Jelenleg 378 vendég és 4 tag online

2021. február 22. 06:53

Prémium ajánlatok: Object 252U és Defender

Írta:
(13 szavazat)
26 hozzászólás

Alap csomag mindkét tanknál: 11.200 Ft | Tank elemzése

Utoljára frissítve: 2021. február 22. 06:54
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  killfer · 1 napja
  Én szeretem. Igazi vadállat, nagyon sok csatát mentem már vele és mindenhol megállja a helyét. Persze a tier X-ben csak okosan! Nekem 400 méter felett is "pontos".Ha nem engedem teljesen beszűkülni a célzókört, hanem az utolsó pillanatban elengedem, akkor még az E25-öt is ellőttem 500 fölött, de a 400 fölötti találatok is rendszeresek. Nagyjából 10-ből 8-ször talál, de ha megvárom,hogy beszűküljön teljesen akkor még 300-on belül sem találok pedig 4 plusszos a legénységem. Én csak ajánlani tudom. Nekem a könnyű tankos játék a nem fekvő. Aki szereti a nehezeket annak jó kis gép lesz és ráadásul farmolni is nagyon jó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyipictures · 2 napja
  Nekem dobozból lett meg ez is és a dupla csövű is.Jó dolog a dupla cső, 5sec 2 lövés között az nagyon komoly előny, ha nem tudod a duplalövést kihasználni, viszont a defivel valahogy simább a játék menet.
  Nehéz a kedvenc osztályom, de mára már szinte játszhatatlan, ezért nem is használom egyiket se.
  Meddel csapatom, néha lighttal, mert azok minden csatában használhatóak kisebb-nagyobb mértékben, így mindig van pozitív bevétel és nincs az, hogy 3 arty leszedi a fél hpmat, mire pozícióba érek és így tovább.
  A prém hevik közül ez a legjobb választás, meg a löwe. A defit nem érzem, hogy valaha is meg akarok tőle szabadulni, a 703ii-t viszont bármikor becserélném egy ebr-re.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leweskocka · 3 napja
  Nemétem mit vinnyog itt mindenki..hülye biztos tank nincs..menjetek 10 kört az is6 al ..utána menjetek a defivel..átértékelitek mi a szar.. is6 ot szeretem mai napig..főleg a tier limit miatt..mivel olcsóbb mint utoljára .mondom na jöjjön a defi..14 csata után kellemesen érintett..a 490 es alfa..és a fun páncél.. szórás sem vészes stabival..nopersze nem 400 méterre kell lövöldözni vele,nem arra van..aki meg tier 10 mm ben elöl tolja egy 8 as tankal..ne várjon pozitív élményt..a goldspam miatt nincs már nehézpáncél..de trükközni azért lehet vele
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagypal · 2 napja
   A fos és nagy kaki közt is van különbség, de attól még mindkettő szar. A defender használhatatlan, mert mindenhol vannak gyenge pontjai és akkor nem számít a páncél, beütik. Ellenben lassú, lomha, nagyon szór az ágyú
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 2 napja
   Teljesen egyetértek veled, nem értem itt ennek a tanknak a lehúzását... Még mindig a legerősebb 8-as prémium nehezek egyike. Legyőzhető? Persze hogy az... alapvetően sokat változott a játék az elmúlt pár évben és rengeteg olyan körülmény van, amikor bármilyen nehéz tankkal roppant nehéz játszani. A matchmaker tekintetében én nem érzem, hogy annyival rosszabb lenne a helyzet a többi tankhoz képest, mint ahogy itt írták. Az viszont tény, hogy 1-1 elleni küzdelmeket rendre nyerem vele más 8-as nehezek ellen és 9-es csatákban is egész jól elvan. 10-es ütközetekben nincs az a 8-as nehéz tank, amelyik jól érzi magát, de máig tapasztalom, hogy a játékosok igen nagy része tolakodva, erőből, ész nélkül játszik és nem képesek megérteni, hogy erősebb és/vagy nagyobb sebzésű és átütésű tankokkal szemben nem az a dolgunk, hogy nyílt sisakkal harcoljunk ellenük. Létezik védekező harc, támogató szerep, de mindenekelőtt a legfontosabb, hogy a magasabb tierű csapattársakat hagyjuk érvényesülni, mert ha lemészároltatjuk magunkat körülöttük feleslegesen, valószínűleg nem fognak tudni fordítani. 7-es tankok simán beütik? Szerintem ez egyáltalán nem igaz, 6-7 szintű tankok ha olyan helyen futnak össze ezzel a tankkal, akkor csak idő kérdése és mennek a garázsba. Beütni beüthetik persze, de nem ez a jellemző akkor sem. Összegezve tehát, aki erős nehéz tankot akar magának, annak csak ajánlani tudom ezt a tankot, de senki ne gondolja, hogy legyőzhetetlen lesz vele, mert pillanat alatt garázsban találja magát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 3 napja
  Ilyen a csendes nerf.. 1ik patchban meg a 9es 10es se bir sebezni. 2 patchel késöbb meg a 230 pen is visz..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 3 napja
  Igen. Mára már nem olyan op mint annó. Ez a patriotra is igaz. Nem nagyon látom 1 iket sem csak ritkán. Prém heavyböl Löwe , somua, is 6 / b, esetleg t34 amiket látok. Td böl a kinai, scorp, su, esetleg s1. A med az meg vegyes. Sup pörit viszont rég lattam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dean.alexander · 3 napja
