:
(19 szavazat)
38 hozzászólás

Egy új valuta, a Token kerül bevezetésre a Battle Pass-ban. Hasonlóakat lehetett elérni a 2020-as Expedíció során, de most már csak a Battle Pass előrehaladás bizonyos szakaszaiban juthatunk majd hozzájuk. A Tokenek becserélhetőek lesznek majd tankokra és egyéb értékes tárgyakra is.

A Tier IX-es tankok ára 5 token lesz, míg a Battle Pass egy évadjában összesen 6 Tokent gyűjthetünk majd össze (fejezetenként kettőt). Hármat kapunk majd a fő előrehaladás befejezéséért és további hármat a Fejlesztett Battle Pass beszerzéséért.

A Tokenek a BP bizonyos szakaszaiban szerezhetőek meg:

 • Alap jutalmak: 5, 18 és 31. szakasz
 • Fejlesztett jutalmak: 11, 24 és 37. szakasz

Csak egy járművet vásárolhatunk a szezon befejeztével. Mindhárom szezon teljesítésével azonban elég Tokent gyűjthetünk majd három tank megvételéhez is.

2021-ben a három szezon márciusban, júniusban és szeptemberben indul el.

Az öt választható tank mellett a következőkre költhetjük még a Tokeneket (nem teljes a lista):

 • 100 kötvény = 1 Token (akárhányszor)
 • 2 db személyes tartalék: +50% kredit 1 órán át = 1 Token (akárhányszor)

A megszerzett Tokenek száma duplázható a Fejlesztett Battle Pass megvásárlásával.

A Tokenek 2021. december 19-ig használhatóak fel, a megmaradtakból utána automatikusan kötvények lesznek.

Fontos: A Battle Pass 4. szezonjának csak egy előzetes verziója tesztelhető most.

Utoljára frissítve: 2021. február 22. 07:27
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Fejes Dávid · 2 hónapja
  Sziasztok!
  Nézegettem a képeket (nem ez az oldalon hanem máshol)láttam hogy 100 meg 1400 credit a nyeremény hát az elég karcsúvalaki azt tudja hogy miért lehet ez vagy csak elírás lehet?????
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Nézegetve az eredeti cikk képeit, bár látszik rajtuk, hogy csak placeholder/kitöltő képek (100 kredit nyeremény elég karcsú lenne ), de azért érdekes, hogy a rózsaszín (bounty) cuccok mind az alsó sorban vannak, azaz a fejlesztett battlepass csomagok részei és az ingyenes részen egy darab sincs. Remélem nem ez lesz a végleges, de mondjuk megértem a WG-t, ha így próbálja rávenni a játékosokat a vásárlásra.
  https://thearmoredpatrol.com/2021/02/21/wot-update-1-12-extended-battle-pass-more-info/#more-106649


