Jelenleg 176 vendég és nincs tag online

2021. február 17. 07:57

Prémium ajánlat: FV4202

Írta:
(18 szavazat)
8 hozzászólás

A csomag ára: 7.800 Ft (tank + 14 nap prém + küldetések + tartalékok) | Tank elemzése: LINK

Utoljára frissítve: 2021. február 17. 07:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi · 1 hónapja
  trash tank..a wérgéming egyre inkább hulladékokkal akarja kiszúrni a szemünket nem tudom bisztos megéri nekik hogy senki nem veszi...tegnap dög kettő ma meg ez a foskupac egyre szánalmasabb a wg
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CorradoCattani · 1 hónapja
  Nagyon gyenge tank, szinte csak negatívumokat lehet rá mondani. Én sohasem játszottam vele, de ha szembejön velem egy meccsben, a legkisebb félelmet sem érzem az irányába, mert nincs elrettentő ereje. Számtalan használhatóbb, és erősebb med van a játékban. Nem ajánlom a megvételét senkinek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 1 hónapja
  Ez volt az első tank, amit kivettem, amikor az új toborzó program elindult. Úgy, hogy ergo nem fizettem érte valós pénzt úgy azt mondom egynek elmegy, de megvásárolni nem hiszem, hogy érdemes.

  A tornyot ami az erőssége kellene legyen tapasztaltabb játékosok simán belövik (skill4ltu videójában pontosan megmutatja hol lehet belőni). Miután kijött a Cent 5/1 valószínű ez a tank buffot sem nagyon fog kapni. A WG-nek nyilván az az érdeke, hogy azt a tankot ami kevesebb embernek van meg és jobb azt tudja eladni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  5gmann · 1 hónapja
  ÜdvPont egy éve kaptam ajándékba szülinapomra / lol / szerintem nem annyira rossz tank vannak szép csatáim is vele. Néha pattint is, jó az átütés is , kicsit lassú de egy med tank ilyen. 1200- 1600 átlag sebzéssel játszom vele de volt 2400 is, igaz nem vagyok unicum játékos.Farmolásra kitünő főleg ha van prém fiok is mellé.Én ajánlom megvételét!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 1 hónapja
  Nem túl hires gép. A többiekhez csatlakozva jó angol cucchoz hiven az orrában van az ammo rack. Nem emlekszek pontosan már hogy ezt vagy a raacot.. De a keresztben előttem oldalról az elejébe t77 el nyomtam neki 2 lövést és repült a tornya. (Ja és úgy is sérül az ammo rack hogy tracket lőnek. )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 1 hónapja
  Toborzó programban megszerezhető. (szerintem egy kalap sz*r, de lehet hogy bennem van a hiba)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   taragas · 1 hónapja
   Azon kìvül, hogy tornyozni sem lehet vele, és a mobilitàsa sem kiemelkedő, sajnos a legnagyobb gyengéjének az àgyùt tartom. Troll és lassú a lövedéke, az 5/1 meg egy sniper ehhez képest. Papìron alig különböznek, de ég és föld a két tank...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dardanella · 1 hónapja
  Azt hiszem egy, másfél éve kapott valami toronybuffot (végre), így papíron egész szép adatokat produkált. De a valóság más. Hull down-ozni ugyan lehet, de a toronyra még csak goldot sem töltsenek, viszi, mint a vajat. Másban pedig nem kiemelkedő: az ágyú pontossága felemás, az átütés okés, mobilitás közepes. Aki gondolkodik a megvásárlásán, segítek: inkább ne.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.