Jelenleg 236 vendég és egy tag online

2021. február 22. 06:53

Prémium ajánlatok: Object 252U és Defender

Írta:
(14 szavazat)
39 hozzászólás

Alap csomag mindkét tanknál: 11.200 Ft | Tank elemzése

Utoljára frissítve: 2021. február 22. 06:54
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _HENTES_ · 4 hónapja
  Az egyik legnagyobb tévedés volt megvenni ezt a tankot (defender). Megdöbbentő, hogy mennyire nem működik. Csodát nem vártam, én se vagyok top játékos de amit ez művel... Nagy kár érte.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Slandyke · 4 hónapja
   Első sorban a defender(252U) sokkal jobb mint a VK 168.01 P. Én mégis jobban szeretem az utóbbit. Miért is? A defender igazi troll tank. Bármilyen szögből képes pattintani és persze bármikor képes mellé lőni. A VK 168 egy tégla, amit egyszerű az élére állítani és ha az adott irányból lövik, akkor pattan. Ezzel szemben a defender sokkal sokoldalúbb páncélzattal bír, így számomra valahogy nehezebb igazán jól forgatni. A VK 168 ágyúja is jobban kézre áll, mint a defenderé. Szóval szerintem (is) az számít, hogy kinek mennyire jön be egy-egy tank. Nekem a 252U van meg. Azért egyáltalán nem bánom, hogy anno megvettem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Leopardusz · 4 hónapja
   Miért, mit művel?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 5 hónapja
  Melyik az a stat oldal ahol a tankok credithozama is fel van tüntetve? Emlékszem h van ilyen is de nem találom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  colmancer · 5 hónapja
  Szevasztok tankos tesók!
  Bárki bármit is mondjon, egyet ne felejtsetek el: MINDEN játék elméletileg a JÁTÉK-ról és annak örömérők-élvezetéről szól. Nem okvetlenül a fejlődésről, nem a kompetenciáról, nem az eredményekről, hanem az érzésről, a szabadság élményéről és a jóindulat/szeretet csőbe töltött és virtuálkilőtt sebzésnöveléséről szól. Döntsd el mit akarsz és csináld AZT. Ha sebezni akarsz, veress 50.000-et. Ha csak nézelődni, menj gyakorlóba. Ha meg játszani, akkor nézz szét más játékok között is, mert sok itt az teljesítmény-érzelem-virtulérték-huszár, aki álhumor/álokos/stb. értelemben osztja az ész. A végeredmény számít: élvezted vagy nem. Ha nem élvezted: tegyél többet...vagy csinálj mást. Ha élvezted...csináld tovább. Magaddal IS törődj, ne csak a másikkal. Ez elsősorban a TE szórakozásod, csak "többedsorban" a másoké is. Tisztelettel: Béke, barátság és egyetértés (vagy nem). Mondhatnám multikultin is: Peace and L O/Ö V/We and unity. És most jöhet a szarvihar...sz@rok rája ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 4 hónapja
   "Ha meg játszani, akkor nézz szét más játékok között"
   Legjobb
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 5 hónapja
  Üdv. itt is lenne egy olyan kérdésem h melyik a legjobb prém heavy tank?
  Pl melyikkel lehet legjobban keresni, melyikkel a legjobb/élvezetesebb a játék?
  Van esetleg erre is vmi lista mint a prém medekre?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   torta.karoly · 5 hónapja
   1. Defender - jó páncél, nagy alfa;2. E 75 TS - kemény torony, jó sebesség, kellemes dpm;3. 703 II - jó páncél, jó sebzés;4. Somua SM - táras;5. Bisonte 45 - kemény torony, töltési mechanizmusEzek randomra, erődítményre a legjobbak.Farmolni a T26E5-nél nincs jobb.A legélvezetesebb KV-2 (R), de ugye az 6-os.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 4 hónapja
    Farmoltál te már az FCM 50Tvel,meg a Primo Victoriával? Csinálsz pár valamirevaló kört,és olyan pénzeső lesz a jutalmad hogy a szemed is felakad. Csak ne stockos legényekkel menj mert hamar kidobod a tankot a szemétbe,mondván egy hulladék
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 5 hónapja
   Amelyikkel a legjobb eredményeket tudod elérni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz · 5 hónapja
    Ez nyilván egyértelmű, csak na, amig nincsenek meg addig nem tudom esztet...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 5 hónapja
     Úgy van, ahogy perretz mondja. Továbbá a "legjobb/legélvezetesebb" is mást jelenthet, mert a legjobb miben a legjobb? Sebzésben, kredit farmolásban? A legélvezetesebb pedig még relatívabb, mert az meg pláne kinek mi, hiszen ez egy érzelmi dolog. Nekem például az Elc Even 90 az egyik kedvenc tankom, mondhatom, hogy a legélvezetesebb számomra, de hogy a legjobb light? Khm... Legjobban farmol? Khm... Nyilvánvalóan nem, de én imádom, mert olyan pici és olyan jó az álcázása (megfelelő cuccokkal/skillekel), hogy imádom azt a játékot, ami játszani lehet vele és azt el lehet mondani, hogy az viszont teljesen egyedi stílus. Ha te nem ismered kívülről a pályákat, a spot rendszert, a többi tank látótávját / álcázását, akkor nyilván kevésbé élvezetes ezzel is a játék, ezért hiába ajánlanám (meg hát nem is lightot keresel most, hanem heavyt).

