Jelenleg 210 vendég és nincs tag online

2021. február 15. 08:05

Prémium ajánlat: 30 napos prémium + 43 M. Toldi III

Írta:
(19 szavazat)
6 hozzászólás

A 30 napos prém csomag mellé most ingyen jár a 43 M. Toldi III is (kompenzáció: 300k kredit).

Utoljára frissítve: 2021. február 15. 08:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator · 1 hónapja
  "Lehet, hogy kicsit sárgább,lehet,hogy kicsit savanyúbb,de a mienk!"-elgondolásból megvettem,aztan rajottem, hogy a parancsnok-irányzó-vezeto legenyseg semmilyen mas nemet tankhoz nem passzol.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Slandyke · 1 hónapja
   Az ugye megvan, hogy prémium jármű és például a HWK 30 (vagy más német light) személyzete levonások nélkül tudja használni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pepe0419 · 1 hónapja
   Ezt előtte is megnézhetted volna Nekem beállt a garázsba, zászló fel, lezsíroztam, azt annyi. De megvan
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pepe0419 · 1 hónapja
  Dejó, annak idején eladtam, de így legalább meglesz a gyűjteményben. Játszani nem fogok vele, de 2eFtot megér a 30 nap prémiummal együtt (-30% kuponnal).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Red_Dragon_HUN · 1 hónapja
  Nincs még egy olyan tank a garázsomban amelyik ennyi tank ászt hozott volna mint ez a kis tank. Elég alacsony a léc. Ott áll a Turán mellett a garázsban, álcahálóval, optikával, távcsővel, és TD nek használva bushfighterként lehet vele aprítani amíg fel nem spottolnak. Akkor aztán annyi. De ez az igazi kihívás, jó tankkal könnyű jó köröket menni!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 hónapja
  Húú szegény kis Toldi III. el nem adnám, de csak mert magyar.Van már vele tankászom is, asszem valami 800 damagere adta, de nagyon játszhatatlan. Mintha összegyúrtak volna egy Heavyt egy Medet és egy lightot, és mindenek a rossz tulajdonságait vették volna. Kicsi sebzés, gyenge átütés, nagy szórás, gynege páncél...nem baj elvégre light, lehet vele spotolni...270 látótáv... nem sok. Legénység hullik mint az állat, volt, hogy fél hp-n megmaradtam, de 3 legényke elhalálozott. Repeszpáncélttettem rá, hogy védje a legénységet, meg nagy javítót harmadik slotba. Így csak 1 hal meg 1-1 lövésnél. Szóval nem tudom mit tervez vele a WG-de nem az igazi jelen formájában.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.