  Még egy kérdés felmerül bennem, hogy vajon a fejlesztett csomagokat szezonokra (tavasz, nyár, ősz) vagy fejezetekre (3db tavaszi, 3db nyári, 3db őszi) lehet majd megvásárolni, mert utóbbi esetben lehetséges lenne, hogy valaki a 9 free tokenje mellé csak 1db tokent vegyen. Valószínűnek tartom, hogy nem így lesz, hanem az egész szezonra (a 3 fejezetre) lehet majd csak, de kiderül.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 2 hónapja
  Nem akarják ezt a kötvényesdit megszüntetni? Nem értem mire jó. Úgy is a wg abban érdekelt, hogy minél jobban fogyjon a kredit, mert ha az nincs, akkor nem tudsz játszani, tankot venni. stb. Akkor lehessen már kötvény helyett kreditért megvenni cuccokat, tankokat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 2 hónapja
   Jesszusom.... Gondolkodni próbáltál már? Kredit? Mi a f*szért érdekelné a WG-t hogy fogy a kredited? Nem abból van pénze. Megsúgom, prémium nélkül is farmolhatsz annyit amennyit akarsz millió csatával kredit booster-rel. Nagyjából le van sz*rva hogy te 5000 csatát játszol vagy 50000-et.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bearx · 2 hónapja
   Eleve nem értem miért fáj ez bárkinek is, ha tetszik megveszed, ha nem, akkor is profitálsz belőle valami keveset. Nyilván az eddigiek megásárlása nem volt valami hasznos, talán majd most. Attól még az ingyen cuccok jól jöttek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Gondolom a kérdésed költői volt. Nyilván nem akarják megszüntetni, mert akkor már megtették volna. Amúgy meg, ha kreditért vehetnéd meg a mostani kötvényboltos prém tankokat, akkor nagyon megcsappanna az egyéb prém tank vásárlás is, hiszen miért vennél a tech tree-ből Amx M4 49-et 10.500 goldért, ha a Libertet kreditért megvehetnéd, stb...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  javadamka1 · 2 hónapja
  Ha ez valóban így lesz, akkor lesz*phat a wargaming. Ezeket a kilences tankokat eddig csak és kizárólag (jó/sok) játékkal lehetett megszerezni (nyilván jobb játékosoknak kevesebb idő, gyengébbeknek több idő alatt, de ez rendben is van). Viszont most, ha jól veszem ki, 9 tokent lehet majd gyűjteni free to play-jel, ami pont nem elég 2 tankra. Szóval a wargiming gyakorlatilag játéktudástól függetlenül rákényszeríti a játékost arra, hogy pénzt költsön, mert ha a szokásos 2 tankot akarod kivenni (főleg, hogy asszem 2 új tank lesz) az egyik szezonban mindenképp meg kell venned az improved passt....Bár reménykedem benne, hogy átalakítják úgy a rendszert, hogy 2 tankot ingyen ki lehessen venni, de őszintén sok reményt nem fűzök hozzá A maradék tokenenként 100 bond meg végképp vicc kategória....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Ha ez a hír most így ezekkel a konkrétumokkal nem sokkal az event előtt kikerült, akkor gondolom nem fognak már változtatni rajta a játékosok hasznára.

   Szerintem ez egyszerűen zseniális. Nyilván pont azért 9 token, amiért a maraton is olyan, amilyen, azaz, hogy ha már beleöltél egy csomó időt, akkor már nem hagyod veszni a már majdnem a markodban lévő jutalmat és inkább fizetsz, legalábbis sokan. Milyen érdekes az emberi elme, mert ha összesen nem 9, hanem mondjuk csak 6 tokent lehetne szerezni ingyen, akkor legyintene rá és örülne az egy tanknak, de így, hogy pont 1 tokennel maradhat le 2. tankról, akkor már nagyon fáj a szíve érte és itt még nincs vége, mert van még egy csavar az egészben, hogy az aki úgy gondolja, hogy a 6-9. free tokent nem hagyja veszni és megveszi az egyik fejlesztett csomagot a 2. tankért, annak lesz 12 tokenje, ami pedig már majdnem elég a 3. tankra, hiszen csak még egy fejlesztett csomag kell és így pont meglesz a szükséges 15 token.