     DE vannak az úgy nevezett meta tankok, amik aktuálisan átlagosan a legeredményesebbek a harcmezőn játékos tudástól függetlenül (azaz egy gyengébb és egy erősebb játékos is jobban teljesít vele, mint a tankok többségével). Vannak olyan tankok is, amik egy jó játékos kezében nagyon erősek, de egy gyengébb játékos nem boldogul vele, mert a hátrányait nem tudja kompenzálni játéktudással, ezek nem nagyon tűrik a hibát (Pl.: Borrasque).
     Amúgy az, hogy egy tank hatékonyabb a csatamezőn, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy jobban is hozza a kreditet, mivel minden tanknak más a kreditszorzója. Egy olyan tankkal, amivel könnyebb több sebzést összehozni, az többnyire kevesebb kreditet hoz ugyanannyi sebzésre, mint egy olyan, amivel nehéz jól játszani.

     Itt van egy elég friss tier 8 prémium nehéz ajánló Tankelit-től (magyar nyelvű), ez segíthet az eligazodásban, de azt senki nem fogja tudni neked előre megmondani, hogy te mivel leszel hatékony és főleg, mi az a tank, amit szeretni fogsz.
     https://www.youtube.com/watch?v=Li43Yo-7yvQ&t
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 5 hónapja
     Hiába mondom, hogy pont a Defenderrel, ha megveszed és nem megy vele a játék, az lesz a reakció, hogy nem is jó tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  killfer · 5 hónapja
  Én szeretem. Igazi vadállat, nagyon sok csatát mentem már vele és mindenhol megállja a helyét. Persze a tier X-ben csak okosan! Nekem 400 méter felett is "pontos".Ha nem engedem teljesen beszűkülni a célzókört, hanem az utolsó pillanatban elengedem, akkor még az E25-öt is ellőttem 500 fölött, de a 400 fölötti találatok is rendszeresek. Nagyjából 10-ből 8-ször talál, de ha megvárom,hogy beszűküljön teljesen akkor még 300-on belül sem találok pedig 4 plusszos a legénységem. Én csak ajánlani tudom. Nekem a könnyű tankos játék a nem fekvő. Aki szereti a nehezeket annak jó kis gép lesz és ráadásul farmolni is nagyon jó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 5 hónapja
  Nekem dobozból lett meg ez is és a dupla csövű is.Jó dolog a dupla cső, 5sec 2 lövés között az nagyon komoly előny, ha nem tudod a duplalövést kihasználni, viszont a defivel valahogy simább a játék menet.
  Nehéz a kedvenc osztályom, de mára már szinte játszhatatlan, ezért nem is használom egyiket se.
  Meddel csapatom, néha lighttal, mert azok minden csatában használhatóak kisebb-nagyobb mértékben, így mindig van pozitív bevétel és nincs az, hogy 3 arty leszedi a fél hpmat, mire pozícióba érek és így tovább.
  A prém hevik közül ez a legjobb választás, meg a löwe. A defit nem érzem, hogy valaha is meg akarok tőle szabadulni, a 703ii-t viszont bármikor becserélném egy ebr-re.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leweskocka · 5 hónapja
