Jelenleg 225 vendég és nincs tag online

2021. február 16. 07:04

Prémium ajánlat: TOG II*

Írta:
(18 szavazat)
18 hozzászólás

Kis csomag ára: 4.100 Ft | A tank elemzése

Utoljára frissítve: 2021. február 16. 07:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dean.alexander · 1 hónapja
  Tök jó, most pár napig tele lesznek a csaták ezekkel. Fasza, mert bődület mennyi HP-t le lehet róla lőni. .[Mondjuk az sem volt százas, aki egy T6-os nehézre ennyi HP-t rakott.]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   trogerdozer · 1 hónapja
   Nekem még a TOGTÓBER akcióban pottyant , és bármennyire is fájdalmas , 1 jó kis farmtank !!! Lassú OK. csak játszani kell tudni vele !! Nem szeleburdi light-lótifutiknak találták ki !!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 hónapja
  ezt akartam becserélni a HWK 30-re, de még így is kevés goldot kaptam volna érte vagy 57 goldal kevesebbet, mondtam magamnak hagyom a fenébe.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csatabika · 1 hónapja
  Uraim ! Egy szabad országban, egy szabad piacon, mindenki azt vesz amit szabad ! És semmi sem kötelező, még az ellenkezője se ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SilverFox · 1 hónapja
  régi vágy ez mint az Amarcord-ban a trafikos nő melle, de inkább kihagyom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 hónapja
  Én ritkán adok el prémtankot, de ezt sem adtam el. Helyette felszereltem rá egy Turbótöltőt a venti és a Töltésgyorsító mellé, így végre odaértem a csatába, Nagy kaliber ugyen nem lett, de egy 1550-es sebzés ezzel nem rossz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aquaflow · 1 hónapja
  TOG-TOG-TOG-TOG-TOG... Nevessetek ki, de én bírom! Troll tank, Az ágyúja igen jó, nagyon meg kell gondolni, hogy hová mész vele, de már elsőre tank ász és top gun-t hozott. Akadálynak mindenképp használható, már én is használtam így. A szűk pályákon jó és a mobilisabb tankokat támogatni is kiváló lehet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mocsokszasza · 1 hónapja
  Egyik kedvenc, közel 1200 csatám van vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 1 hónapja
  Tegnap bevittem egy körre, hát Malinovka pályára dobott. Azon kívül, hogy beálltam a ház mögé egyből és mesterlövészkedtem, mást nem bírtam csinálni. És mihánts villant a hatodik érzék, egyből elkezdték lőni a házat, mintha le lehetne rombolni A végén hozható lett volna a csata 2v3, de ez a tank annyira lassú, és páncélozatlan, hogy a sok hp nem korrigálja. A csatát így csak döntetlenre lehetett lehozni. Ha valamire jó ez a tank, akkor az tálán az, hogy keresztbe állsz vele egy átjárón például Fjordsnál a déli fronton, és nézed ahogy szerencsétlen enemy próbálja eltolni a 80 tonnát

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.