   Az, hogy valamelyik tankkal gyakrabban találkozol a játékban az nem mindig jelenti azt, hogy annyira jó tank lenne. Ennek egyik iskolapéldája az általad említett Scorpion (G) is. . Az egyik, ha nem a legszarabb TD. Ha a Somua meg van szorítva, azonnal elvérzik, amint kitárazott, mert más előnye annak sem sok van. Max még a pen-je, cserébe pontatlan is. A Defi ágyúja sem a pontosságáról híres, de a páncélját nagyon jól lehet használni a mai napig is. Mentem vele most direkt 4 karikát és 1115 átlag pattintásom volt. Határozottan jobb a páncélja, mint egy IS-3-nak pl. Annak meg az ágyúja jobb. Még a jó prémek közé tartozik az AMX M4 49 is. Jó a páncélja, a pen-je, a töltési ideje, cserébe kicsi az alfája és még azt is low rollozza a game általában, nem is kicsit. Viszont van jó gun deped cserébe, egy jól páncélozott toronnyal, pontos ágyúval. Az oroszoknál ebből egy általában hiányzik. . A Löwének a testpáncélja gyakorlatilag nulla, simán be lehet lőni (mint az IS-3-at is). Valamit-valamiért. .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 3 napja
  A tank egy hulladék. A legelején golddal is alig lehetett 9-es szinten átlőni, ma már 7-esek is simával viszik. Az ágyú olyan mint az IS-5, még közelről is misszel. Haszna vezetetlen free HP.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 2 napja
   Én ennek pontosan az ellenkezőjét tapasztalom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Syddal · 3 napja
   Ha neked ez a véleményed erről a tankról akkor vagy nincs meg neked, de nagyon szeretnéd vagy ha meg van akkor nem tudsz vele játszani. Ez az egyik ha nem a legjobb prém heavy tank ezt állíthatom és csak mindenkinek ajjánlani tudom!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kakumix · 3 napja
    Ráadásul olcsóbb is, mint az IS-6
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 napja
  Csak az adjon érte pénzt, akinek élete álma ez a tank vagy klánozik. Annyira erős volt évekkel ezelőtt, hogy lényegében folyamatosan felbuffolták hozzá a metát ezért ma már semmi extra nincs benne egy jó tank és semmi több. A MM-je valami borzalom, 9-es tankok általában a minimum, full 8-ban is olyan közegbe kerül általában, hogy az első és utolsó lőszer prémium lesz amit betöltesz. Közel 300 csata alatt 12 alkalommal játszhattam 6-os tankok ellen (igen, direkt számoltam), így vegyétek meg ha akarjátok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 3 napja
   A 252u van meg nekem, ritkán játszok vele, mert csak kredit szerzésre használom. Nem rossz tank, de nekem az 50tp prot jobban bejön. Viszont ha 10-es csatába kerülök a 252-vel, néha többet pattintok vele, mint 60tp-vel. Szóval én úgy gondolom, hogy érdemes még mindig megvenni. Az állandó prém tankokat nem érdemes megvenni, mint IS-6 és társai.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dean.alexander · 3 napja
   És ez nagyjából minden T8-as heavy-re igaz.. Ennek fényében semmivel sem rosszabb, mint bármelyik másik T8-as heavy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 3 napja
    Egyáltalán nem az a lényege a mondandónak, hogy "ugyanez igaz a többi heavyre is", hanem hogy amikor ez a tank még OP volt, akkor nem voltak hozzá felbuffolva a társai, a 9-es tier is gyengébb tankokkal volt tele mint most. Pár éve ezt a tankot nem érdekelte, hogy "ez nagyjából minden heavyre igaz", jobban teljesített mint a többi 8-as. Bőven megérte a pénzét, most van ugyanennyire használható más prém 8-as goldért/ezüstért/kötvényért.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     dean.alexander · 3 napja
     Ezt írtam:"És ez nagyjából minden T8-as heavy-re igaz.. Ennek fényében semmivel sem rosszabb, mint bármelyik másik T8-as heavy."
     Te meg ezt válaszoltad:"most van ugyanennyire használható más prém 8-as goldért/ezüstért/kötvényért."
     -Akkor most nem értem, mi a problémád? Ha gyakorlatilag ugyanarról beszélünk. .
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 3 napja
      Azért nem érted, hogy mi a problémám, mert semmi problémám nincs. Azt próbáltam hangsúlyozni másodjára (is), hogy igaz az, amit Írsz hogy a tank ma már nem rosszabb mint bármelyik buffolt T8-as heavy viszont pénzbe kerül, így nem éri meg az ajánlat -> pont amiatt mert pénzbe kerül és vannak hasonlóan teljesítők játékbeli fizetőeszközért. 3 éve még megérte akkor jobban teljesített, mert a 8-as 9-es tankok nem voltak mellé felbuffolva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 3 napja
  Nekem Karácsonyi dobozból esett ki. Akkor kb minden pattant róla, most már azért jobban belövöldözik. De azért tegnap mentem 8-as SH-ban egy 4600 damages kört. Összességében jó, de van amikor 0-zós a kör, mert kikapják a 10-esek...stb. Viszont ha bukó a party, akkor is lehet vele élvezetes a meccs.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.