  Nemétem mit vinnyog itt mindenki..hülye biztos tank nincs..menjetek 10 kört az is6 al ..utána menjetek a defivel..átértékelitek mi a szar.. is6 ot szeretem mai napig..főleg a tier limit miatt..mivel olcsóbb mint utoljára .mondom na jöjjön a defi..14 csata után kellemesen érintett..a 490 es alfa..és a fun páncél.. szórás sem vészes stabival..nopersze nem 400 méterre kell lövöldözni vele,nem arra van..aki meg tier 10 mm ben elöl tolja egy 8 as tankal..ne várjon pozitív élményt..a goldspam miatt nincs már nehézpáncél..de trükközni azért lehet vele
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagypal · 5 hónapja
   A fos és nagy kaki közt is van különbség, de attól még mindkettő szar. A defender használhatatlan, mert mindenhol vannak gyenge pontjai és akkor nem számít a páncél, beütik. Ellenben lassú, lomha, nagyon szór az ágyú
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 5 hónapja
   Teljesen egyetértek veled, nem értem itt ennek a tanknak a lehúzását... Még mindig a legerősebb 8-as prémium nehezek egyike. Legyőzhető? Persze hogy az... alapvetően sokat változott a játék az elmúlt pár évben és rengeteg olyan körülmény van, amikor bármilyen nehéz tankkal roppant nehéz játszani. A matchmaker tekintetében én nem érzem, hogy annyival rosszabb lenne a helyzet a többi tankhoz képest, mint ahogy itt írták. Az viszont tény, hogy 1-1 elleni küzdelmeket rendre nyerem vele más 8-as nehezek ellen és 9-es csatákban is egész jól elvan. 10-es ütközetekben nincs az a 8-as nehéz tank, amelyik jól érzi magát, de máig tapasztalom, hogy a játékosok igen nagy része tolakodva, erőből, ész nélkül játszik és nem képesek megérteni, hogy erősebb és/vagy nagyobb sebzésű és átütésű tankokkal szemben nem az a dolgunk, hogy nyílt sisakkal harcoljunk ellenük. Létezik védekező harc, támogató szerep, de mindenekelőtt a legfontosabb, hogy a magasabb tierű csapattársakat hagyjuk érvényesülni, mert ha lemészároltatjuk magunkat körülöttük feleslegesen, valószínűleg nem fognak tudni fordítani. 7-es tankok simán beütik? Szerintem ez egyáltalán nem igaz, 6-7 szintű tankok ha olyan helyen futnak össze ezzel a tankkal, akkor csak idő kérdése és mennek a garázsba. Beütni beüthetik persze, de nem ez a jellemző akkor sem. Összegezve tehát, aki erős nehéz tankot akar magának, annak csak ajánlani tudom ezt a tankot, de senki ne gondolja, hogy legyőzhetetlen lesz vele, mert pillanat alatt garázsban találja magát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 5 hónapja
  Ilyen a csendes nerf.. 1ik patchban meg a 9es 10es se bir sebezni. 2 patchel késöbb meg a 230 pen is visz..

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.