   Csak ámulok és bámulok, hogy a WG ilyen pofátlan módon beletolja a játékosok arcába ezt a manipulatív ajánlatot és működni fog nekik, mert hiába látják majd a játékosok, hogy meg vannak szívatva, úgy fogják érezni, hogy az ingyen megszerzett 1 tanktól már nincs messze a 2. és a 3. tank és emiatt morogva, de fizetni fognak rengetegen.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Shunz · 2 hónapja
    Valószínű nagyobb csapat dolgozik azon, hogyan lehet még több pénzt generálni a játékosokból ilyen sunyi megoldásokkal, mint amennyi fejlesztőjük van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Atilla/Astolfo · 2 hónapja
  Valaki segít abban, hogy mennyibe fog kerülni az improved pass és a szakaszok megvétele? Mert teszt szerveren 100 gold volt az iproved, 130 az összes szakasz, ez háromszor. Tehát 300+390 gold elköltése után már volt phaese 1-em, mint egy pár perc alatt. biztos ez??? Mert így túl könnyűnek tűnik... 690 gold/1db jutalom kilences Miiiiiii????? Most komolyan a egy adta ezt ki, vhogy túl kedvesnek tűnik. Persze a másik meg, hogy decemberre már minden pirospozsgás amatőr jutalom kilencesével fog a csatákban baromkodni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pepero · 2 hónapja
   Gondolkodjatok kicsit!Végignyomod a BP. mindhárom szakaszát. Kapsz 3 tokent. Megveszed mindhárom fejlesztett szakaszt, lesz még három tokened. Az összesen hat token.A három fejlesztett szakasz 18-20 ezer gold. (kb.: 18 - 20 ezer Ft.). Ez esetben egy IX. jutalomtankért fizetsz 20 rugót és nyomod ezerrel. Kapsz hozzá némi sallangot is.Ezért a pénzért játék nélkül megveheted az időnként kiírt Challenge-n megszerezhető nyolcas tankot (prém, és többnyire használható) a sallangokkal. Játszanod sem kell. Ha sokat játszol , akkor kedvezménnyel vásárolhatsz, ami javít az arányon.Ha nem veszel fejlesztett szakaszt, lesz 3 tokened, kapsz érte 300 kötvényt, ami nem nagy erőfeszítéssel a napi küldetéssel megszerezhető pár nap alatt.Ha valakinek megér 20 K goldot, akkor csak - HAJRÁ!!!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    A fenti leírásban zavarók az évad, fejezet, szezon kifejezések. Én úgy értem, hogy lesz 3 szezon (tavasz, nyár, ősz). Mindegyik szezonban szerezhető 3-3-3 token ingyen és 3-3-3 token az aranyért megvásárolható fejlesztett battlepassal. Azaz ingyen 9, vásárolva további +9 (azaz összesen 18) token szerezhető meg.Azaz free to play-el 1 db tank szerezhető, egy fejlesztett battlepassal 2, két fejlesztett battle passal 3 tank gurulhat be a garázsba.
    Angol nyelvű forrás:
    https://thearmoredpatrol.com/2021/02/21/wot-update-1-12-extended-battle-pass-more-info/#more-106649
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Tavaly egy szakasz 6500 volt, hasonló lesz most is, szerintem, de mivel felosztották 3 részre a szakaszt is, megeshet, hogy mindeniket külön meg lehet venni. Szóval most még nem tudható pontosan, de időben megtudod.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 2 hónapja
   Azt emlitették hogy kB 5-6k gold lessz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 2 hónapja
  "A megszerzett Tokenek száma duplázható a Fejlesztett Battle Pass megvásárlásával."
  "100 kötvény = 1 Token (akárhányszor)"
  Nnna végre! Csak eljutottunk oda, hogy goldért lehet kötvényt venni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 hónapja
   Alaposan félreérted. Azzal, hogy megveszed, csak a lehetőséghez jutsz hozza, hogy teljesíthesd azt a feladatot is ami még ad tokent.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 2 hónapja
    "csak a lehetőséghez jutsz hozza, hogy teljesíthesd azt a feladatot is ami még ad tokent". Ezt a fenti leírásban hol olvashatom?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 2 hónapja
   Az elírás szerintem, ezen szakadtam mivel max 6 tudsz gyűjteni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU · 2 hónapja
  Keresztkérdés...Ha nem váltom be a tokent, magammal vihetem a következő Battle Pass-ba???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 2 hónapja
   Dec 19. Után automatán kötvényre váltodik
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 2 hónapja
   Ebben az évben a battle pass 3 szakaszra bomlik. A szakaszok között a tokenek megegyezőek, így halmozhatod őket karácsonyig. A következő évre (2022-re) nem tudod átvinni a tokeneket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 2 hónapja
  Segítene valaki, ezek a 9-es tankok prém tanknak minősülnek avagy nem. Legénység képzésrre lehet használni ezeket?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 2 hónapja
   Ezek 9-es nyereménytankok, tehát nincs nekik speciális kreditszorzójuk, de legénységet (nemzeten és típuson belül) lehet bennük képezni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    alphajet · 2 hónapja
    Köszi!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.